Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau cafelutza1
Cu intarziere vreau sa urez si eu Reallaurei-La multi ani, sanatate si tot ce-si doreste ea!.
Poate mai da un semn si pe la noi!
Astept weekendul!
marylenac spune:
salutare, salutare....
Cris, merci de intrebare, baietii fac bine, sunt in vacanta impusa la bunici. Eu de marti am rubeola. I-am trimis la bunici nu pt ca nu vreau sa impart cu ei rubeola, dar mie mi-a fost foarte, foarte rau si nu as fi putut sta cu ei. De marti nu m-am dat jos din pat decat pentru pi. Febra, dureri de articulatii si musculare, groaznic. Acum sunt un pic mai bine, incep sa imi dispara si petele de pe mine....Am fost horror...mi-am amintit de perioada cand eram gravi, cu raul ala de nu ma puteam misca din pat.....Brrrrrrrrrrrrrr, nu mai vreau...............
In rest, doamne,,,,cand citesc cat de multe chestii fac copiii de pe aici....oups....noi nu ne putem lauda cu mare lucru.....dar, sanatosi sa fim , ca nu o sa ramana Tudor sa faca in pampers pana la scoala (ma incurajez eu singura....)
Va pup
Ioanact spune:
La multi ani, Reallaura!
marylenac iti dai seama ca Justina zice ca face pipi, auzind-o/vazand-o pe Ioana.
Chiar si la papusi/bebelusi, trage de pantaloni si zice ca face pipi. ("fac pipi")
Cand ma joc cu ea, imi mai ridica bluza si trage si de pantaloni, si la fel zice ca face pipi.
Daca vede olita, toaleta , oriunde mergem la fel zice.
E asa haioasa, ca trage si de pantaloni sa o punem pe olita.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
r_ocsy spune:
Buna !
Artu : daca nu stateati asa departe veneam sigur ! Mai exista o sansa daca se muta fratele meu in State .... ar fi mai aproape de voi cand il vom vizita .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 15 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
marylenc : poate Tudor nu socializeaza cu olita dar ceva traznai trebuie sa faca, nu ?
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 15 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
arturicii spune:
marylenac, multa multa sanatate si hai cu povestiri de la pusti ca siiiigur ai ce sa ne spui
Rocsy, nu stiu daca ti-am spus dar noi avem aici o cofetarie deschisa de o tipa care a lucrat la Vatra Ardealului si face niste prajituri adevarate
Nicoleta, hai ca mai ai 1 zi (ca cea de azi e ca si terminata)
Cris, ne-ai strigat si ai disparut tu?
cris_09 spune:
Aici sunt,cu dileme
Vreau sa-mi schimb job-ul(sau nu) si m-am gandit azi,chiar sa muncesc
Asa ca,motivati-mi absenta pls
Oricum,ma bucur ca au aparut fete care nu au mai scris...ce frumos era la odisee
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
arturicii spune:
Cris, spor la munca!!! sau....www.google.ro/imgres?q=maimuta haioasa&start=16&num=10&um=1&hl=ro&biw=1280&bih=623&tbm=isch&tbnid=I6-kjPMRmV_sbM:&imgrefurl=http://poze.haioase.org/poze-amuzante-a-nimale-maimute-umflat_290.html&docid=6oqPPJE0BFXx1M&imgurl=http://poze.haioase.org/_poze/poze-haioase-poze-amuzante-a-nimale-maimute-umflat.jpg&w=600&h=901&ei=KuMOT7z7KIji0gG06rmwAw&zoom=1&iact=hc&vpx=688&vpy=143&dur=1762&hovh=275&hovw=183&tx=116&ty=125&sig=106608929577596463879&sqi=2&page=2&tbnh=150&tbnw=116&ndsp=20&ved=1t:429,r:4,s:16" target="_blank">Cateodata asa imi vine un chef de munca…dar ma asez intr-un colt si astept sa-mi treaca
Sabina a gasit in biblioteca si va recomanda aceasta carte
NicoletaB spune:
Eu sunt pe baricade cu nasu in Excel. Marti am fost la Zumba. Acum dupa 2 zile ma simt desalata de parca am carat saci de ciment.
Artu- studioasa Sabina ta. Al meu rupe cartile. Sper sa nu aiba acelasi drag de carti si cand o fi la scoala!
Maine e zi lunga, nu mai scap eu la 13! (asa ca sa se bucure si "dusmanii")
arturicii spune:
Nicoleta, noi avem ca si colocatari niste mii de carti asa ca practic ea a crescut in biblioteca si implicit a invatat si cum sa se poarte cu ele.
Insa are cateva carti preferate, nu le "studiaza" pe toate (inca). Mai mare zapaceala fac baietii cand intra printre ele.