Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 18

mamanati spune:
 Merci de cafeluta, Nico.  Chiar merg sa savurez una ca dimi n-am apucat. 
Multumim fetelor, ca ne primiti in randdurile voastre.
 Azi ninge foarte frumos, am fost cu fetele in parculet, acum Beatrice sper sa doarma bine la pranz. 
Nico, chiar vroiam sa te intreb de zumba, la ce te ajuta, adica la slabit sau tonifierea muschilor? Eu practic yoga mai des sau, uneori body flex,stretching sau callanetics. 
Nico, program fine ai.  Mi-as dori si eu un job cu un program part time, ar fi ideal. 
Fug, ca ma trage fii-mea mare la activitati.
pup fetele

tigruta spune:
 Avem asa multa zapada..a nins de dimineata, asa ca am iesit si noi 10 min sa luam aer ca de luni stam in casa..Luca e mai bine si sigur nu datorita antibioticului..ferice de voi care n-ati avut probleme, ca eu de cand i-am administrat prima data antibiotic am tot avut probleme..
concedii ce frumos,cred ca anul asta sarim dar simt si eu nevoia unui concediu in 2
 asa ca va invidiez, mai ales pe Nico
 ca ea merge si cu copilul si apoi in 2...conteaza foarte mult sa ai pe cineva de baza cu care sa lasi copilul..
Va doresc o duminica frumoasa..
Elena mami fericita de  Luca (22.06.2010) si 
24+ 

NicoletaB spune:
 Neatza!
Cafelutza e gata!
Eu am program de 8 ore la serviciu, nu part time. Nici macar de 6 ore pana face fi-miu 2 ani! Azi sunt cu nasul in treburi urgente, asa ca nu stiu daca mai scriu una alta.   Cu concediu sa si facem ce am vorbit, ca de multe ori am zis una si am facut alta.... Ne schimbam pana pe ultima suta de metri...
Pt pasionatele de ceai Rooibos, au la Lidl cu 5 lei si ceva cutia de 25 plicuri. Au simplu, cu aroma de portocala si caramel.
Va doresc o zi frumoasa! Era un ghetus de dimineata prin oras....

NicoletaB spune:
 Referitor la Zumba la ce ma ajuta pe mine: la lene. Dau din sunci pe ritmuri alerte de muzica. Asa ma vezi dand din maini si din picioare, altfel nu. Este un cardio intens, in rest exact la ce si cum ajuta nu m-ai gasit persoana potrivita
  Mai mi se punea pata si dadeam drumul la muzica tare si faceam ca toate cele prin casa, of course singura acasa. Eu ii ziceam descatusare de energii negative (mama ce poeta sunt de dimineata..
), altul daca m-ar fi vazut ar fi zis ca m-a lovit damblaua, dar acum noroc cu zumba....

cris_09 spune:
 Neata!
Multumesc de cafele Nico!
Ce cautai sambata la munca?E macar in marime naturala statuia aia?![]()
R_ocsy multumim de zapada!A ajuns,si ce fericit a mai fost fi'miu.
Va pup
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

remy_mv spune:
 Neata si de la noi! 
Ma bag si eu la 
 cu voi ca pe a mea o sa o beau cand s-o trezi fii-mea. A facut o fixatie pentru expresor si ii place tare mult sa ma ajute, asa ca nu imi permit sa-i stric copilului bucuria si sa-mi fac cafeaua cand doarme.![]()
Cris I-a placut lui Sebi la zapada, macar asa de-un bulgaras? Noi am scos un pic capul afara in weekend dar asa, doar pana la masina. Inca mai mucim un pic, dar se pare ca scapam de tuse. Nasol ca m-a luat si pe mine acum, of course...
Nico Ia sa caut si eu zumba aia...ca tare mi se intampla mai des sa am energii d'alea negative![]()
Tigruta Cum mai e Luca? Tu te-ai mai odihnit? Am tras cu ochiul la odisee ![]()
Mary Sa ma anunti si pe mine daca gasesti ceva super pentru Turcica
Nati Cum mai e Cami? Stiu ca acum ceva vreme avea niste problemute cu bila. S-au rezolvat? Tot pe regim sunteti? Te-as fi ajutat cu ceva retete pentru seara, dar al meu copil e cel mai nemancacios copil pe care l-am vazut. Ea "mananca" la pranz doar supa/ciorba si cand se trezeste, pe la 5 cica baga felul 2. Asa ca la noi cina consta in ceva usor, cum ar fi iaurt.
Zguby 

Sa aveti o zi frumoasa!

remy_mv spune:
 Rocsy stiu ca tu ai parola de la user-ul comun. Il scoti tu pe "la multi ani" de la titlu? Ca s-a fumat demult...![]()

tigruta spune:
 Neatza si de la noi..multumim de cafea..
Luca e mai bine multumim de intrebare, doar ca acum ma doare pe mine gatul si vizitez cam des toaletacu o oarecare jena..pt asta mi-am facut ceai de codite de cirese dar pt gat??
Ieri am iesit putin ca asa frumos ningea..am stat vreun sfert de ora..
S-a dus pe apa sambetai bateria mea de la laptop..nu mai tine incarcata
Ma duc ca Luca imprastie hainele spalate toata casa..
Elena mami fericita de  Luca (22.06.2010) si 
24+ 

marylenac spune:
 salutare, salutare.....
Remy_mv, eu am cautat pt Antalya, undeva la jumatatea lunii iunie , insa preturile la hotelurile vrute de noi, ne depasesc, asa ca....sarim anul asta de Antalya, cred ca ne oprim in Bulgaria, la jumatate de pret.  Daca vrei, pot sa iti dau ofertele gasite de mine pe PM.

marylenac spune:
 Nati, eu le pregatesc pentru masa de seara, ceva usor, fara chestii complicate, ceva de genul: mamaliguta cu branza si iaurt, spaghete cu branza si ou, paste cu sos de rosii si ceva sunca, ficatei de pui cu piure, un sandwich cu branza si iaurt, un gratararel de pui/curcan/vita, peste la cuptor (adica se intelege:aruncat acolo, intr-un vas de yena, cu putina apa, ulei, condimente) cu cartofi natur, bruschete cu mozzarela....Cam atat imi vine in minte acum...