Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Din pacate nici la noi nu au rezultat leacurile babesti..spre ex azi noapte nu mai stiam cum sa ii scad febra, i-am pus si sosete cu otet, l-am dezbracat dar pana la urma i-a scazut cu ibalgin desi ii dadusem si paracetamol care nu a avut nici un efecet..i-am facut si aerosoli ca mi se pare ca respira greu..oricum pe nas nu poate respira ca e infundat..faptul ca de luni nu vad nici o ameliorare ma face sa nu il mai chinui cu siropuri de plante si toate cele..din noiembrie nu a mai luat antibiotic am avut perioade cand a luat si la o luna..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Salutare !

Am intrat pe fuga sa ii raspund Mihaelei ca ma grabesc sa ma vopsesc pe cap pana dorm ai mei copii.
Eu le-am facut si vaccinurile optionale, tot pe motiv ca incerc sa ii duc iar la cresa (azi mi-au dat raspuns ca pot sa ii duc ca s-au eliberat locuri).
Prevenarul l-am facut cand erau mici, deodata cu infanrix-ul (cred ca 3 doze am facut, prima cred ca la 4 luni , a doua doza se poate face dupa 2 luni si a treia dupa inca 6 luni, sper ca bine imi aduc aminte, oricum pe la 1 an am terminat cu pneumococicul).
Acum in decembrie le-am facut Varilrix-ul si Havrix junior deodata. Astea 2 stiu ca se pot face deodata, dar nu stiu daca se pot face si cu pneumococicul, ca mi se par multe 3 deodata.
La acestea 2 trebuie sa facem rapel dupa 6 luni.
Si dr de fam ne-a mai recomandat meningococicul, dar asta se face doar de la 2 ani in sus.
Sincer mi-e si mie cumva ca ii bombardez cu atatea, dar de unele belele asa ma tem, cand ma gandesc la cazul ala de ex. de anul trecut din Sibiu cand au murit la gradi copii din cauza meningitei cu Strept. pneumoniae ma simt mai in siguranta.
Sper sa mai am timp sa mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Alina am vazut pozele,wow ce de dintisori are Justina,si sunt maaaari,adica crescuti de tot

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Multumim de vizionare!
Da, are toata dentitia de la un an si jumatate.
Asteptam randul doi de masele. O tot chinuie dar nu-i sparge gingia.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Ooo, imi pare rau sa aud ca is bolnaviori :( Eu pe Luca pana in iarna asta l-am salvat de antibiotic, de cate ori facea muci si tusea ii faceam aerosoli...anul acesta insa dupa revelion l-a luat o raceala puternica, ca si pe noi de alt fel, si a tb sa-i dau augumentin 5 zile parca. Imediat si-a revenit, dar eu cam ocolesc pe cat posibil antibioticul caci ii vindeca pe moment dar dupa se imbolnavesc ff des. Stiu de la cel mare, cand incepeam cu antibiotic mi se imbolnavea si luna de luna de tb sa ii dau. Dar ce sa facem nu ne putem risca sa faca infectii sau sa dea in altele mai nasoale.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna ziua!
dau si eu o cafelutza de la scarbiciu!

Sanatate puilor bolnavi!

Noi am facut Prevenarul si pot spune ca noi nu am fost niciodata raciti sau bolnavi incat sa necesitam antibiotic. doamne ajuta tot asa si in continuare. Mie mi-a fost frica de meningita. Acum nu stiu daca e meritul vaccinului. Si noua ne-a recomandat doctora vaccinul pt hepatita, dar noi nu am mai trecut din Septembrie pe la ea, de cand am facut ultima doza de Prevenar.

Pt mine sediul gardinitei din Militar e la mama naibii de unde stau eu, dar pt maica-mea ar fi mai usor. Pe mine m-ar ajuta o gradi in Zona Bucurestii Noi, baneasa, Pipera.

Mergi la inceput

Ma bucur ca au mai aparut fete pe forum. Sper sa scrieti mai des fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

O cafea de dupa-amiaza, vreti?

Zilele trecute am mai scris un mesaj lungut care s-a pierdut exact inainte sa-i dau send. Cine stie pe unde a ajuns... Si eu mereu le salvez in drafts, tocmai ca sa nu le pierd, dar iete ca atunci nu am facut-o.

Nico ce cauti la job sambata? Tu care terminai vinerea la 2 vii sambata la munci?

Alina Distractie placuta la munte!
Iata ca a venit zapada si in Bucuresti. Doar ce scrisesem in mesajul pierdut ca eu nu sunt in asentimentul vostru cu zapada, ca preferam sa nu o vad anul asta prin Buc. Azi cand am vazut cum ninge parca ma imbunasem...acum iar m-am razgandit la loc. Nu-mi place...

Fii-mea e tot cu muci si cu tuse. As zice ca spre bine ca expectoreaza. Sper sa-i treaca mai repede ca noi n-am prea avut probleme d'astea pana acum. De ce-or fi venit ele asa cu noul an, nu stiu... Pana acum eu nu i-am dat antibiotic decat pentru infectiile urinare, niciodata la raceli. Acum banuiesc ca depinde de gravitate. Aerosolii si ei ii priesc, prima data i-am facut la inceput de an cand a racit rau, cum va spuneam.

Concediile le-am facut si le vom face numai cu pitica dupa noi. Ea pana acum nu stie cum e sa stea fara ma-sa sau fara ta-su. Are timp sa invete cand o fi mai mare. Deocamdata e lipita de noi si noi de ea. Si noi cautam EB pentru Turcica, mai nasol cu perioada ca noi vrem in iunie, dar in mai eu ma intorc la job si e cam naspa sa imi iau concediu dupa 2 saptamani.

Sper ca nu m-am repetat cu ce-oi fi spus zilele trecute, incercam sa-mi aduc aminte de scrisesem in mesajul pierdut.

Un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Multumesc pentru raspunsurile cu vaccinurile!
Cred ca asa vom proceda si noi, vom face Havrix Junior si Varilrix deodata si apoi, cand s-o putea, Prevenarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Seara buna la toata lumea.
Va inchipuiti ca noi n-am scos nasul afara azi deloc! O zi de rahat! A plout sau burezat toata ziua - care mi s-a parut extrem de lunga si grea. Acum macar fetele dorm si am ceva timp si pentru mine.
Vreau sa va intreb ce mai pregatiti pentru cina. Diminetile - standart cu terciuri, pranzurile - ciorbe, supe si derivatele, dar la cina chiar nu mai stiu ce sa le fac. Si inca ceva: carnea de vita - vre-o reteta ca sa iasa frageda sa o poata ruguma si bubulina mica?

pup, noapte buna.

Mergi la inceput

O cafea de acasa va ofer!

Remy- o data pe an lucrez vreo 2 saptamni mai mult decat in restul anului. Din Februarie revin la programul meu de 15.30 de luni pana joi, iar vinerea pana la 13. Si oricum ies banuti din ore suplimentare.

In vara o sa plecam cu fi-miu dupa noi, iar in Septembrie facem un Istanbul in 2. Noi suferim cand mergem in concediu si stam pe loc, dar pt fi-miu sufar. Asa ca cu Istanbululla pas ne "alintam" si noi sufletul.

Eu acu descarc de pe youtube filmulete cu zumba.

Nati- noi seara (eu cu barbate meu) sarim peste masa si la propriu si la figurat. Copilul noroc ca e la mama! Si eu sunt in pana in weekenduri cand trebuie sa pregatesc cate ceva. Azi am facut o supa de galuste!

Mergi la inceput