Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 16

Ioanact spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui marylenac Alina, ce dragut ca mergeti la munte....Am facut si eu o rezervare la Casa Magica la inceputul lui decembrie, dar am anulat-o pt ca nu era zapada si nu prea avea rost sa mergem... Poate imi dai si mie PM cand revii, despre cum au fost conditiile la pensiunea aceasta, pt ca am vazut review-uri ok si preturi bune (  )Sarcina usoara, mamicilor gravidute....si weekend frumos tuturor... ![]() Mami de Matei   (11.09.2006) si  Tudor  (28.05.2010) | 
Buna!
Sigur! Iti voi trimite PM cu detaliile despre pensiune.
ALINA
 de 
 IOANA  (11 Ianuarie 2008)  + 
 JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Ioanact spune:

Noi, avem curaj sa mergem cu ele la restaurant.
Am crezut ca o sa fie greu, ca nu va sta..dar n-a fost asa.
Am fost acum cateva zile in Mall. Pe Ioana am lasat-o la un loc de joaca, iar noi am stat la o masa cu Justina.
Si am lasat-o sa se joace/plimbe prin jur (ma gandeam ca o sa alerg dupa ea 
). E adevarat ca m eram cu un copilas de varsta ei.
 Aici  sunt cateva poze. ![]()
ALINA 
 de 
 JUSTINA (14 Aprilie 2010)
 Blogul fetelor! 

zguby77 spune:
 Tigrutza  ti-am trimis PM  cu datele.
Nicoleta asa am patit si eu cu matei, si acum ca are 7 ani tot nu vrea sa doarma in patul lui, de multe ori noaptea ma trezesc cu el in pat :((
Pe Luca nu l-am culcat decat in patutz, pe de o parte e bine pe de alta ma zapaceste de cap cand urla noaptea sa ma tot scol sa ma duc la el. Nu vrea nimik noaptea dar urla cateodata asa din senin si pana nu ma duc sa il iau cateva secunde in brate nu se linisteste...dupa adoarme iar (el, ca eu ,,,,ciuciu)
Ioana in scumpe foc fetele :)
Cris te pup, saluta voinicul :)
O zi buna fetelor !

Ioanact spune:

zguby multumim! 
Si noua ne e greu cand m maraie Justina noaptea, mai ales ca are camera separata. Din camera noastra intram in a ei. 
ALINA 
 de 
 JUSTINA (14 Aprilie 2010)
 Blogul fetelor! 

remy_mv spune:
 Neata si de la noi! 
Ma bag si eu la o cafea mare si tare dupa o noapte in care fii-mea a tusit non stop. Noi am inceput anul cu cea mai urata raceala, viroza, gripa sau mama ei ce-o fi fost. Am zacut si eu si copila o saptamana de nu ne-am vazut capul. Ei i-au ramas ceva secretii in gat si inca mai tusea noaptea, dar in timpul zilei era super super ok. Ieri m-am gandit sa-i dau niste coryzalia si niste stodal sa o fac sa scoata mucozitatile si de aseara numai asta face. Adica tuseste si muceste intruna. Am avut o noapte grea, sper sa elimine tot azi si sa se faca bine bine ca tre sa ne vaccinam pentru gradi. 
Apropo...a mai vaccinat cineva copilul de varicela si de hepatita? As vrea sa ii fac vaccinurile astea si cel pneumococic inainte sa o dau la gradi. Se fac deodata? Mai bine separat, dar la ce interval? Atata am dus copilul in ultima vreme la dr ca nici nu-mi vine sa o mai chinui iar. Vedem saptamana viitoare.
Nico Nu stam in blocurile alea de langa gradinita, dar suntem motorizati si eu si sotul. Stam cam la 15 min de mers cu masina. Totul este sa reusim sa ajungem unul dintre noi sa o luam, ca oricum nu prea avem la cine sa apelam, dar 'om gasi noi o solutie in caz de urgenta.
Trimit sa nu se piarda si revin.

mamanati spune:
 Buna fetelor, 
Nu stiu daca vreti sa ne mai primiti in club ca demult nu am postat pe aici. Desi tare, tare mult imi era dor de voi, de DC, si ma tot gandeam sa revin, abia acum am apucat.
 Mai postez pe FB, dar imi era mult dor sa mai "vorbesc" ca intre fete, ce au mancat copii, cum au dormit, ce au mai spus, ce au mai facut,cand mergem la somnic, cand se trezesc si cand adorm. Si imi mai era dor de cafelutele voastre de dimineata. Sper ca ne mai puteti primi printre voi, iar noi incercam sa ne incadram in discutii.

cris_09 spune:
 Bine ai revenit Nati
Ce bine ca ati mai resuscitat un pic topicul,

pup toate fetele care ne-au dat vesti dupa o lunga absenta!
Alina am vazut pozele,wow ce de dintisori are Justina
,si sunt maaaari,adica crescuti de tot
Remy sanatate multa
Noi nu ne-am vaccinat,decat schema normala,de la stat.
Mary ce bn ca ti-a trecut rubeola,copii nu au luat,nu?I-ai trimis din timp la bunici?![]()
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

tigruta spune:
 Sunt atat de necajita ca Luca face in continuare febra..ma gandesc ca din cauza gatului ca avea amigdalele putin inflamate..am sa incep sa ii dau antibiotic ca mi-e tare mila de el sa il vad asa de luni si nici o imbunatatire..
 as fi vrut sa scap fara antibiotic
Zguby ms
Si uite asa revin fetele pe forum
..chiar daca inainte nu postam foarte mult, imi placea atmosfera de pe DC..
Elena mami fericita de  Luca (22.06.2010) si 
23+ 

cris_09 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui tigruta Sunt atat de necajita ca Luca face in continuare febra..ma gandesc ca din cauza gatului ca avea amigdalele putin inflamate..am sa incep sa ii dau antibiotic ca mi-e tare mila de el sa il vad asa de luni si nici o imbunatatire..   as fi vrut sa scap fara antibioticElena mami fericita de Luca (22.06.2010) si  23+ ![]()  | 

Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

R.Cata spune:
 Cris, sa-ti traiasca sotul! Sa fiti fericiti impreuna!
Nati te primim, te primim!
Miha, noi am facut tot schema de la stat ( nici nu mai stiu ce contine). Stiu ca ultimul a fost.
Fetele, cam cat e o sedinta la un dr homeopat? Banuiesc ca trebuiesa te duci de mai multe orila rand,la inceput, pana iti face un tratament adecvat. Sa stiudc ma bag acum la asa ceva cu Miru. Multumesc!
Nustiu dcasputea sa plec in concediu fara ea. Pana acum nu a dormit decat partialla altcineva. Adica la ai mei si doar juma de noapte. Pe vremea aia o si alaptam. Cred totusi ca un we as lasa-o cu ei si noi sa mergem undeva. Mai degrabas-ar opune sotu.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
31+ 

)
 (11.09.2006) si  Tudor 
(28.05.2010)