Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 13

Ioanact spune:

Buna!
Nicoleta am inteles!
Noi am facut rezervare la Casa Magica din Busteni.
Am mai mancat la restaurant in anii trecuti si ne-a placut.
In plus camerele sunt mari, incat sa incapa si tarcul Justinei.
Justina progreseaza cu olita, adica zice ca face pipi, si imi aduce olita. Nu numai cum o vede zice, cum facea inainte, ci pur si simplu cand considera ea.
Dar mai face si pampers.
Totul se datoreaza Ioanei, cum am m zis.
ALINA 
 de 
 IOANA  (11 Ianuarie 2008)  + 
 JUSTINA (14 Aprilie 2010)
 Blogul fetelor! 
 MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

tigruta spune:
 Salutare..
Aparem si noi pe aici tot cu un baietel in burtica
 acum trebuie sa ne hotaram la nume..eu am zis mai demult David dar e asa de comun ca parca m-am razgandit.insa sotul asa ii spune..asa ca va astept cu ceva sugestii..
In rest sunt super obosita, Luca a racit de 2 zile, ii curge nasul, tuseste, ii mai ies si caninii asa ca de 2 nopti nu dormim, greu si vrea numai in brate..asa ca eu si sa vreau nu prea am timp de forum dar va citesc frecvent, mai intru si pe FB..mi-e ciuda ca asa ii place cu sania si acum stam in casa, dar tot din vina mea ca am fost la cineva care avea copii bolnavi
Acum nu mai avem atat de mult timp liber ca atunci cand eram gravida si stateam mai mult pe forum, cel putin eu..
Sanatate le doresc si la ceilalti copii bolnaviori..
Rocsy eu sunt tare curioasa ce ascunzi in burtica, eu cred ca vei avea pereche ca si celelalte fete![]()
Va doresc o zi frumoasa..
Elena mami fericita de  Luca (22.06.2010) si 
23+ 

remy_mv spune:
 Buna ziua si de la noi!
Ieri am avut o zi super plina, am plecat de acasa, cu tot cu copchila la ora 10 si ne-am mai intors seara la 7. D-ra si-a facut somnul de frumusete in masina, mititica e obisnuita, asa ca nu am chinuit-o prea tare, doar ca spre seara isi dorea tare mult acasa la jucarii. Am facut-o fericita cand am ajuns 
. 
Noi am ales din start gradinita Kid's Club, vom merge la sediul din Militari. Tarifele le gasesti pe site-ul lor. Primesc copii la grupa de cresa de la 1.4 ani. Nu stiu cum va reactiona, vom vedea si noi, dar din pacate alta solutie nu avem asa ca trebuie sa fie bine, ne dorim tare mult sa ii placa acolo. Cred ca depinde mult de educatoare si ingrijitoare. 
Nico, ea spune ca face kk indiferent daca a facut kk sau pipi, dar spune dupa ce a facut. La gradi o accepta cu pampers si vor incerca sa o invete la olita sau direct la wc cu reductor. Cei de la gradi mi-au zis ca sunt si copii care fac la olita/wc si de regula cand cere unul la baie iau si unul care e inca cu pampi ca sa vada ce face celalalt, sa se invete. Sper sa prinda si a mea. Noi am mai avut incercari esuate pe acasa, acum oricum e intr-o faza de nu, asa ca sigur nu avem sanse sa o invatam pana in februarie.
Cata pentru ce te-ai programat la chirurg? Am pierdut eu ceva?
Rocsy da, gradinita e particulara. Felicitari pentru sarcina, am citit de la bun inceput, de cand ai ramas gravi si ti-am inteles tare bine trairile. Desi mereu mi-am dorit 2 copii acum parca nu m-as simti pregatita sa-l am pe al doilea, dar cine stie...daca s-o intampla de la mama natura...atunci asa o fi sa fie. Apropo...morcovii aia de la Nico din decembrie s-au mutat la mine acum ![]()
Discordia si noi avem "problema" cu alaptatul, inca mai sper sa se rezolve de la sine, inca n-am puterea sa ma decid eu sa o fac.
Cris  tu pe unde vezi in jurul tau copii mici si infofoliti? ![]()
Va las, ne mai auzim. Fetelor gravi le doresc sarcina usoara in continuare si putere sa se descurce si cu cei inca mici de acasa.

NicoletaB spune:
 Elena- la numele de Matei nu v-ati gandit?  Luca si Matei suna bine!
 Chiar imi place numele, acum depinde si de numele vostru de familie, caci e des intalnit si ca nume si ca prenume.
remy- multumesc de info cu gradi. Intru pe site si ma dumiresc. Inca mai am din stocul de morcovi
. Si acum cand ma gandesc la ce trairi am avut, ma ia cu palpitatii....
Alina- sper sa va intoarceti super incantati din mini vacanta. Eu evit Busteniul, ca eu si cu barbate-meu cand am fost ultima oara acolo, cica am plecat la plimbare (incaltati si imbracati ca toate cele) si am ajuns sa escaladam Jepii Mici. Cand am ajuns sus si am vazut ca telecabina era la o distanta de juma' de ora de mers pe jos, m-a apucat plansul. Nu mai puteam efectiv sa merg. Am zacut amandoi 2 zile cu cracii in sus pe pereti. Daca vom mai ajunge in Busteni am zis ca incercam si Jepii Mari, dar atunci nu aveam copil, asa ca mai ma gandesc....

NicoletaB spune:
 remy- voi stati in blocurile de acolo? Caci mi se pare tare departe gradinita fata de statia RATb. Mi se pare departe si cand sunt la Kiabi, dar sa mai iau si parcarea la picior... (nu eu, maica-mea)

tigruta spune:
 Nico eu m-am gandit si exact de accea imi place si mie ca suna bine Luca si Matei
 si cred eu ca se potriveste si cu numele de familie, Marton Matei?? hmm
23+ 

NicoletaB spune:
 Tigruta- eu zic ca merge cu numele de familie. ma refeream sa nu-l cheme de exemplu Matei Radu si sa nu-ti dai seama care-i numele care-i prenumele.
Mai faci un baiat pe care-l numesti Petru si ii vei avea pe cei 4 apostoli: Petru, Luca si Matei (asta e o perla mai veche a cuiva, dar nu stiu a cui
 si s-a impamantenit pe aci' pe la noi)![]()
Sper sa nu te superi, mai glumesc si eu cu cine apuc, caci Cris vad ca a dezertat!
Mie mi-ar fi placut pt fi-miu Petru, dar era prea apropiat (data sarbatorii) de cea a nasterii si eu nu am vrut ca cele 2 sa fie ceva gen 2in 1. Am vrut sa rupem batatura (de dans si veselie) la fiecare aniversare![]()

Ioanact spune:

Nicoleta iti dai seama, ca nu o sa escaladam cu copiii si mai ales iarna.
Asa am urcat si eu pana la Crucea Caraiman, insarcinata fiind cu Ioana. Nu m-am lasat pana nu am ajuns. ![]()
Am m fost la Cascada Urlatoare, Sfinxul, Babele.
Apropo, poze nu ne arati? Daca ati facut..
ALINA 
 de 
 IOANA  (11 Ianuarie 2008)  + 
 JUSTINA (14 Aprilie 2010)
 Blogul fetelor! 
 MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

zguby77 spune:
 Ce mai afceti fetelor? Mi-ama adus si eu aminte de forum dupa un secol...
Si pe ai mei ii cheama Matei si Luca  :)) si pe sotu il chema Petre, asa ca ii am pe toti :))
Cris se vede ca e ocupata cu serviciul, mai am si eu un pic si dupa gata distractia. Voi ati auzit ceva legat de faptul ca de anul acesta se primeasc la gradinitele de stat copiii de la 2 ani?

tigruta spune:
 Nico nu ma supar deloc..eu as mai face o fetitza
 si atunci ii pun ei numele Petruta

zguby sa inteleg ca la tine Matei e mai mare nu?? ca sincer nu mai stiu..
s-a trezit
23+