Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neataza!
Dau cafelutza!
Remy- ma bucur ca ai mai dat un semn! Scrie mai cu curaj (scuze de cu cu)caci poate mai prind si alte fete curaj si reumplem forumul! Sanatate celei mici! La ce gradinita o duci si cat te costa? Si eu sunt in cautari pt fi-miu. Fata ta anunta cand face o treaba sau alta? (pipi, caca)

O zi cu ninsori va doresc (pt Bucuresti valabil)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
V-am gasit dupa mirosul de cafea
Nico in legatura cu cartea...nu este ceea ce ma asteptam eu(sau ce imi doream la momentul asta)se potriveste pentru copilasi mai mari dar merge
Remy ma bucur ca ne-ai scris si sper sa o faci mai des.
Intr'adevar era foarte frumos la odisee,de dragul vremurilor apuse am ramas si eu fana
Eu ma uit dimineata in jurul meu,si cand vad copilasi asa mici,infofoliti si somnorosi ma apuca depresia.
Slava Domnului ca are sotul program in ture si poate sta cu miezosul+ ca o am si pe mama(dar fie vb intre noi,mai tare ma bazez pe tati)
Cata sper sa scapati repede de problema
Rocsy trimite si la noi,macar cate un om de zapada

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

salutare. zic sa trec sa va salut, mai ales ca m-a si strigat Cris.
Nu mai avem bubite de la varicela, au trecut demult, au mai ramas doar semne care sper sa dispara cu timpul.
In rest maraici de la caninii de jos. Trebuie sa imi fac curaj sa o duc la cresa in vizita sa vedem daca ii place. Dar cred ca prin martie voi incerca.
multa sanatate bolnaviorilor .
fug la lectia de matematica cu Cris, ma bazaie sa-i spun operatii matematice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Miha, Monica, bine ati revenit pe forum. Intotdeauna sunteti binevenite si asteptam fetele vechi sa se alature. Sau poate altele noi!
Multumesc frumos pentru urarile de sanatate!
DSe azi m-am decis sa-i schimb programul de somn. Pentru ca ajunsese sa adoarma pe la 12 noaptea, cu toate ca ne puneam in pat pe la 11. Dar se tot foieste si se intoarce de pe o parte pe alta pasna ameteam eu. Si uite ca am sculat-o azi-dim la 8.30, iar acum deja doarme de juma de ora. Si sper ca deseara sa fie culcata la 11 cel tarziu.
Miha, bafta multa cu gradinita! Si sa nu mai aveti nici o infectie! Am mai auzit acum de curand ca e posibil sa faca infectie (la Miruna ma refer) si din cauza coalescentei. M-am programat la un chirurg la consultatie, dar de-abia pe 16 febr :(
Monica bine ca ati trecut de varicela! Or sa se duca si bubitele. Cris mai merge la balet? Stii cumva dc exista la Palatul Copiilor si activitati pt cei mici de 2 ani? Parca m-ar tenta sa avem o iesire pe saptamana acum iarna. Azi de ex dupa ce m-am chinuit o juma de ora aproape sa o imbrac si sa ma imbrac, cd am iesit afara zicea ca vrea acasa. Si de-abia am stat o juma de ora pe langa bloc.
Cred ca ma duc sa ma trantesc langa ea putin, si rufele tot necalcate sunt :))

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Remy, aka : bine ati revenit , pai daca scrie fiecare ceva, cat de putin cand ne mai citesc poate reinviem atmosfera de la odisee .... macar pe jumatate

Remy : ai gasit gradinita care sa o ia asa de mica, e particulara ? Eu ma gandeam sa imi trimit gaza din ianuarie, anul viitor .... daca rezist cu ea acasa si cu inca un prichindel ! Daca nu e bine de stiut daca sunt gradinite care ii primesc mai micuti si cu pampers sau fara pampers !

Cata : eu stiu ca urocultura se repeta la cateva zile dupa incetarea tratamentului, cel putin eu asa faceam , in general asteptam o saptamana .

Cris : am un om de zapada total nereusit in curte, il trimit prin prioripost la Bucuresti ; cred ca mia-m pierdut indemanarea sau rabdarea din copilarie, faceam atunci cate un om de zapada misto ... acum .... sunt de rasul curcilor , nu vreti sa stiti ce a iesit .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 16 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Trimite Rocsy ca pe noi ne-a pacalit ieri,cand am plecat de la munca ningea asa frumos,iar acasa nimic
Eu stiu ca doar la cresa primesc copii pana in 3 ani
Tu nu stii ce ai in burtica?Am votat eu(si sotul tau) pentru baietel sau ai zis tu ca mergeti pe bleau?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Trimite Rocsy ca pe noi ne-a pacalit ieri,cand am plecat de la munca ningea asa frumos,iar acasa nimic
Eu stiu ca doar la cresa primesc copii pana in 3 ani
Tu nu stii ce ai in burtica?Am votat eu(si sotul tau) pentru baietel sau ai zis tu ca mergeti pe bleau?

Inca nu .... poate saptamana viitore cand merg la eco .
Eu inca sper la un roz ... dar in principal sunt mai putin curioasa decat am fost la Sofia ' de fapt, mai multe aspecte din sarcina le iau mai mult usor ( de exemplu "sarcina pe saptamani" o citesc cand imi aduc aminte sau ma mai intreaba sotul ca ce face bebelusul si nu saptamanal cum faceam la prima sarcina ).

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 16 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Rocsy- de uitat pe pereti m-as uita si eu toata ziua....Dar sa fiu si platita. Sanatate si Sofiei! Voi va plangeti de zapada si pe aici nici urma. Vita mea de vie e inmugurita. Mai manac eu la toamana struguri din vie...poimarti! Noroc ca am fost 2 zile la munte ca altfel chiar ca nu m-as fi bucurat de nimic iarna asta!

Mamica unui buburuz [/font=Comic Sans MS]

Buna!

Unde-ati fost la munte?
Am facut si noi rezervare la inceputul lui Februarie la Busteni. Pt fete sa le dam cu sania.
Abia astept!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

La multi ani!
Ma bucur sa vad ca mai scriu din cand in cand mai multe fete, mi-e dor de perioada in care eram gravi si se scria mai mult.

Noi suntem bine, incerc sa fac un plan de intarcare al lui Dragos, sa vedem ce o iesi, desi el este asa de atasat de san

Noi nu facem la olita, nici macar nu l-am pus, l-a pus in schimb o matusa venita de sarbatori in vizita. Era doar cu ea si cum Dragos zice caca la titi, matusa respectiva a crezut ca cere baiatul la olita, l-a dezbracat si l-a pus sa faca. Era bietul copil asa de mirat, am ras mult de el la acea faza.
Aceeasi faza cu caca s-a intamplat la serbarea Claudiei de Craciun de la gradi, cand baiatul cerea caca, adica titi, iar o doamna ii arata mamei unde e toaleta sa duca baiatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Alina- noi am fost in Predeal. Ne-am hotarat de pe o zi pe alta. Am fost la Pensiunea Bunicii. Arata asa frumos in poze si asa trist in realitate.... Dar am stat numai o noapte!

Discordia- ma bucur ca ai mai postat vesti despre cei mici! Al meu cand vede oala da cu ea de toti peretii. Singura speranta ramane reductorul... Cand, cum, inca nu stiu...

Cris- pe unde te-ai pitit?

Mergi la inceput