Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 25
mihaela_s spune:
Eu am fost in oras, am luat ultimele cadouri, acum mai ramane sa le impachetez...cred ca la noapte. Mai dau o tura dupamasa la cumparat alimente. Bucatareala o incepem in seara asta. Sunt happy ca am gasit picioruse de porc, facem si racituri ca nu am mai mancat de cativa ani...
.
Ma duc sa fac lista, dar mai trec pe aici.
Gusta
, sper sa iti revi. Eu nu ma pricep la probleme din astea, sunt o optimista incurabila si ma imping singura inainte, in orice situatie.
Am avut zapada pana aseara, azi dimineata nu mai era...s-a incalzit peste noapte si acum ploua...ce pacat!
buflea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allinta Uite aici, reteta : http://www.culinar.ro/retete/aperitive/aperitive-cu-carne/rulada-de-porc-cu-ciuperci-si-cascaval/100/8/9167/ |
Baiii ..ce bine arata "porcaria" asta ... am citit cum se face, pare cam complicat, dar imi vine sa ma risc ...
buflea spune:
Gusta - vreau sa te incurajez si eu ... stii ce face bine la cap ? Gym-ul - fara gluma ... nu stiu exact cum stai cu timpul, dar tare ar fi bine daca ai putea sa bagi niste gym ... daca nu ai timp pentru sala, ia-ti niste DVD-uri cu dans, din alea de dansezi si obosesti ...
In rest - resemnarea este si ea o componenta a echilibrului. Pur si simplu sunt lucruri pe lumea asta pe care nu le poti controla si nu le poti schimba ... necazurile cu parintii fac parte din aceasta categorie. Resemneaza-te si accepta ca asa a fost sa fie. De asemenea ai incredere in "timp" - face minuni, trecerea timpului vindeca multe ... este nevoie sa te simti trista acum ca sa te poti simti bine mai tarziu.
Iti tin pumnii sa-ti gasesti linistea ...
kariguld spune:
aleluia, aleluia, aleluia
sunt sub inflenta 
vesela si somnoaroasa. am baut o amestecatura din ceva bauturi, numai doua pahare. erau mici, ops cred ca aveau 200 gr fiecare. deci vreau sa zboooorrrrrrrrr..................
e de intels ca nu mai fac nimik in seara asta. sau sa fac ceva? poate termin toata treaba. 
alra, ce-i aia IBS? tre sa mai citesc odata , cred ca n-am retinut bine.
editez ca am uitat, azi dimineata am fost la o macelarie romaneasca si am luat o gramada de chestiuni: toba, parizer, carnati, caltabos, branza, jumeri si ceva carne. s-a uitat patroana la noi si ne-a intrebat daca avem musfiri. ne-a umflat rasul pe amadoi si am concluzionat ca e de ajuns sa ne imbuibam singuri.
copii pleaca la disco indata, cu babacul lor. io raman singura acasa 
gusta spune:
Seara buna.
Alra campania chiar m-a incarcat cu energie si cu voie buna.
Buflea imi e greu cu tata ca nu i-am putut spune ca nu are scapare si mai multe
.
Kariguld bine spus cu oboseala .
Treaba azi nu prea multa ceva cumparaturi si mai am maine vreo 2 cadouri si cam atata cu mancare e ceva simplu nici mie nu imi vine sa cred ca nu m-am bagat asa tare in mancare.Dar vreau sa ma odihnesc de maine cat pot mai mult.
Marilena si Mara Augusta
alra spune:
irritable bowel syndrom
nu i-am zis pe romaneste sa fiu fata fina.
eu azi am facut 2 torturi.
si la mine pleaca, insa numai tatalor. eu raman singura cu ele sa le spal pe cap si sa le culc. ati spalat vreodata vreun catel impotriva vointei lui? cam asa ceva e si la noi.
aaa, si cica pe aia mica o tund. are par superb insa nu sta la spalat/pieptanat/facut cozi asa ca il tai la baza gatului
Alizee spune:
Buflea, rulada de carne cu ciuperci si cascaval se poate face si fara sa calesti legumele. Se umple bucata de carne batuta cu tot ce trebuie, se aseaza intr-o tava care se umple pe sfert cu apa si se baga in cuptor. Din cand in cand se stropeste carnea cu apa si se adauga apa. Daca vrei, o poti intoarce si pe cealalta parte, pt a se coace uniform. Rulada se prinde cu scobitori sau sfoara speciala.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
Eu am pus sarmalele pe foc. Acum, am luat o pauza de la tocatul ciupercilor.
Fii-mea a impodobit singura bradul. ![]()
Alra, f bune sfaturile tale. 
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
alra spune:
aalinta, nu stiu la ce sfaturi te referi. mie in ultima vreme imi ies toate pe dos, deci nu fa cum zic eu!! ![]()
am tuns-o la baza gatului. am adunat un faras de bucle blonde 

Ioana_Pos spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld sora mea cea mare mereu s-a respectat. candva credeam ca-i fitoasa, ca doarme prea mult, ca are slugi, ca bla bla bla. |
Subscriu: tatal meu are aproape 72 de ani si este super-tonic si arata de 60 maxim 65. DAR in ultimii 40 de ani a dormit zilnic la pranz.