Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Buflea, hai sa devenim stiintifice, ca nu am fost niciodata pe forum: "dumneaei" e un muschi. Orice muschi trebuie antrenat ca sa performeze. Si cu asta I rest my case. Experienta mea zice ca NU se largeste, nu se strica, nu se sifoneaza. Coafura rezista, chiar si la Stockholm. Dupa Amsterdam si Londra. edit: tineti-va vorba, ca avem capitol nou. Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Bine..Tanti, unele modificari sunt...ca asa chiar "Ca inainte" nu mai e...dar nici in livingroom nu se transforma..tre' sa fii nimfo...sa ajungi la performanta asta
si nu dumneaei..ci dumnealui(vaginul) e un muschi...tufanica e doar "smacul" de pe pisc
32+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Bine, hai ca zic si aici. Kegel rulz Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Explicatie pe larg!
eu le-am mai exersat insa nu prea pricepeam logica&importanta!
32+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
Explicatie pe larg! eu le-am mai exersat insa nu prea pricepeam logica&importanta! |
Na, pe larg nu stiu ce sa explic. Mai pe stramt, as zice ca alea nu sunt exercitii de facut numai cand esti gravida sau cand iti aduci aminte. Ca la orice exercitiu muscular, ca sa ai rezultate, trebuie sa il faci zilnic.
Si uite asa, introduc un nou concept: cantonamentul tufanicii
My_Lady0091 spune:
cantonamentul tufanicii
ma duc la vizionat DR.HOUSE...si la somn-ca-s cu ochii in palma si ma uit la minenb!
32+
Ioana_Pos spune:
La mine Kegel are un efect... de-mi vine sa sun Balaurul sa vina mai repede de la munca. Mai mult de 30-40 de secunde nu pot sa fac.
rall spune:
citat din mesajul lui buflea P.S. Tanti, pe masurate iti demonstrez ca e mai larga ... |
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 ma duc la vizionat DR.HOUSE...si la somn-ca-s cu ochii in palma si ma uit la minenb! |
Nu e bun ala, ca e cam sociopat si filmul e cu multe boli. Recomand pentru tine Sunetul muzicii. Daca reusesti sa treci de minutul 40 fara sa o ucizi virtual pe bona, esti numai buna de nascut, lucrat in multinationale, sporturi extreme si epilat inghinal.
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos La mine Kegel are un efect... de-mi vine sa sun Balaurul sa vina mai repede de la munca. Mai mult de 30-40 de secunde nu pot sa fac. |
Pai atat trebuie. De doua ori pe zi?
Mah, ori tu nu il chemi de cate ori iti vine, ori nu faci exercitiile de cate ori e corect pe zi
Ioana_Pos spune:
Exercitiile le fac din an in Craciun, sa fim in ton. De sunat il sun degeaba, ca pana vine trece efectul si mai am si un copil care se tine dupa noi mai eficient ca o umbra