Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Moni imi pare tare rau... nici nu stiu ce sa iti spun. Sunt alaturi de tine, sper sa iti revi repede. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
merci mult Miky
eu sunt mai ok, ca am fot precauta
sotul meu e cazut tare
cica m-a si visat toata noaptea ca mi se pozitiva testul....
a fost f dezamagit
in februarie vreau sa fac laparo'
auzi tu in ce zi ai facut laparo'?
ai prin ovulatia in luna aia? merge si inseminare in luna respectiva?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
nouasnrs spune:
Neata fetelor. Imi pare rau Moni.
Si eu sunt in ziua 6 dupa inseminare si nu am simptome deloc. Asta e ce-o vrea Dumnezeu,
MeAlex spune:
La mine nu intarzia, venea peste Utrogestan. Il intrerupi?
6 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
gabyv spune:
Buna dimi
Moni, nu te descuraja, te inteleg perfect, dar ce ai putea face mai mult? Oricum sansele sa ramai cu inseminare sunt de 10%, deci nu e chiar mult.
La mine s-au incurcat treburile cu dosarul meu medical si aparent nu cred ca o sa mai pot face IA in ian, inca mai sper ca se rezolva, dar toate se misca asa greu inainte de Sarbatori.
O duminica frumoasa va doresc.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex La mine nu intarzia, venea peste Utrogestan. Il intrerupi? 6 saptamani si o zi _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru sanatos! |
pai si venea in ziua in catre trebuiia? fara sa intarzie deloc? chiar cu utrogestan?
da nu mai pun disweara
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Da, Moni, venea cand trebuia. Si aveam si un spotting lung de 4-5 zile.
Nouasnrs, este prima oara cand fac Clexane in sarcina. Am aflat de trombofilie dupa a 2-a sarcina pierduta.
6 saptamani si o zi
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
nouasnrs spune:
Si eu am facut pana acum 2 inseminari, asta e a treia dar e prima la care fac clexane de 0.4 din prima zi de inseminare. Nici eu nu am stiut de ele pana acum.
MeAlex spune:
Nouasnrs, ce mutatii ai? Si eu sunt de parere ca la stimulare trebuie facut Clexane preventiv oricum.
6 saptamani si o zi
_
pentru sanatos!