Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Katy, imi pare rau ca ti-au veit uratii. Dar fii increzatoare, daca-ti faci HSG sansele de reusita cresc considerabil. Cunosc persoane care au ramas in aceeasi luna, cu toate ca unii medici recomanda protejare in luna cu pricina.
Tzuki, felicitari pentru baietel. Sa dea Dumnezeu sa ai sarcina usoara in continuare si la termen. Urare valabila si pt. MeAlex si Ca_Mila. Va imbratisez tare tare si fur pupici de molipsire de la voi
Moni si Miki, va tin pumnii, sa va dea Dumnezeu mult visat.
Deny, ce spui tu acolo par semne clare de gravideala. Abia astept sa vi cu liniutele duble
Eu astept cuminte, as fi in Z17 DPO. Nu cred ca o sa fac test pentru ca CM e neregulat de obicei.
Va pup pe toate si va doesc o duminica placuta.

Ma lui D-zeu ca in curand sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Multumesc fetele pt incurajare. Sa va auda DD si sa fie adevarat ce spuneti voi.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia85 spune:

Buna fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetele

azi, ziua 15, test sarcina 'sure check' negativ
deci....asta e.....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Monique, imi pare nespus de rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

moni imi pare rau dar poate mai e o sansa, pana nu vezi rosu...te pup si fii tare

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata fetelor!
Moni, dar nu ar fi trebuit sa iti vina? Uneori SureCheck se pozitiveaza mai greu, am verificat asta.

6 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni imi pare tare rau... nici nu stiu ce sa iti spun. Sunt alaturi de tine, sper sa iti revi repede.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

MONIQUE imi pare nespus de rau dar nu te descuraja,ai sa vezi ca o sa vina si la noi mult asteptat,doar ca asteptarea asta e asa de lunga si grea ca gandesti ca am facut cine stie ce ca sa suferim atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Neata fetelor!
Moni, dar nu ar fi trebuit sa iti vina? Uneori SureCheck se pozitiveaza mai greu, am verificat asta.

6 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

pai nu ca de la utrogestan intarzie

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput