Scolari de Iulie - August 2004 * 88
Raspunsuri - Pagina 12
amironeanu spune:
Va dorim si noi, din toata inima, un Craciun Fericit si sarbatori minunate, cu multa bucurie, copii fericiti si mamici implinite!
polux spune:
Craciun fericit tuturor, oriunde v-ati afla.
Va imbratisez cu drag de aici din departare, caci voi sunteti ca si familia mea...
alice2004 spune:
Craciun fericit, fete dragi !
Sa aveti sarbatori minunate, cu sanatate si belsug !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
Dorsilia spune:
Multumesc mult pt urarile de ziua buburuzei mici. Am si niste poza sa va incant cu ele cand le dau jos.
Felicitari pentru incheierea cu bine a primului semestru din clasa I, si Danu are FB uri pe linie.
LMA cu intarziere dezastruoasa Olivia !!! Ma bucur ca ti-ai regasit colega de banca
mai multe am sa va povestesc mai incolo, daca pot, dupa Craciun
s-avem un Craciun asa cum ne dorim
g_ioana spune:
Craciun Fericit!Sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi,va pup si va imbratisez cu mult drag pe toate!!
kim222 spune:
noi am avut un Craciun frumos si linistit..in ajun am mai adaugat ceva luminite (cu care m-a tampit de cca 1 luna Luca..nu avem destule luminte..trebuie sa se vada casa noastra de pe Google Earth)..o prietena a ramas la noi peste noapte ,am impachetat cadourile..pe la 2 ne-am culcat..la 7 Luca ne-a dat scularea: veniti...repede..action !!!..este abundenta sub brad!!
FF multumit de chitara si de Xbox..super incantat si socat de scrisoarea de la Mos!
ieri am avut toata ziua musafiri...si asa a trecut si Craciunul acesta..
de ieri se joaca non stop pe Xbox..sa vedem ce facem cand incepe scoala!
va las niste poze..
szivarvany spune:
Kim, la voi e ca n povesti de frumos iar tu arati nemaipomenit de bine !
Ma bucur de succesul cadourilor.
Voi pune si eu cateva poze sa vada Rox ceva anume, ca ea nu intra pe febeu sa cada Giulik :-)))
revenim de acasa, momentan stem pana la birou :D
cateva fotografii pt cine nu ne a vazut demult pt FB
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela