Scolari de Iulie - August 2004 * 88

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Cori, ai dreptate. Am aruncat atatea lucruri...de fapt nu le-am aruncat le-am dus jos in laundry, si cine are nevoie se serveste...si ma bucur ca toate au disparut imediat. Si am dus saci cu haine, de la cele de bebelusi (tinute in eventualitatea unui fratior ptr Adela) pana la cele de oameni mari, incaltaminte, jucarii, carti, jocuri de ale Adelutzei, pana si vesela am dus...si toate au disparut.
Dar tot au mai ramas de triat o multime de alte nimicuri, desi am incercat sa le duc si sa le pun direct la locul lor, nu sa fac stiva in noul apartament.
Acum ma cert cu cei de la cablu, ca desi vin doar si conecteaza o baxa afara imi ia 40 de dolari taxa de instalare.Pai nu mi-au mai luat odata taxa asta?
Monica ce-mi place de Maria ta, asa baietoasa...o sa se descurce foarte bine in viata...
Spor la bucatarie fetele care bucataresc zilele astea. Spor la bagaje celor care se pregatesc de drum.
Vazut poze cam in fuga...sters un dulap...vazut o poza (pana venea sotul de sus), iar sters un dulap, iar vazut o poza...
pana si mesajul il scriu de 3 ore...
Daria foarte bine faci ca o inveti pe Giulia cum sa reactioneze. Si eu incerc sa o invat pe Adela, dar nu-mi prea tine...ea tot boticul in jos il lasa in loc sa reactioneze verbal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara! Am un nepotel! Luca Cristian s-a nascut la ora 17, are 3.550, cica e un frumos si un galagios Cumnata mea e bine, am avut emotii, i s-a provocat nasterea...

Am vazut pozici frumoase, cu fete elegante :)
Si noi am avut serbare, a fost frumos, cam militaros domnul profesor de flaut, cam tipa la ei...dar am avut surpriza sa imi spuna Matei acasa ca asa era normal, nu ai vazut mami ce neatenti erau??

Si noi am incheiat pana la urma doar cu FB-uri, dar se pare ca Matei a inteles ca totusi la romana nu este chiar foarte bun, asa ca azi s-a apucat de teme din proprie initiativa.
Maine stam acasa, azi am facut bradul, am probat noul cuptor cu doi cozonaci "paine dulce" cum i-a categorisit Petro, am pus iepurele la condimente (vecinul doctor-vanator ne-a facut cadou un iepure), maine fac biscuiti, piftie de cocos, o rulada cu carne, salata de boeuf...si cam atat.
Sper sa fiu valida, ma cam intoarce raceala :(

Drum bun si Craciun fericit pentru toti care pleaca la drum!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

buna dimineata !
Roberta, sa va traiasca nepotelul

sa aveti mult spor la treburi !

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Neata...daca va spun ca azi l-am trimis pe ricu la scoala....si vine inapoi in 10 min....ca nu era nimeni la scoala!!!!!!credeti?Io de un sa stiu ca azi e vacanta deja...pacatele mele...l-am intrebat de o suta de ori...ai scoala sau nu?cica nu prea stiu...asa ca pentru nu prea stiu l-am trimis la scoala cu ghiozdan si pachetel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

asa cum ma asteptam am incheiat cu B la romana si restul FB..doar 3 au luat FB si FB..cativa un B si restul FB si multi B la mate si la romana..Ma bucur ca d-na nu da FB la toata clasa doar asa ca sa nu supere parintii si pt ca sunt in clasa I. Mi-a spus ca Luca este in primii 6-8 din clasa si eu sunt multumita tinand cont de neatentia cu care abordeaza problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Va doresc un Craciun fericit, cu multe cadouri...si daca se poate cu zapada
Azi plecam si noi la bunici, deocamdata mai bantui pe la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mey calificativele voastre suna tare apropiat de notele de aici A, B, C...un fel de FB, B, si S.
ia lasati copiii in pace si nu-i mai stresati cu FB pe linie...vorbeste lupul moralist, care nu stiu cum ar reactiona in acest caz. Eu sunt un pic cam perfectionista din punctul asta de vedere, si nu ptr ca vreau numai FB (alias A) dar pentru ca poate, deci trebuie sa invete sa le aiba.
Azi Adela s-a dus cu o cutie de bomboane la doamna, si o caciula de mos care canta, a si o felicitare scrisa de ea. Chiar daca nu se prea practica pe aici, tot mai sunt unii parinti care o fac, si mi s-a parut normal, ca a muncit cu copiii astea tare mult doamna.
Va urez un Craciun fericit si plin de bucurie.
Mai revin, dar banuiesc ca sunteti destul de ocupate zilele astea.Si eu sunt foarte ocupata...dar calculatorul e in dinning adica langa bucatarie...vorba Adelutzei de cand era mica..."unde e mami?...la calator in butucarie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut si io cupii frumosi si felicitari pentru rezultate
liliana, sa stapiniti sanatosi apartamentul
craciun fericit tuturor, mosu` sa fie darnic iar celor ce pleaca la drum, calatorie frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Craciun Fericit !

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Craciun Fericit tuturor!

Va dorim sarbatori fericite si imbelsugate, cu multa sanatate! Sa gasiti sub bradut tot ce v-ati dorit!

Mergi la inceput