Scolari de Iulie - August 2004 * 88
Raspunsuri - Pagina 10
cristalina spune:
Buna ziua,
Am uitat sa o felicit pe Liliana pentru noul apartament, sa-l locuiti sanatosi!
Noi am avut aseara serbarea, a fost frumos. Maria nu a avut stare deloc, toate fetitele se inghesuiau in primul rand sa cante, sa le vada mamicile, numa' Maria alerga baietii prin spatele lor. Erau imbracati in urs, lup, catel, pitic, spiridus, motanul incaltat, om de zapada...ei bine nu a scapat unul netras de urechi, coada, clopotei sau nas!
Dar erau tare dragalasi si fetitele asa diafane...
http://family.webshots.com/photo/2108114800101722968ziGvBn
Inainte de spectacol era o harmalaieee...am filmat putin sa vedeti si voi
http://family.webshots.com/video/3066092210101722968YhLLTW
Cand am ajuns acasa de la serbare au sarit in sus de bucurie ca au gasit sub brad cate un mic cadou (caciulite si fulare tare frumoase!)
Va dorim tuturor vacanta placuta! Drum bun si distractie maxima!
(eu ma bag la prajiturit. Anul asta sar peste cozonaci dar am in plan checuri, niste prajituri cu rom date prin nuca, o rulada cu ciocolata si niste foietaje care sa miroase a scortisoara...Ca sa avem diverse chestii dulci)
Ma duc la bucatarit si la facut bagaje...ofofmaimai
O zi frumoasa sa avem!
g_ioana spune:
Neatza...si noi am avut aseara serbarea a fost foarte faina,nici prea scurta nici prea lunga,mshul a facut toti banii...a fost actorul Liviu Smantanica de la teatrul de copii,pentru cunoscatori...am primit si noi parintii cate o felicitare scrisa de cupilul din dotare si o poza faina..au primit si carnetele cu mediile incheiate asa ca de azi au intrat in vacanta...mandra a fost multumita de toate si mai ales ca are toate mediile FB...nu a fost multumita de cadoul moshului ca avea doar dulciuri si fructe
Daca am timp pun si niste zozici.....eu de craciun nu prajituresc am cumparat insa niste turta dulce nemteasca si fursecuri daneze pentru renii moshului....de revelion ma bag la torturi si prajituri,pana atunci imi fac curaj
sunt in zona,revin
corianai spune:
pt cele doua Marii
Ma pregatesc sa plec spre casa, la impachetat si ceva smotru ca ma oftica de groaza sa gasesc dezordine cand ma intorc.
Va pup pe toate si va doresc sa petreceti un Craciun minunat alaturi de cei dragi iar mosul sa va aduca tot ce v-ati dorit.
Revin candva saptamana viitoare, pana atunci sarbatori fericite
leeloo2004 spune:
Dragelor, maine stau acasa sa bucataresc si apoi, de acasa, nu stiu cum mai am timp sa intru - asa ca va urez de pe acum Sarbatori Fericite, multa sanatate si multe bucurii - si un Mos Craciun cu tolba plina!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Ramasesem datoare cu citeva poze de la serbarea noastra, le aveti aici :
https://picasaweb.google.com/alicesiandrei/1Decembrie2011#5688967110007867730.
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
g_ioana spune:
Am pus poze de la serbare:)
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/bucurii%20de%20iarna%202011/?albumview=slideshow
si m-am delectat si eu cu Giulik foarte frumoasa si eleganta,cea mai si cea mai din clasa...si cu Maria de Cristalina un fulguletz foarte frumos si nazdravan
Cori sa aveti un drum bun si o vacanta frumoasa!!
szivarvany spune:
vazut si noi Maria - cristalina ce frumoasa e asa cu par mai lung, sa n o mai tunzi !
vazut 2 ochi albastrii si o strunga :-) frumoasa foc Maria - gorodica !
si vazut Gizmo cel serios !!!
(Ioana, o da :-))) ce sa mai zicem, Giulik o fo singura care s a oprit din poezie si a asteptat sa i sopteasca doamna, asta pe undeva din cauza mea ca am zis ca mie personal mi se rupe de poezie ! asa ca :-))) bine-nteles ca azi sigur a primit mistocareala, am instruit-o cum sa i faca fatza colegei care vesnic o agaseaza verbal :-) stiu , sunt rea, dar cineva tre` sa o invete)
in rest sunt fff stresata, nu stiu dc, cumparaturile s facute, azi ma apuc de bibilit prin casa si pre-pregatiri :-) sper sa reusesc sa ma odihnesc muuuult.
Vacanta placuta celor care pleaca si sarbatori fericite
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
alice2004 spune:
Ce de copii frumosi - am vazut fete printese, Maria si Mariuca si Giulik, mi-au placut mult costumele de zine albe !
Daria, lasa fata in pace !! Io o iubesc pe Giuli rau de tot ca ii place sa citeasca si merge cu drag la biblioteca !
La Bucuresti s-a pus pe ploaie/ninsoare, frig si urit !!
Vacanta placuta celor care pleaca de sarbatori ! Io miine ma apuc de bucatarit, nu ceva extra, asa ca pentru noi in familie !
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Alice, ce sa mai zic, colega asta a ei rade de ea ca sta in banca si citeste cateodata in pauze ... sa mai zic ? :-)
si degeaba ii spun sa i raspunda si ea cu dosu`, sa i zica fro doo ca nu i zice.
si avea aseara o satisfactie respectiva colega, moama-moama ... d`aia am instruit-o pe Giulik cu tot arsenalul :-)))
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Alice, ce sa mai zic, colega asta a ei rade de ea ca sta in banca si citeste cateodata in pauze ... sa mai zic ? :-) si degeaba ii spun sa i raspunda si ea cu dosu`, sa i zica fro doo ca nu i zice. si avea aseara o satisfactie respectiva colega, moama-moama ... d`aia am instruit-o pe Giulik cu tot arsenalul :-))) |
Fata desteapta, exact ce il sfatuiesc si eu pe Andrei sa faca atunci cind il streseaza cineva, sa spuna frumos "Lasa-ma in pace", dupa care sa trateze cu indiferenta !! Uel, acu o iubesc si mai tare pe Giulii !!
Alice si Andrei