Clasa I * 2011 - 2012 * [14]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Eveline si pe mine m-a lasat masca, nu stiu ce i-o fi venit sa le dea atat, chiar nu s-a mai intamplat.Mie nu mi se pare mult pentru doua zile, le-a facut in doua ore cu lalaituri si bazaieli, deci o ora pe zi nu e mult deloc...fata de ce faceam noi pe vremuri.
O sa iau si eu culegerea de Calugarita, am vazut-o in librarii, tot zic ca dau o fuga in centru s-o iau.mi s-a parut m,ai mult decat buna, urmeaza programa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi, ca am disparut ca magarul in ceata. A se citi ca m-a innobilat munca de tot.

La scoala totul este ok, Alex e multumita si merge cu placere. Teme nu am primit deloc in weekend, asa ca ne-am bucurat de zapada la munte. La Smart a ales mate, si a fost tare greu. Spre surprinderea mea le-a facut pe toate, si pe cea cu alaltaieri si pe cea cu necunoscutele. Cand am vazut subiectele credeam ca nu le va face, dar culmea, le-a facut pe toate. Ca atare au inscris-o la Canguras. Am ceva emotii, inteleg ca e un nivel ridicat si nu vreau sa o descurajez. Ii spusesem doamnei sa nu o trimita daca nu vrea, insa fata a fost incantata.

Am vazut si subiectele la romana. Probabil s-ar fi descurcat...cu exceptia autorului poeziei si a proverbului cu pisica cu clopotei care nu prinde soareci.

Ca tot vorbeati de sport, noi avem sambata olimpiadele scolii la care participa elevi si parinti. Eu m-am sustras, dar l-am inscris pe tati. Vor juca fotbal, baschet, un joc inventat numit hustiuluc, si vor avea stafeta si inca vreo cateva probe supriza. Nu stiu de unde sa le iau tricouri galbene simple, pentru noi suntem in echipa galbena (eu la suporteri, evident).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Roxana, incearca la magazinele careau echipament sportiv...galbenul e culoarea nationaleleor noastre (una din ele) si cred ca ai avea ceva sanse.
Albe, negre, rosii si albastre ai fi gasit la Decatlon...galbene nu am vazut insa. Bafta multa, foarte frumoasa ideea, demna de aplaudat si ...de retinut si pus in practica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Da, Roxana, la magazinele de articole sportive mai intai, ca pe la cele de haine pentru copii este statistic dovedit ca nu au EXACT culoarea pe care o cauti. Inca mai am frisoane cand ma gandesc cat am cautat in vara lui 2011 tricouri verzi simple pentru serbarea copilului.......

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc mult de ponturi, o sa incerc si asa, poate am noroc.

Ideea e frumoasa, cred ca exista si un teren acoperit, asa ca nu imi fac griji de vreme. Evenimentul se va desfasura la comitetul Olimpic de pe langa Snagov, sper totusi ca nu alergam pe afara. N-ar mai avea sens tricourile, ca am folosi direct hanorace sau geci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

flaviutza gresesti, pot fi atat de perfectionisti si atat de stresati de mici.
Ioana mea pleaca plangand aproape in fiecare dimineata de frica sa nu dea dictare. Asta in conditiile in care doamna e de o blandete exagerata, iar noi nu i-am impus niciodata sa ia FB, din contra, in fiecare zi ii repet ca nu e nici o problema daca greseste, ca din greseli va invata, ca nimeni nu o va certa, samd.
Nu are nici un stres din afara, pur si simplu asa e ea.

S-a inscris singura la Cangurul si la Euclid, a intrebat doamna cine vrea.

Tot am vrut sa va intreb - cam cat le ia copiilor sa isi faca temele? Si cand aveti timp sa lucrati suplimentar? Ioanei ii ia cel putin trei ore sa termine temele si, chiar de as fi pro-lucrul suplimentar nu ar avea cand sa faca asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

si noi la Canguras..dar cred ca e asa..de forma...
nu vreau sa-l descurajez si-l las daca el vrea...

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

merg sa fac capitolul nou.
cred ca si fi`mea se inscrie la ceva ce a costat 16 lei, insa cred ca merge si ea asa de forma, in niciun caz nu e de nivel de concurs.
i am dus cateva fise din linkurile de la voi ... no comment ...

revin cu link la cap nou
poftiti aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169885&nm=Clasa-I-2011-2012-15

_

Mergi la inceput