Clasa I * 2011 - 2012 * [14]
Raspunsuri - Pagina 13
mina spune:
Didi, el nu scria IETAM in loc de Matei, el scria exact cum s-ar vedea scris cuvantul MATEI daca pui o oglinda in stanga lui. Am stat de vorba cu un psiholog (unul care-l cunostea de mic) la momentul respectiv si mi-a explicat ca, la varsta aceea, copiii au o minte foarte versatila, pentru ei nu exista "asa se face", ceea ce le permite sa faca experimente. Intr-adevar, daca problema persista si continua sa scrie asa in loc de a scrie corect, trebuie tinut sub observatie. Mi se pare ca nu mai e cazul dar sunt vigilenta, bineinteles.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Roxana_G spune:
Interesant, ca Andrei isi scrie numele invers. Dar are doar 4 ani...
Exercitii cu 3 termeni avem si noi, pare sa se descurce. In plus aduna si cu zeci, chiar cu depasire si tine minte, dar nu scade cu zeci. Insa la cele cu necunoscute e un mic blocaj, merge putin mai greu, iar eu banuiesc ca e ceva ce nu a inteles. De aceea incerc sa vad ce e.
Anka74 spune:
Roxana, exercitiile din prima categorie mi se par cam grele pt ei...nu au facut la scoala, sunt din categoria "probleme distractive" de rezolvat la drum lung, sau la mese "plictisitoare" (adica atunci cand nu-i place lui mancarea), lui ii ies, ca ii merge destul de repede mintea...nu stiu insa daca il pun sa le scrie pe hartie, in etape, cum se descurca. Din cea de a doua categorie...parca au avut printr-o culegere, un tabel de genul asta, da zau ca nu mai stiu pe unde.
Raporatam un stilou pierdut, laptele uitat la scoala... R mare ne da ceva batai de cap (a uitat cum se face adica)..in rest, asta e , mergem inainte! Si-au schimbat si clasa...invata exact in clasa in care am invat si eu!
eveline spune:
Neata!
Va urez succes in noul semestru.
Noi raportam o prima zi de scoala in care copila a inghetat de frig toata ziua ca berbecii aia nu s-au gandit sa dea un pic mai repede drumul la caldura, au dat fix cand au venit copiii la scoala, dupa 3 sapt de frig....nici azi nu cred ca e mai acatarii dar macar i-am mai dat o jacheta. A trebuit sa bag in ea ceai toata ziua si nurofen preventiv.
Si tot in prima zi a venit cu tema din clasa de la mate, jumate din ea, cu alt scris...intr-un final sa recunoasca ca a ramas in urma si i-a scris doamna....n-am prea inteles cum a reusit sa ramana in halul ala in urma dar sper sa-si revina curand si sa-si intre in ritm.
A renuntat la balet, la logopedie nu o mai duc ca exersez acasa, il pronunta bine pe R doar ca trebuie repetat un pic....asa ca nu mai avem pe unde merege. Doar sa incepem innotul..
In rest, speram sa fie ok si semestrul asta si sa-l incheiem cu aceleasi rezultate ca si pe primul.
BTW...fiica-mea are medie incheiata la "educatie tehnologica"...ce e aia? O fi gresit doamna??
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
szivarvany spune:
raportam si noi o zi obisnuita la scoala, totul ok, la after temele facute, totul in regula. seara e mai greu cu inchisul de pc/tv :-))) dar sunt sigura ca dupa ce oboseste in cateva zile reintram in programul normal de culcare :-)
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
mina spune:
Eveline, cred ca e vorba de abilitatile practice.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
carolinah spune:
Am inceput si noi, vesele nevoie mare, dar le-a dat muuult tema, mi s-a parut inuman, mai ales ca sora-sa din cls 3 n-a avut mai nimic tema si s-a jucat o gramada, cat timp asta mica s-a muncit 2 ore cu temele...
eveline spune:
MINA - sa stii ca da, multumesc!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
cosmina_p spune:
Au intrat copii serios in paine in sensul ca au primit si teme!La scriere au ajuns la l mic de mana si la matematica au facut cateva problemute in care folosesc adunari si scaderi.Domnul le-a dat ca tema sa compuna si ei 4 probleme in care sa foloseasca scaderea.Pentru ca fiica-mea facea problemele ca pe niste povesti,i-am dat urmatorul exemplu:"Ema(fiica-mea) are 4 biscuti si-i da mamei ei 2 biscuiti.Cu cati biscuiti ramane Ema?"Raspuns(citez):Ema ramane cu 4 biscuiti pentru ca nu-i da lu mami niciun biscuite pentru ca mami se ingrasa!!!No comment!