Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 19
cleo78 spune:
la multi multi ani, simonixule, sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de barbatii tai. sarbautorire placuta
hai ca obosii mouse-ul cautand subiectul pe pagina 2a. Ce mai, gaseam pe a 3a, acusica...
Sa va zic ce probleme avem noi: nu mai intelegem ce zice copilul. Copilul sughite si zice 'je oke'. Ce okei ai piticule? Hac Hac, sughite, si ii aducem apa. Bea apa, si zice in continuare: j'ai oke! dupa 3 minute, ma gandesc ca vorbeste in franceza... ea ziceaaa "j'ai hochet!!" (am sughitz). Bun, asta printre "le carto" (cartoful) si "le porcochon" si celelalte.
Doloress spune:
La multi ani pentru o mamica tare draga mie SIMONIX! Te pup cu drag, iti doresc o zi frumoasa, un an cat mai bun, sanatate si multa dragoste alaturi de baietii tai simpatici!
Luminel spune:
La multi ani frumosi, veseli si fericiti, Simonixu'!
Te sarut!
Am fost aseara in IOR (merci de pont Aly
); f frumos au amenajat! Cristi a fost incantata! Abia am luat-o de acolo. Am stat vreo 2 ore,am baut cate un pahar de vin fiert (noi astia mari) si am mancat "kurtos kolack" (parca asa se scrie
). Dar la un moment dat inghetasem, cu toate ca nu parea frig!
Doloress, chiar ma gandeam asta toamna cum sa fac sa o duc la o scoala de dans (din cauza de program si lipsa masina; m-am bucurat cand au inceput sa faca la cresa lectii de dans, o data pe saptamana! chiar se cunoaste!
Adriana, eu as putea sa te ajut cu zumzi! mai e valabil?
pe mine ma incearca o raceala; in fiecare seara am frisoane, iau fervex si noaptea transpir de ud camasa
sper sa nu ma ia mai rau, tocmai acum de Revelion
Spor la pregatiri!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
ce fac fetele?
a folosit cineva Fluend contra racelii? e eficient?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI, SIMONA!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Adriana_78 spune:
La multi ani, Simonix! Sa fii fericita si iubita!
Cleo, si la noi mai se mai poceste limba cu amestecuri intre 2 limbi, ies niste combinatio tare haioase
Luminel, daca nu e gaura mare in bugetul tau pana ne intoarcem noi pe 8 ian., atunci ar fi super daca ai reusi sa comanzi voucherul
Iti pot trimite pe Pm mai incolo linkul. e ok?
Merci!
De raceala eu luam doar Nurofen sau Fervex
De celalat medic. n-am auzit
Adriana
Alysh spune:
Simonix drag, te pup si iti urez sanatate, fericire, bucurii si sa-ti pastrezi umorul si voia buna si pe 2012!
Simonix spune:
Merci fetele de urari - o sa bag un mesaj mai lung dupa ce ma linistesc (zi agitata, din pacate si umbrita de un deces al unei vecine in bloc - trist trist 
, noi eram cu tort si La multi ani si copii si ... uf ... mama e acum la priveghi)
Voiam sa o corectez pe Cleo
Mara are "le hoquet" nu le "hochet"
Al doilea e jucarie zornaitoare de bebelushi ... Si al meu ii invarte pe astia pe aici in FR de se uita luuung la el ... Mai baga si chestii gen : Mami, am ubliat
sa imi iau avionul" Ce sa mai, e super haios :)
Pupici din Roooooo
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti