Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 16

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

ronina, eu stiu asa:
luna 4 - sapt. 14-17
luna 5 - sapt. 18-22
luna 6 - sapt. 23-27
luna 7 - sapt. 28-31
luna 8 - sapt. 32-35
luna 9 - sapt. 36-40
si mai stiu ca nasti cam cand termini cele 9 luni. cam asta e calculul. cel putin mie asa mi-a explicat medicul.
altfel.. nu puteam intra nici in prenatal.. de la 6 luni.

in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ronina multumim

Monica, fericita 26+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Da Ronina asa este cu calculul, adevarul este ca nici nu m-am gandit prea mult, eu faceam luna de 4 saptamani. Eu ma gandesc mai mult la saptamani de sarcina dar la unii le zic luni de sarcina ca sa inteleaga mai bine.

Cristina 23+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Aproximativ asa e happylica dar la 28 saptamani abia ai intrat in luna a 7-a nu ai 7 luni implinite, asta vroiam sa spun.
Eu calculez ceva mai simplu, si anume daca in 12 iunie am avut UM, in fiecare luna in data de 12 adun o luna. Deci in 12 decembrie, cand aveam 26 saptamani si o zi, am implinit 6 luni. 7 luni voi avea in 12 ianuarie, adica la 30 saptamani si 4 zile.

27+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Buna,
Am intrat sa va salut.
raportez si eu dureri inghinale...care zic ca ar fi de ligamente..
Chito, Sa-ti traiasca Bu cel minunat...si sa va bucure vietile mult timp de acum inainte. La multi ani!
SI eu tot ca hapilica stiu cu lunile de sarcina....bine ca eu numar saptamanile si cand ma intreaba cineva cate luni am...cam stau pe ganduri...astfel ca la 20 de saptamani am raspunsa ca sunt in 4 luni jumate...pt ca e practic jumatatea sarcinii

Miha, mamica fericita de Rares si 24+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Monna, daca iti propui sa fi relaxata asa vei fi. Nu e greu.

Marci, la noi nu se fac gauri in spital.Se fac la 2 luni la pediatru.

Apropos de gauri in urechi - eu sunt total impotriva. Daca voi avea o fata nu/i fac nici o gaura. Sa/si faca singura cand decide ea.

Finn Constantine 15.10.2009 si 21+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Cu relaxarea, sunt total de acord cu JD....totul pleaca de la cap

Miha, mamica fericita de Rares si 24+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

ronina, da.. intri in a 7a luna. dar nu ai 6. ma rog.. e chestie de perceptie. din moment ce ai terminat 6 luni.. nu e logic sa ai 7? io na.. iau lucrurile matematic.. lucrez in sistem bancar defect profesional
am fost putin plecati dupa cadouri.. sunt asa lipsita de inspiratie.. am luat in mare.. insa nu am luat pt cei mai importanti ... greu. mai iesim si maine seara probabil
voi cam ce cadouri ati ales pt cei dragi? dar pt soti?

in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

happylica deci tu cand implinesti X ani din ziua urmatoare spui ca ai X + 1? Interesanta perspectiva
Eu sunt programator, in meseria mea e mare diferenta intre 6 virgula ceva si 7. Oricum nu are importanta, am inteles ideea.

Legat de cadou pt sot, eu am noroc ca nu facem nici unul tam tam si am stabilit cu el sa ne cautam impreuna lucruri utile de sarbatori asa ca anul acesta ne-am schimbat salteaua de pat... iar restul cadoului e sa fim impreuna
Pt fratele meu am luat un kindle (book reader), pentru nasi si fini produse cosmetice de la Yves Rocher (au o gama noua cu arome de Craciun) iar pentru copii lor niste jucarele.

27+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor. Va servesc cu o ciocalata calduta, sa ne mai incalzim putin.

Chitosenia LA MULTI ANI lui Bu, sa creasca mare si sanatos si foarte destept.

Marci_mami eu stiu ca se poate gauri in spital cand nasti, eu daca as avea o fetita in spinatl i-as face. Dar cand eu l-am nascut pe Edi la fetele din salonul meu iau facut surorile, dar a trebuit sa le dea ceva.

Eu am 21 de saptamani , cand cineva ma intreaba cat am ii spun ca am 5 luni neimplinite. Si asa multa lume se mira ca am burtica mica pentru varsta aceasta.

Ieri am fost la coafor si sincera sa fiu nu imi place deloc cum imi sta, dar incerc sa ma resemnez ca macar imi e mai sanatos parul si imi va creste. Apropo ce spuneti de vopsitul in sarcina?

Multumesc fetelor pentru lamuriri, decai in prenatal o sa am mai multi bani. E bine de stiut.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 20+ Robert Aaron

Mergi la inceput