Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 16
Raspunsuri - Pagina 10
Tala spune:
Eu m-am intors cu vesti bune . Ratusca mea e foarte bine (si foarte frumoasa ), mai are cordonul in jurul gatului insa e larg si nu pune probleme. Inca o veste buna (pt al meu sot) este ca avem liber si la
Eu am aflat azi ca mai am o gramada de concediu de odihna, cu liberele care urmeaza acum o sa ma incadrez perfect cu prenatalul.
Legat de arsuri dr mi-a spus ca dupa ce mananc sa nu ma intind macar jumatate de ora si pot lua rennie de 3 ori pe zi. Cred insa ca am inceput sa retin apa - asta nu-mi place ca nu vreau sa arat ca un elefant.
Desi sotul meu are veleitati clare in tamplarie am ajuns la concluzia ca nu merita sa-l chinui acum iarna cu dulapior pt bebe asa ca sunt in cautare de firma de mobila in lemn natur la preturi rezonabile (daca stiti va rog share)
Eu deja am sarit calul cu cumparaturile si cred ca am luat prea multe hainute (nici nu mai tin minte cam cate foloseam la David) si tot cumpar....
SuperMami_1 spune:
Tala, felicitari pentru vestile bune.
eu inca n-am apucat sa cumpar nimic pentru bebe. astept reducerile din 15 ianuarie
Miha, mamica fericita de Rares si 24+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
SuperMami_1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala Eu m-am intors cu vesti bune . Ratusca mea e foarte bine (si foarte frumoasa ), mai are cordonul in jurul gatului insa e larg si nu pune probleme. Inca o veste buna (pt al meu sot) este ca avem liber si la Eu am aflat azi ca mai am o gramada de concediu de odihna, cu liberele care urmeaza acum o sa ma incadrez perfect cu prenatalul. Legat de arsuri dr mi-a spus ca dupa ce mananc sa nu ma intind macar jumatate de ora si pot lua rennie de 3 ori pe zi. Cred insa ca am inceput sa retin apa - asta nu-mi place ca nu vreau sa arat ca un elefant. Desi sotul meu are veleitati clare in tamplarie am ajuns la concluzia ca nu merita sa-l chinui acum iarna cu dulapior pt bebe asa ca sunt in cautare de firma de mobila in lemn natur la preturi rezonabile (daca stiti va rog share) Eu deja am sarit calul cu cumparaturile si cred ca am luat prea multe hainute (nici nu mai tin minte cam cate foloseam la David) si tot cumpar.... tablouri pentru copii |
ce fain de tine ca mai ai libere...si de sarbatori nu lucrati, banuiesc?!
ronina spune:
Tala, ma bucur pentru vestile bune
Si eu cred ca deja am cam sarit calul la cumparat hainute desi toata lumea imi spune sa ma opresc ca o sa mai si primesc. Dar eu imi imaginez ca voi schimba copilul cel putin o data pe zi seara dupa baita, si daca se murdareste cand regurgiteaza chiar mai des decat atat, nu?
27+ Bianca
amy25 spune:
Nimic nu e mai minunat decat sa simti miscarile bebelusului in burtica si sa-l simti cum se rostogoleste in pantece ca o gargarita
P.S. te iubeste mami puiut mic si te asteapta cu nerabdare!
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
24+ Gabriel
SuperMami_1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy25 Nimic nu e mai minunat decat sa simti miscarile bebelusului in burtica si sa-l simti cum se rostogoleste in pantece ca o gargarita P.S. te iubeste mami puiut mic si te asteapta cu nerabdare! 2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente! -tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis -2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit 2011-ET reusit la clinica Promed Multumesc Bunului Dumnezeu! 24+ Gabriel |
Tala spune:
Miha sunt si acum reduceri (de asta m-am infipt) la Kiabi si H&M de 50%, dar le astept si pe cele din februarie (sper doar sa fiu eu capabila de shoping atunci). Da, e super ca mai am concediu de luat si avem si zile libere acum plus ca se cam mira colegii mei ce caut pe la birou, nimeni nu ma 'incurca' cu sarcini de serviciu asa ca e destul de usor.
Ronina e adevarat ca primesti hainute la inceput, dar de obicei de nou nascut. Eu iau si pt mai tarziu. Din experienta mea pot sa-ti spun ca spalam o masina de hainute la 2 zile (si intra muuulte hainute intr-o masina) si asta chiar pana sa i se declanseze refluxul gastric la David. Il schimbam la cea mai mica picatura de lapte (bietul de el devenise 'imun' la schimbat, am patit de multe ori sa-l schimb si nici sa nu se trezeasca). Oricum, nu concep copil murdar (bebelus, ca mai tarziu cand tzopaie in noroi e altceva) si din pacate am avut nesansa sa tin in brate si copii mirosind a acru ceea ce mi se pare de neacceptat.
Deci e clar ca vei avea multe ocazii sa schimbi copilul intr-o zi (cele mai 'faine' sunt acelea cand ii iese kakutza din scutec pana la gat). Eu ii schimbam si cearceaful zilnic (asta nu prea stiu de ce).
ronina spune:
Merci Tala de raspuns, cam asa am calculat si eu ca am nevoie de hainute pt minim 4 zile (eu nu am uscator de rufe si mai pierd o zi) si macar 2 schimburi pe zi asa ca pana la urma iese destul de mult. Evident ca si eu am luat diversificat, pana pe la 9 luni inclusiv, ma gandesc ca in fiecare moment e bine sa am si ceva mai mare sa nu ma trezesc in ziua X ca a avut puseu de crestere si n-am nimic cu ce s-o imbrac pana nu apuc sa cumpar. Mai ales ca prefer sa cumpar ceva ce-mi si place si e si la pret bun indiferent de sezon, asa ca desi nasc la primavara daca gasesc ceva frumos de iarna iau pentru iarna urmatoare Asa se face ca am luat ieri niste pantalonasi de catifea superbi la doar 20 ron de la C&A pt 6-9 luni. I-am pus la pastrat, sper sa prinda bine.
27+ Bianca
J.D. spune:
eu am cumparat doar un tricou cu maneca lunga si 2 body/uri pana acum. astept si eu reducerile si ceva bani.
cand ne/am mutat in apartamentul in care locuim acum Finn avea 10 luni si nu mai vazuse plante in ghiveci. asa ca l/am lasat in pace si a mancat pamant cu spor si a rupt frunzele. s/a plictisit destul de repede de planta.
Finn Constantine 15.10.2009 si 21+ Euan Tudor
kovacsc spune:
Fetelor stiti vreun remediu pentru gat iritat?
De miercuri am simtit ceva, am luat miere cu propolis si scortisoara, pastile de supt cu propolis si vitamina C, uneori simteam ca a trecut dar iarasi revine iritatia. Nu ma doare nu ma ustura este o senzatie de uscat. Am citit pe net ca este bun Homeogene 9. VOi ce stiti?
Cristina 23+ Karina, comoara noastra