Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Gata am schimbat semnatura Doamne ce putin mai este!!
cand a trecut timpul??!!
la mine ninge usor..ce bine imi pare!!

mada 29+ MAYA-ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

Buna fetelor
bine ai venit dana
eu pot sa spun la fel ca si celelalte burtici k am probleme cu arsurile si refluxul, dar eu dorm pe mai multe perne ink de la inceput, printre primele simptome ale sarcinii la mine a fost refluxul asa k deja m-am obisnuit sa dorm ridicata si multe mere verzi,in rest mai cu oboseala,programul de munca.acum emotiile cu plecatul acasadeja numaram zilele,abia astept sa incep sa fac bagajele, iubita noastra e tare miscareata si asa fericita sunt cind o simtreactioneaza la cuvinte, mangaieri , pupicii dati de tati si muzica
va urez la toate sanatate multa si tot ce imi doresc mie

21+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor. Am fost ocupatii cu curatenia mare, si nu am avut timp sa intru pe net.

JD din pacate si eu nu sunt intr=o situatie financiara prea roz, dar incerc sa nu ma gandesc, poate nu e prea bine, dar daca ma gandesc prea mult simpt ca inebunesc si ma deprim.Si eu as mai vrea un bebe, dar in situatia financiara actuala nu cred ca o sa mai facem bebe3. Stiu ca suna urat dar decat sa chinui 3 sufletele, ma opresc la 2.

Amy totul e bine, cand se termina cu bine, deci pana la urma ai avut de castigat ca colega ta a venit mai repede la servici. Din pacate stiu cum e sa ai colege de genul acesta.

SuperMami si mama are trompele legate, dar nu a avut nici o problema. De ingrasat nu sa ingrasat decat acum putin, dar e si varsta, 56 de ani. Dar sa te gandesti bine dac nu mai vrei vreodata un alt copil. Eu am vazut o tipa care si-a legat trompele si pe urma a mai vrut un copil, si stiu ca a umblam peste tot sa poata sa si le dezlege.

Dana bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.

Ronina felicitari pentru cele 27 de saptamani.

Al meu a inceput sa miste tot mai mult si mai tare. Am inceput sa il simt cum se intoarce. Abia astept sa il vad. Saptaman aceasta ma du la morfo de trim2.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 20+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

noi am avut un weekend de relaxare, asa ca nu am facut prea multe. curatenie trebuie sa fac eu singura zilele astea, noroc ca nu e casa foarte mare, cumparaturi mai avem de facut dar bani ioc. mai am un voucher de 20 euro la marks and spencer si o sa luam ceva de acolo si am pastrat 50 euro pe care ii voi folosi la supermarket. ceva provizii am si mancare multa nu facem pentru ca pe 27 zburam in Romania.
Sovi, al meu a concediat oamenii de la call center, dar le/a gasoit joburi la o firma de asigurari asa ca a scapat de remuscari. ar trebui sa primeasca niste bani zilele astea si ma bazez pe ei. asta ca sa putem plati cadourile comandate pentru Finn. Am vazut filmuletu cu copilasii jucandu/se. Finn a primit asa ceva de 1 iunie dar nu prea se joaca cu el. al lui este boxer. cred ca inca e micut pentru asa ceva.

Ramona, lucrurile se vor schimba in bine sper eu pentru toata lumea. Si atunci poate vom fi iar colege de odisee la bebe 3.

eu nu am arsuri si nici alte probleme. doar oboseala cronica. de asta clar nu mai scap pana fac copiii 18 ani.

bebe este foarte activ, si il cred pentru ca il stimulez cu mancare super condimentata, cafea, biscuiti. La simtit si Dave ieri si era foarte fericit. A zis ca nu mai are rabdare sa/l tina in brate si sa/l miroasa.

Finn Constantine 15.10.2009 si 21+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

bunaaa
gata. io-s acasa. desi trebuia sa raman din ianuarie.. am grabit un pic lucrurile. sunt 10 zile in co.. apoi prenatal
imi mai fac si eu treburile.. petrec sarbatorile linistita... nu cu program de lucru normal la sv
voi ce faceti? vad ca va 'laudati' cu arsuri. eu nu le simt prea des. f rar...
in schimb... obosesc f repede si ma dor picioarele..
sunt prin zona.
27s3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

JD ar fi excelent sa fie precum spui tu, chiar as mai dori inca un copil. Eu intotdeauna mi-am dorit o familie mare.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 20+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Multumesc tuturor pt primire

Legat de banuti si bebei, parerea mea este ca lucrurile intotdeauna se aseaza cum trebuie.. si cred ca un copil trebuie inconjurat de dragoste si atentie mai mult decat de jucarii scumpe. Nici parintii mei nu au avut multi bani cand eram mici, si da, imi amintesc ca mi-as fi dorit una sau alta si nu puteau sa mi le cumpere, insa toate astea paleau atunci cand ne strangeam seara la masa si glumeam, radeam si ne bucuram cu totii. Eu refuz sa ma gandesc ca nu voi avea suficienti bani pt Gaza sau pt surioara/fratiorul ce va urma... Ma gandesc doar cum o sa ii smotocesc si o sa ii invalui cu dragostea mea, asa cum au facut ai mei cu mine si cu sor'mea.

Fiti optimiste, fetelor, si nu va sfiiti sa visati la familii mari.. banii vin si trec, viata e sinusoidala, dar familia ramane intotdeauna acolo...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Sovi aoleuuu... s-au adunat la voi, nu gluma. Sper sa va reveniti toti repede
Tala te asteptam cu vesti bune
titi felicitari pt miscarile mai pronuntate! Te asteptam cu vesti bune de la morfo
Happylica bravo pt concediu

Pup fetele

Monica, fericita 26+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna seara fetele

Monna: mergem toate in tandem, abia astept vestile cu bebei nascuti sanatosi
Emmaella: felicitari pt vestile bune de la echo
Sovietica: sanatate atomicilor si parintilor lor pe langa ei!
Legat de flori cam ai dreptate, si eu ma tot intreb cam pe cand va trebui sa le marit :( Cel mai rau imi va parea de palmierul ornamental pe care l-am primit de la nasa mea pe cand avea doar 20 cm si acum e stufos, sanatos si a depasit 1m. Pe langa asta... se potriveste de minune in sufrageria mea. Peste nici un an probabil ca un rotobil sau un calut de lemn ii va lua locul
Tala: poate voi avea si eu noroc de un copil care sa-mi lase florile sa supravietuiasca, dar si daca nu va fi asa atata bai sa fie Cum a fost la echo?
Magddalena: imi pare rau de greturi :( Fii tare!
Nelli, JD: calatorie usoara sa aveti!
Titi: multumesc Va doresc sa va reveniti financiar cat de curand si bafta la morfo!
Happylica: ura pt. concediu! Mai 3 zile si ma alatur si eu

27+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Sovi, ca bine zici tu...dar oare daca la femei contraceptia = cancer, la barbati n-o fii tot la fel?eu mai incerc asa sa-l indrum pe sotul meu spre calea vasectomiei...dar nu cred ca am sanse...nu stiu, tine de orgoliu masculin...e o problema delicata, legata de barbatia lor...studiez inca problema.
Sanatate multa voua si copiilor! tare filmuletul cu cadoul, dar si cadoul e f inspirat
Hapilica, sa-ti fie de bine concediul. eu intru de miercuri in medical...tot asa 10 zile...si sper sa nu ma mai intorc prea des pe la servici...poate imi da si prenatal din ianuarie, ca tot fac cezariana la 38-39 sapt...ar trebui sa fie mai simpu calculul....trebuie sa intru un pic in dr ginecolog...ca se face ca nu intelege unde bat eu...ca prenatalul mai mult ma avantajeaza mai tare dpdv financiar.
am si eu arsuuuri gupa mare.... suntem colege de suferinta, in schimb dooorm fff bine

Miha, mamica fericita de Rares si 24+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput