Citat: |
citat din mesajul lui adya multumesc dragelor! Parca nu-mi vine sa cred ca pe mine ma felicitati, Sa dea DD sa va felicit si eu cat mai curand bruni, stiu ca suntem din acelasi oras, poate cand vii acasa ne si vedem...ce zici? aadina Adya |
Buna Broscuta!
Eu sunt in tratative de a începe o noua stimulare la Polisano Bucuresti. Am mai avut o tentativa, intrerupta, deoarece am fost low responder, desi analizele mele sunt ok. Dl Profesor mi-a spus ca vom încerca cu un alt tip de stimulare, care sper sa fie cel bun. Din partea locala, am fost la intalniri cu dna Dr Anghelescu, care mie mi-a placut foarte mult, care este chiar ea cu o burtica la purtator ;-). Luni m-am reintalnit si cu dl. Profesor.
Chiar daca nu va fi aici la o viitoare punctie, sunt sigura ca toti doctorii sunt experimentati si se consulta intre ei, deci eu am incredere in ei.
Sper sa iei hotararea cea mai potrivita pentru tine si sa fie intr-un ceas bun! Succes!
Nanne
Va multumesc fetelor,
Chiar ma incurajeaza parerile voastre.
Stiti pe cineva care a reusit FIV-ul la Polisano Bucuresti?
va asteptam la capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170184&nm=Fiv-la-Sibiu-37