Fiv la Sibiu (36)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Felicitari Adya, sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

yasmi, suntem bine, am facut morfofetala de trim I si e totul ok, sper sa fie bine pana la capat, se pare ca vom avea un baietel, desi nu e confirmat inca

daca vrei, poti intra la odisee si vb mai mult

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Adya, felicitari! ma bucur tare pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Buna fetelor,
Ma scuzati ca dau buzna asa, dar v-as ruga din suflet sa-mi spuneti o parere despre noua clinica Polisano din Bucuresti.
Sunt in tratative cu ei pentru al 5 lea FIV si nu stiu prea multe despre personalul de acolo, adica despre dr. Anghelescu Ionela si dr. Moise Oana. Am fost la o discutie cu dl prof Strohmer si mi-a inspirat f mare incredere, dar am inteles ca este posibil sa nu fie dumnealui la punctie si ET, undeva in luna martie, si mi-ar face procedura d-nele dr. Anghelescu si Moise.
Despre cei de la Sibiu stiu mai multe de la voi, ca va urmaresc de f mult timp.
Va multumesc
Bafta tuturor
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta7

Buna fetelor,
Ma scuzati ca dau buzna asa, dar v-as ruga din suflet sa-mi spuneti o parere despre noua clinica Polisano din Bucuresti.
Sunt in tratative cu ei pentru al 5 lea FIV si nu stiu prea multe despre personalul de acolo, adica despre dr. Anghelescu Ionela si dr. Moise Oana. Am fost la o discutie cu dl prof Strohmer si mi-a inspirat f mare incredere, dar am inteles ca este posibil sa nu fie dumnealui la punctie si ET, undeva in luna martie, si mi-ar face procedura d-nele dr. Anghelescu si Moise.

Buna Broscuta,
Si eu le urmaresc pe fete de un timp deoarece e posibil sa intru in programul de la stat alegandu-i pe cei din Polisano Sibiu.
Eu am facut o inseminare artificiala la Polisano Bucuresti si am fost foarte multumita de d-na dr Moise, o recomand cu cea mai mare incredere! Daca te hotarasti sa te duci la dansa, sa te duci cu tot dosarul tau de analize de infertilitate si sa fii impreuna cu sotul la prima discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

ionela, yasmi, adijo, multumesc mult

adijo, n-am mai pove tare demult...tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adya felicitari!!!
sarcina usoara si fara pb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Bravo Adya
Sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

multumesc dragelor! Parca nu-mi vine sa cred ca pe mine ma felicitati, Sa dea DD sa va felicit si eu cat mai curand

bruni, stiu ca suntem din acelasi oras, poate cand vii acasa ne si vedem...ce zici?

aadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

capitol nou nu mai face nimeni?

Mergi la inceput