Fiv la Sibiu (36)
Raspunsuri - Pagina 20
adijo spune:
Aadina, cum stai? incepi luna asta, nu incepi? ai reusit sa discuti cu medicul? Uf comunicarea asta.... Credeam ca doar cei de la Viena sunt cu probleme de comunicare dar vad ca peste tot e la fel: medicii sunt prea ocupati sa mai citeasca mail-uri, sa raspunda la telefon .
aadina spune:
Ghinion maxim, sau ce??? Numai mie mi se putea asa ceva. Cica sunt blocate fondurile de la minister, si inca nu fac fertilizari prin program. Asta dupa ce m-au pus sa ma pregatesc. Bine, comunicare tot jalnica a fost, dupa mari rugaminti , mi-a dat legatura din call center, pt ca la telefon nu raspundeau. Eu nu inteleg ce e asta, de ce asistentele alea nu raspund. Plus ca ziceau sa vin luni sa ma vada doctorul. Daca ma duceam de la iasi la sibiu, sa-mi zica ca nu incep fertilizarea, era bine???
Am pierdut 4 luni, ma gandesc serios ce tr. sa fac in continuare. sambata am simtit ca orice as face tot nu reusesc.
adya spune:
aadina, cum adic#259; nu se fac fiv prin program? eu am f#259;cut luna asta.....
mie intotdeauna mi- au r#259;spuns la telefon.....pe ce num#259;r ai sunat de nu iti raspund?
Adijo
roxi25 spune:
aadina, imi pare rau! iti doresc sa ai rabdare si sa se rezolve cat mai repede, si eu am facut fiv tot prin program, am depus dosarul in iunie si am facut fiv-ul in noiembrie, dar a meritat asteptarea
ciuripica, eu am avut NK din sange la limita superioara (17%, normal fiind intre 2-18% pe buletinul meu de analize) si am crezut ca era o cauza pt care primul fiv a fost nereusit; din cate stiu la noi in tara nu se masoara NK la nivelul uterului, care ar fi mai concludente; am vazut ca scriau fetele la fiv europa despre o clinica din turcia care face asta
am facut in noiembrie al doilea fiv si a fost reusit; comparand protocoalele si raspunsul la cele 2 fivuri, a fost clar motivul pt care nu am reusit la primul fiv sau pana acum sa raman insarcinata natural: calitatea proasta a embrionilor; am avut 1 embrion de f buna calitate din 12, care acum are 12 saptamani
la al doilea fiv nu am luat nimic pt NK marite, desi au fost doctori care mi-au recomandat prednisolon; am preferat sa nu-mi scad imunitatea din cauza altor probleme de sanatate (un chist la san); in cazul meu s-a dovedit ca am luat decizia buna, alta a fost cauza nereusitei la primul fiv
11+
aadina spune:
Adya, eu dosarul l-am depus in noiembrie si s-a aprobat in decembrie. Nimeni din clinica in lunile decembrie sau ianuarie nu a zis ca sunt dosarele blocate.
Sun exact la nr de tel de pe site.Dar eu sunt mai baftoasa. Menstruatia mea vine in zile de sarbatoare sau sambata. Ce sa fac??? Atunci nu prea raspund.Tu in ce luna ai avut aprobat dosarul?
adya spune:
aadina, dosarul meu a fost aprobat in noiembrie, iar fiv-ul l-am facut acum, in ianuarie.
cu telefoanele...insista...o sa iti raspunda pana la urma, chiar si sambata dimineata
Bafta multasi ai incredere ca pana la urma va fi bine.
eu fac maine beta din nou. Cel de ieri a iesit cam mic .Numai mie mi se poate intampla a 2-a oara
aadina spune:
Bafta la beta de maine.
Din curiozitate, cu cine ai facut fivul, si ce protocol ai avut?
adya spune:
aadina, multumesc mult
cu dr.I am facut fiv-ul. Am avut Desorelle, apoi puregon 250, orgalutran si ovitrelle, si dupa punctie Lutinus (progesteron).