Fiv la Sibiu (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

salut, sunt nou#259; aici, dar mai veche pe aici.
am #537;i o īntrebare-dac#259; am escherichia coli la urin#259; #537;i secre#539;ie cāt timp tb s#259; iau antibiotic? #537;i cāt timp s#259; a#537;tept pt a reface analiza?
a#537; fi vrut s#259; īncep procedura de fiv, dar acum sunt terminat#259; cu acest nemernic mic de ecoli.
am nevoie de r#259;spuns cāt mai repede.

sper s#259; sper īn continuare

Mergi la inceput

sory nu mai scriu asa

sper s#259; sper īn continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Mai feelor, voi cum comunicati cu cei de la clinica, ca eu nu reusesc deloc, parca fiecare vorbeste in alta limba.
Cu doctorul I, aveti vreun canal de comunicare direct cu el?

Mergi la inceput

eu ii trimit mail, dar e in concediu pana luni, cica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Asta am aflat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaia

salut, sunt noua aici, dar mai veche pe aici.
am si eu o īntrebare-daca am escherichia coli la urina si secretie cāt timp tb ss iau antibiotic? Si cāt timp sa astept pt a reface analiza?
as fi vrut ssa īncep procedura de fiv, dar acum sunt terminata cu acest nemernic mic de ecoli.
am nevoie de raspuns cāt mai repede.

sper sa sper īn continuare

Mikaia Antibiotic se ia 7-10 zile apoi astepti 10-14 zile de la antibiotic sa repeti analiza. E coli e o infectie de care se scapa f greu, sa iei si Urinal Akut, e foarte bun deoarece contine un fruct care desprinde bacteria de pe peretii vezicii. Antibioticul nu reuseste sa faca asta si infectia recidiveaza.

Aadina dc e urgenta suni , ceri cu dr I, dc nu poate veni la tel comunici asistentei iar el sau ea te va suna inapoi. Dc nu e f urgent scrii mail si raspunde cand poate. Stiu ca e f stresanta chestia asta dar nu avem ce face. Nici cu dr Chicea nu poti comunica direct.
Daca crezi ca te pot ajuta cu un raspuns intreaba-ma pe privat.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Buna fetele , ma alatur voua , sunt oficial programata pt FIV la Sibiu in iulie , ( singurul impediment ar fi sa-mi iasa vreo analiza prost ) ,
Deci ...mult a fost ( de la ultimul FIV ) putin a ramas : 5 luni ( fara a considera iulie si ianuarie care e pe picior de plecare ) ,le numar cu sufletul la gura .

Felicitari tuturor celor ce au reusit , si multe sperante pt.fetele care urmeaza si sunt aspirante ca si mine.
Pt. cele ce nu ma cunosc , am 31 de ani , am sotul cu OATS SEVERA aproape de azoo , cu Caryotipul normal , si asteptam tot.pt el rezultatul la microdeletiile cromosomului Y .

Eu am 4 FIV la activ , sunt plinuta rau , m-am ingrasat de la hormoni , de la mancat fast-food ,si ma chinui sa slabesc ca asa ar fi mai multe sanse sa se prinda bebelusii.
Problema mea nr. 1 , dusmanul meu nr.1 : dezvoltarea lenta a embrionilor.
E cineva cu FIV programat in iulie ?

Va pup si o seara placuta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Carmyna bine ai venit Ai grija cu dieta, nu e bine sa slabesti infometandu-te pt ca strici calitatea ovocitelor. Mananca sanatos, lapte, oua, carne de la tara(fara hormoni) , sa nu fie cu hormoni, peste, proteine din vegetale (linte, fasole, mazare) , fructe si apa multa. Fara conserve , E-ri, indulcitori.
Noi nu ne programam FIV-ul cand vrem, ne ducem la consulatie, ni se cer analize, investigatii si abia cand acestea sunt ok incepem FIV-ul.
Eu spre ex vreau sa mananc cat mai sanatos pana termin cu investigatiile si prevad ca voi face fiv dupa sarbatirile de Paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

La multi ani fetelor!
Nu am mai scris demult, deoarece am incercat sa imi revin dupa al doilea FIV nereusit cu dr. I in decembrie 2011.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

A facut cineva recent histeroscopie la Sibiu?

Mergi la inceput