Buburuze - LMA STEFAN - ELENA,MARIA,ALEXIA!!(117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cata dadada, bagam ceva sapt viitoare, un vin cald in Cismigiu ??? [lasa-ma sa visez, ca eu d ela Praga Roxxei atata am retinut VIN FIERT! VIN FIERT!!!VIN FIERT!!!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

sa mai postez o data ca vad ca s-a deschis capitol nouSimo

Neata si de la noi!

Azi se anunta o zi plina...tre sa vina bona...apoi drum prin oras si in final ne vedem cu finuta noastra si cu "mosu" ei...

si io sunt de acord sa se scrie cine ce primeste si de la cine si poze dar cred ca dupa ce primeste si ultima fata cadoul...sa nu stricam surprizele...io inca nu am pus ca nu gasesc cutieeeee...dar azi merg prin ikea tre sa gasesc ceva offf

Tunde - cred ca ti-e tare greu ca-ti pleaca fratelo...si sase luni nu-s de ici de colo dar o sa vina si momentul ala...te imbratisez cu drag...

Simo - nu am apucat sa-ti scriu aseara...esti o mamica si o femeie de nota 10...nu stiu cate dintre noi reusesc sa faca cate faci tu si cum le faci tu cu atata daruire si iubire...Dumnezeu de iubeste

Lori- ce aventura...dar la final ai vazut ca a venit Mos craciun?:))

pup fetele ma duc ca ma asteapta multe de facut...pooooop si o zi minunata sa aveti!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

LA MULTI ANI PETRO SI ANDRY!!!!

LA MULTI ANI ELENA, MARIA SOFIA SI ALEXIA MARIA!!!!!

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Aoleo, sa nu asteptati pana la ultimul cadou! Ca doar va zisai ca io abia pe 19 trimit si naiba stie cand o primii jumatatea mea cadoul. Apropo de asta, imi cer de pe acuma scuze ca o sa vina cu intarziere. Asta e, ca sa fac. Deci nu stati dupa mine ca o sa vi se lungeasca urechile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Piscotel, cum e cu bona? Va acomodati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

tot am vrut sa-i spun si eu fetei:
Simo,mami, ai trecut prin multe pana acum,capul sus si mergi inainte,ai doi copilasi frumosi si sanatosi pt care merita sa lupti,in rest nu mai conteaza nimic.sunt convinsa ca patania cu masina a fost un ghinion,avand in vedere ca la voi e zona de campie,si ghinionul a fost sa gasesti si tu o parcare de unde s-a miscat masina.conteaza faptul ca nu ati patit nimic si sa sti ca Cineva acolo Sus va Iubeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

LA MULTI ANI ELENA!
LA MULTI ANI MARIA-SOFIA!
LA MULTI ANI ALEXIA-MARIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

LA MULTI ANI ADRYII!
LA MULTI ANI PETRO!

Sa va dea Dumnezeu ce va doriti! Sa aveti o viata linistita alaturi de familiile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani ELENA, MARIA, ALEXIA!
Sa cresteti mari, sanatoase si fericite!

La multi ani Petro!
La multi ani ADRYI!
Tot ce va doriti sa vi se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Noi am avut o noapte buna, cu vreo 3-4 treziri si fara plansete, wow, nu-mi vine sa cred ce energie am si eu!
ANDUTA - sa stii ca asa sunt si eu, cu cat am mai multe pe cap, cu atat ma simt mai plina de energie si mai in verva. Abia astept sa incep serviciul si scoala de la anul. Sunt sigura ca o sa cad lata, dar o sa ma simt alive!!! Si asta e important pentru mine.

GABRIELA - wow, Londra e orasul viselor mele. Tare as vrea sa traiesc acolo. Asa ca nu te astepta sa-ti dau un sfat obiectiv.

Mergi la inceput