Cele mai frumoase felicitari de sfarsit de an
dragilor,
Va invitam la un nou concurs!
Concurs: Cele mai frumoase felicitari de sfarsit de an cu poza bebelusului tau!
www.desprecopii.com/Images/Upload/FELICITARE.jpg" border="0">
Ca sa intri in concurs foloseste aplicatia www.desprecopii.com/info-id-7665.htm" target="_blank">de AICI si pregateste o felicitare. Cand ai terminat, poti sa o trimiti la prietenii tai si/sau poti sa o adaugi la galeria de concurs. Citeste www.desprecopii.com/info-id-7665.htm" target="_blank">aici despre premii si regulamentul concursului.
Speram sa adunam cea mai frumoasa galerie de felicitari si va uram succes la acest concurs minunat.
Start concurs!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
danutzasibiu spune:
foarte frumos subiectul de concurs!mai ales ca putem salva felicitarea si trimite prietenilor.o idee buna!dar unde putem sa vedem galeria de felicitari?ste un link undeva?multumesc si bafta tuturor!
ale1212xa spune:
la mine nu merge pagina de incarcare poze..imi spune toate erorile posibilie..ca nu sunt logata, ca am incarcat nr maxim de poze..
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Anda08 spune:
Acum veti putea vedea AICI galeria de felicitari !
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
Citat: |
ale1212xa Publicat la - 16/12/2011 : 12:22:34 -------------------------------------------------------------------------------- la mine nu merge pagina de incarcare poze..imi spune toate erorile posibilie..ca nu sunt logata, ca am incarcat nr maxim de poze.. |
am trimis PM
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
admin spune:
ale1212xa: cel mai probabil folosesti o versiune de Flash foarte veche. Fa un update accesand acest link si incearca din nou: http://get.adobe.com/flashplayer/
De asemenea te rugam sa ne spui:
- daca iti merge aplicatie cand nu esti logata pe forum
- ce browser foloseti
- ai mai avut probelem cu Flash-ul pe alte site-uri
Multumim
ale1212xa spune:
anda multumesc de PM, am rezolvat, acum merge
admin ms si tie
o zi placuta
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Anda08 spune:
Asteptam in continuare felicitarile voastre ! Folositi-va de www.desprecopii.com/info-id-7665.htm" target="_blank">ACEASTA aplicatie
Mult succes tuturor!
Va doresc o zi buna !
inbox spune:
Cum pot trimite felicitarea la prieteni pe mail? Fiindca am inscris-o ieri in concurs, insa nu am trimis-o nimanui, am vrut s ao trimit azi si nu am reusit! Nu gasesc ce trebuie sa fac! Imi spune ca numai autorul felicitarii o poate trimite, insa desi sunt logata, nu reusesc!
Anda08 spune:
Ultimele zile !!! Mai puteti trimite felicitari pana pe 12 ianuarie inclusiv!
Succes
Va doresc o zi buna !