Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
izish83 spune:
buna dimi si pofta buna la cafea!
Eu nu mai fac de mult baie in cada. Am inteles k nu e bine in sarcina, cu toate k mi-e atat de dor...Cat despre kg acumulate, eu am cam depasit masura cu mancatul si am cam depasit limita normala. Cred k pana la final o sa ie peste 20. Cam tot atat am luat si la prima sarcina, dar le-am dat jos destul de repede asa k incerc sa ma incurajez singura.
Eu prima data am nascut cu cezariana k bebe era in pozitie pelviana. Nu stiu ce inseamna nasterea normala, dar din punctul meu de vedere e mai comod asa,cu anestezie generala, te trezesti cand totul s-a terminat. Recuperarea a fost destul de usoara si nu am avut probleme de nici un fel. Sper k si acum tutunaru sa faca tot cezariana, sa nu-mi faca vreo surpriza neplacuta.
Apropo de analize. A mai facut cineva screeningul pt diabet gestatational? Mie mi l-a recomandat doctorul deoarece i s-a parut bebele cam mare. La 25 sapt avea aproximativ un kg. Dupa ce m-am bocit 2 zile la rand, acum m-am mai linistit si astept ziua de luni sa ma prezint la analize.Sper k totul sa fie ok, Doamne Ajuta!
Nu conteaza prin cate trebuie sa trecem k sa ajungem la un final fericit, tinandu-ne bebeii sanatosi in brate.
Sanatate multa la toate burticile!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anahadasa/anahadasa.jpg)
anahadasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymumy Ana, de ce ai tinut neaparat sa-ti tai verigheta, si pe mine ma strange si nu mai imi iese de pe deget. Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si ![]() ![]() Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/ |
Buna dimineata!
Happymumy, nu eu am tinut neaparat, ci medicul! Imi strangea rau degetul, era amortit de vreo doua zile si incepuse sa invineteasca. La primele sarcini n-am scos-o, dar organismul n-a retiinut atata apa ca acuma... Am 90 de kg, de la 67 si 1.66 inaltime!
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Si faza cu baia, acum nu mai e cazul ca aici fac dus, dar acasa ultimna data s-a chinuit grozav sotul sa ma scoata din vana!
![](grasa.gif)
Ana, mami de doi strengari si
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
https://picasaweb.google.com/home
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Fetelor, sunteti niste dragute toate si va multumesc pentru complimente dar zau ca nu e cazul. Lady,
as vrea eu sa mai am 15 ani, dar am mai mult de dublu.
Cat despre sanii mari, nu conteaza cat sunt de mari, poti alapta oricum. Uite eu pe Maria nu am putut s-o alaptez din cauza ca nu aveam sfarcuri. Inainte de prima sarcina purtam cupa C, dupa prima sarcina am ajuns la D iar acum inca imi vine cupa D, din fericire. Doar ca acum imi pot face singura sfarcurile, daca ma intelegi...
Oricum eu sunt hotarata sa strang bani si sa-mi fac operatie de micsorare de sani peste cativa ani, mie una mi se par oribili. Sotul in schimb e disperat de ideea mea, incearca mereu sa ma convinga sa renunt.
M-a distrat aerlilian cu faza cu cada, eu de cand cu sarcina nu am mai facut baie, doar dus, asa ca am scapat, nu sunt obligata sa vad barajul facut de mine.
Lady, sa stii ca nici eu nu mai am dunga neagra pe care am avut-o la Maria, am doar o parere de dunga, se vede ffff slab.
Jessamine, m-a intristat mesajul tau, ii doresc multa sanatate sotului tau si tie mult curaj! de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
35+ cu
Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anahadasa/anahadasa.jpg)
anahadasa spune:
Lexi, esti o mamica tare draguta, se citeste bunatatea pe fata ta si chiar n-ai burta imensa, asa cum ne tot spuneai tu!
Jessamine, si pe mine m-ai impresionat! Iti doresc multa putere, sanatate sotului tau, Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste toate si sa fiti fericiti impreuna cu bebelusul!
Lady, cezariana si ce urmeaza dupa nu e o tragedie. Eu mi-am dorit f mult sa nasc natural la prima pt ca imi doream trei copii, am insistat mult desi aveam inceput de preeclampsie si 41 de sapt, iar bebele nu mai voia sa iasa. Am fost foarte trista ca m-au taiat, nu m-am putut bucura de copil, de nimic, pana cand o asistenta mi-a zis :'multumiti lui Dumnezeu ca a fost asa, copilul a avut tripla circulara ombilicala si la nasterea naturala nu avea nici o sansa, colul fiind f lung'. Atunci mi-a fost rusine de mine si de faptul ca niciodata nu stim ce e mai bine pt noi, de aia e bine sa avem incredere in Cel de Sus.
Si cu copilul mic te inteleg perfect, baietelul meu avea 1 an si 10 luni cand s-a nascut sora lui (noi am decis asa, ca sa simta ca are o sora) si n-a fost usor, eram operata, dar ne-am descurcat! Iar acuma, ce sa zic, cu doi odata va fi..., dar sunt f optimista desi nu am nici un ajutor. Dar astea nu sunt greutati, bolile si moartea, alea sunt greutati, astea sunt binecuvantari si, stai linistita, nu da Dumnezeu mai mult decat poti duce!
Ana, mami de doi strengari si 35+ cu
https://picasaweb.google.com/home
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALTESA/ALTESA.jpg)
ALTESA spune:
neata fetelor.
Sa stiti ca nici eu nu am linia neagra pe burta nici macar vag nu se arata e bine erau?
Sani mi-au crescut un pic si au ramas pe loc ,iar de cateva zile ii storc sa vad daca iese ceva si parca pe ici colo iese niste zeama sa fie colostru sau mai fac si alte tampenii?36+ cu
baby Rafael-Ioan
bubbles21 spune:
citat din mesajul lui jessamine bubblesincearca sa stai mai mult in pat ma ![]() ![]() ![]() |
Multumesc Jessamine
![](floare.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
bubbles21 spune:
citat din mesajul lui ALTESA neata fetelor. Sa stiti ca nici eu nu am linia neagra pe burta nici macar vag nu se arata e bine erau? Sani mi-au crescut un pic si au ramas pe loc ,iar de cateva zile ii storc sa vad daca iese ceva si parca pe ici colo iese niste zeama sa fie colostru sau mai fac si alte tampenii? ![]() ![]() |
Si la mine iese ceava zeama
![](floare.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Bubbles, majoritatea gravidutelor si lauzelor asta folosesc, Garmastan. E buna dar eu de data asta voi folosi Bepanthen.
Lady, Ana ti-a scris foarte frumos, Dumnnezeu stie cel mai bine de ce le aranjeaza pe toate astfel. at despre greul cu 2 copii,s unt convinsa ca asa va fi dar sunt convinsa ca si satisfactiile si bucuriile vor fi pe masura. Plus ca am auzit ca ar fi mai usor cu 2 copii dupa ce mai cresc. Curaj, mamico!
Ana, imi pare tare rau de verigheta dar lasa ca se repara. M-a impresionat fetita ta, cred ca ti s-a rupt sufletul. Dar sa vezi ce fericiti vor fi toti cand vei veni acasa cu cei 2 bebelusi!
Multumesc si pt complimente dar chiar nu le merit.
de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
35+ cu
Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adc/adc.jpg)
adc spune:
Ati scris atatea chestii haioase incat am uitat tot ce voiam sa zic... ca sa fiu in ton cu ultimele mesaje, pastrand acelasi spirit hazliu, al meu sot il loc sa ma ajute sa ies din vana azi dimineata, a mancat inaintea mea ultimele felii de paine din casa, si nu e prima oara cand se intampla asta...
Lexi, zau ca esti draguta... iar fetita sa nu mai vorbesc, o scumpa. Acuma ca s-o pomenesc si eu pe bunica, de la care am aflat adevaruri esentiale ele vietii, sanii ii avem fiecare cum ni i-a lasat mama natura (as spune ca in cazul meu nici macar ereditatea n-a functionat, nici ca forma nici ca marime). Tot ea spunea ca vesnic cele cu sani mari ii vor dori mai mici si invers. Eu am fost mereu influentata de parerea partenerului, in sensul ca am scapat de complexe cand am simtit ca lui ii plac asa cum sunt. Din experienta proprie, dupa un an de alaptare situatia a revenit „la normal”. Adica la dimensiunea „standard” cu care am defilat mereu de pe la 15 ani, cu exceptia „maternitatii”.
Anahadasa, de mult vreau sa scriu cat te admir pt copilasii tai. Referitor la kg, asa e la gemeni, nu se compara cu o sarcina unica. Hai ca mai e putin.
Lalitzuza nici la tine nu mai e mult! Auzi la ea, fundul cat podul de la Cernavoda... te asigur ca te inseli, doar te-am vazut „pe viu”...
Lady, esti o luptatoare si sunt convinsa ca oricum ar fi, nu va fi mai greu decat la prima nastere. Din pacate sunt unele lucruri pe care nu le putem controla, dar nu te lasi tu asa usor!
Ileana, sunt sigura ca pana la vara vei avea aceleasi kg ca inainte de sarcina. Eu nu te vad deloc mare in pozele pe care le-ati pus cu intalnirea, bine ca suntem inalte!
Jessamine, imi pare rau pt problema cu sotul tau, iti tin pumnii sa nu se simta rau de la tratament, mai ales cand veti avea minunea mica alaturi.
Eu dorm tot mai rau noaptea, bebelusul sta mai tot timpul sus, ma apasa pe stomac si pe plamani, de aceea desi peste zi ma simt relativ ok, in momentul in care ma pun jos ma deranjeaza toate. Si misca... mai binezis ma impinge foarte foarte tare. Stiu ca e bine sa fie activ, totusi pe de alta parte mi-e teama ca n-are loc si de asta se impinge atata in toate directiile.
Suzieq, ai fost sa vizitezi spitalul?
Mami de Andra (18.02.2006) si 32+ cu
bubbles21 spune:
citat din mesajul lui anangel_lexi Bubbles, majoritatea gravidutelor si lauzelor asta folosesc, Garmastan. E buna dar eu de data asta voi folosi Bepanthen. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Din ce in ce mai mare Perlute de domnisoara Bobuletul |
E mai buna Bephantenul?
![](floare.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)