Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ghiulten, http://www.desprecopii.com/info-id-1810-nm-Testul-fetal-non-stres-NST.htm

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ce fericite sunteti auzi la ele bai cu baraj cu tot,dusuri si alte alea.

Pai mai fetelor eu ma spal la cap aplecand capul in cada si mai nou imi tine sotul dusul,la subsori pe la chiuveta,iar la intimitati si pe picioare la bideu iar la sfarsit e o balta in toata baia.

De ce ma spal asa? pentru ca daca faca chiar si un simplu dus rapid a -2 a zi nu ma mai merg in halul asta ma injunghie vaginul am contratii,si dureri ca la ciclu.

Asa ca Aerlilian crede-ma e super ok barajul tau pe langa lincioreala mea ,abia astept sa nasc sa ma spal si eu ca omul ca nu am fost in viata mea mai murdara ca acum.

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

ce fericite sunteti auzi la ele bai cu baraj cu tot,dusuri si alte alea.

Pai mai fetelor eu ma spal la cap aplecand capul in cad si mai nou imi tine sotul dusul,la subsori pe la chiuveta,iar la intimitati si pe picioare la bideu iar la sfarsit e o balta in toata baia.

De ce ma spal asa? pentru ca daca faca chiar si un simplu dus rapid a -2 a zi nu ma mai merg in halul asta ma injunghie vaginul am contratii,si dureri ca la ciclu.

Asa ca Aerlilian crede-ma e super ok berajul tau pe langa licioreala mea ,abia astept sa nasc sa ma spal si eu ca omul ca nu am fost in viata mea mai murdara ca acum.

36+ cu baby Rafael-Ioan

offfffffff

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Uitati aici pozele promise, ca pe contul comun nu am reusit sa intru de acasa.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Uitati aici pozele promise, ca pe contul comun nu am reusit sa intru de acasa.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Lexi, cati ani ziceai ca ai???eu mai mult de 15 nu iti dau..si nu glumesc, si nu te magulesc...eu vad o pustoaica de 15 ani!!!

Si pe bune ca arati misto tare...cu fata ta de copil

Sa ne mai pui poze cu voi...daaaaaaaaa?

Si sa nu mai zici ca esti urata, ca te bat!!!!!!!

uite, asta e o urata:

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Si ai tzatzeeeeeeeeeeeee.....deci vei avea laptic...ale mele sunt asa mici

Fete eu nu am nicio linie neagra pe burta sau deasupra, la Rebecca aveam pana acum..si mi-a disparut greu dupa aceea...acum nu am nimic, pe bune!

32+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Buna dimineata, printese bortoase!
Lady, ce sa zic, frumoasa incercare!Si eu as fi facut asta pentru tine!Cum naiba crezi ca e cada mica, cand inainte de a ramane gravi era chiar generoasa ca dimensiune? M-ai aruncat in iad aseara, m-am tot gandit la tine si, drept urmare, am visat niste prostii fara margini...Am visat ca am nascut un mormoloc si l-am tinut doua zile intr-un acvariu ca sa creasca.A supravietuit doar doua zile.De-ai stii cat am suferit... Imi place cum o lauzi pe Lexi si sunt de acord cu tine, dar tu stii bine ca dimensiunea generoasa a sanilor nu este o garantie ca vor fi plini de lapte.In ceea ce priveste sanii si ai mei arata ca ai unei adolescente de 16 ani. Sper sa scot ceva de acolo pentru puiul meu. Cu grijile legate de ce va urma nasterii te inteleg pe deplin.E greu cu doi copii si fara ajutor.Chiar trebuie sa fie foarte greu, dar tu vei razbate.Cezariana va fi floare la ureche ca durere fizica pe langa ce ai patimit cu Rebeca, crede-ma.Iar circulara de cordon nu mai este de multa vreme o problema pentru medicina secolului XXI, mai ales cand medicul stie despre asta.Deci...stand up and fight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

bubblesincearca sa stai mai mult in pat ma sa fie o alarma falsa eu zic ca daca mai ai probleme si azi sa vb cu dr tau
lady te inteleg perfect si eu ma pregatisem sufleteste pt nasterea natural adar daca medicul recomanda cezariana atunci tu trebuie sa te gandesti la ce e mai bine pt tine si bebe cordonul in jurul gatului l-a avut si fratele meu ( acum 29 de ani)si a scapat a stat destul de mult la perfuzii dar acum stiinta a avansat mult cat despre ajutor....trebuie sa fim tari si sa ne mobilizam tu mai ai un copilas iar eu offfff am un sot bolnav de hep B cronica care din ian incepe tratamentul cu interferon si nu o sa pot sa fiu langa el si nici el langa mine mama lucreaza si nu ii dau CO soacra ma ajuta doar din gura....asa ca sunt singura dar optimista o sa trecem noi si peste astea
aerlilian nci eu nu prea mai am loc in cada mea cred ca astia fac cazile prea mici nu ca as avea fundul cat China
nu ma mai stresez vine bebe si slabesc

migulet eu nu as face vaccinul

de cateva zile transpir foarte rau imi este cald (sotul spune ca nu e cald in casa)am ameteli mari am fost miercuri pe la verisoara mea si abia am condus pana acasa am sperat sa imi treaca dar nu mai pot sa ma tin pe picioare as fi vrut sa fac ceva analize dar nu stiu ce

34 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

AERLILIAN mi-a placut faza cu barajul, mie i-e frica sa ma pun in cada k nu mai pot sa ies dupa tot asa dic cauza popoului
LEXY fara complexe esti frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Aerlilian, am citit aseara mesajul tau dar a avut sotul treaba la calculator si nu am apucat sa-ti raspund. Intamplarea a facut ca am vazut ce ai postat imediat dupa baita pe care am facut-o. Noi avem cada pe colt cu o mica bancuta. Am intrat in ea, m-am udat toata inclusiv pe par si dupa am tipat la sot sa vina sa ma sapuneasca si sa ma spele. Nu e frumos sa carcotesc dar daca cu gelul de dus face treaba buna cu samponul si balsamul e teroare. Parca firele de par nu ar fi prinse de cap. Nici un pic de gentilete acolo, mi-a smuls o gramada de fire de par basca ca-i zic sa dea cu balsam doar pe varfuri si el incepe direct de la radacina. Clatitul e alta poveste horror. Mi-e dor de Mamaita mea, doar ea stia ce inseamna un clatit care sa nu-ti ude fata si urechile Bine macar ca nu mi-a bagat sampon in gura, atata mai lipsea. Dap, in mod clar, in timpul sarcinii o baie asa cum iti place tie devine un lux.
Aerlilian, am ras la faza cu barajul
Alice, mai bine ca nu te taie astia odata cu porcistenii de Craciun, stie doctorul ce stie. Macar mananci sarmale in liniste.
Lady, eu am titi mari, de trei ori decat erau inainte. M-am rugat ani de zile sa am titi mari si acum ca sunt mari nu-mi plac. ma incomodeaza, ma lovesc de ele, imi ingreuneaza miscarile si m-au speriat colegele ca atunci cand o sa alaptez or sa fie duble decat sunt acum. De unde mama naibii atata pielicica nu stiu dar eu sufar ca sunt ca niste bidonase. Pe langa asta sotul mai sare sa puna mana pe ele, asa din senin si destul de puternic si-mi vine sa-i rup degetele unul cate unul. Faptul ca esti pe cale sa fi mama nu face ca sfarcurile sa ti se roteasca ca butoanele de la aragaz, jur! Alaptatul e smecheria maxima pe care o pot face!!!!!!!!!!!!!

+33

Mergi la inceput