Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

asta cu baraju mi-a ramas si mie in cap din tot ce am citit :))

deci, am fost azi la doctor. am facut testul non stres, totul bine si frumos, numai ca il mai lasam pe bebe in burta. adica nu voi naste pe 20 ci intre craciun si revelion. a zis ca daca tot rezista cicatricea si colul, nu are sens sa ne grabim sa il scoatem sa riscam cine stie ce probleme de sanatate.
m-am cam desumflat, ca imi doream sa nasc acum, dar in fond are dreptate asa ca...

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

A si drept ca suparare cu cada ma duc sa imi tai niste slaninuta cu ceapa si paine cu cartofiMi-e o pofta de mor

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

mie mi-a interzis baia in cada pe sarcina, doar dush am voie!

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Eu mor sa fac bai lungi si sa stau sa citesc.Am zile si zile .. azi am stat relaxata dupa sperietura trasa iar cu sangele

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

asta cu baraju mi-a ramas si mie in cap din tot ce am citit :))

deci, am fost azi la doctor. am facut testul non stres, totul bine si frumos, numai ca il mai lasam pe bebe in burta. adica nu voi naste pe 20 ci intre craciun si revelion. a zis ca daca tot rezista cicatricea si colul, nu are sens sa ne grabim sa il scoatem sa riscam cine stie ce probleme de sanatate.
m-am cam desumflat, ca imi doream sa nasc acum, dar in fond are dreptate asa ca...

Alice cu cat sta mia mult bebe la caldurica cu atat mai bine

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

sunt constienta ca e mai bine, dar imi facusem sperante si planuri. acum s-au amanat cu o saptamana, dar nu-i nimic. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alice, bine ca ti-a mai dat o saptamana, ca nu prea eram pregatita emotional pentru tine...
Lady, nici eu nu fac bai cu apa stransa in cada, dar stau in fund si ma spal cu dusul.Apa curge, dar cea care curge pe spate, ramane acolo, ajunge aproape de umeri si cand ma ridic...se revarsa.Stiu ca e amuzant ca povestire, dar ca realitate traita...crede-ti-ma, e dezolant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alice-imi bag inapoi in dulap

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Hai mai Ileana ca ai cada mica, n-ai tu mare!Ce naiba!Eu am 83 kg si 1 metru 66.Pana la termen prind suta.Pe mine nu ma deranjeaza kg-ma asteptam la mai multe!

Io-s in plop cu cezariana-n-am o operatie la viata mea, un cap spart, un picior gipsat...deci iti imaginezi ca imi tremura chilotii

Ca are bebe greutatea mare-nu ma supara..e ok....si jur ca vitamine am luat in prima luna...daca mai luam si vitamine...ajungea la 5 kg la termen!

Daca depaseste 3 kg jumatate-nu ma bag la normala..ar fi prea dureros

Ma ingrijoreaza acel cordon..caci e cu du-te vino..poate duce la complicatii sau nu...dar nu e nimic sigur ca e ok...au fost si bb-lusi ok cu cordonul de gat dar si bb-lusi morti in pantec cu cordonul de gat, sau..morti la nastere!Sotul meu era sa moara asa..

Stiu ca nu e o situatie catastrofala insa imi este greu-ma asteptam sa-mi fie mai usor...intelegeti?E prea mult intr-un timp asa scurt-doua sarcini!

Plus ca daca voi fi taiata-cine va sta dupa fundul meu 24/24?Cu doi copii...spalat/calcat/mancare/curatenie/spalat copii/jucat cu Rebecca..e dificil...e offffffffffff.....nush cum sa va zic ca sa ma intelegeti ca ma trec transpiratiile.

32+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

M-am amuzat teribil cu "barajul" .
Alice, in ce consta testul asta non-stres?
Si mie mi-a zis azi dr de familie ca la inceputul lui ianuarie vrea sa imi faca vaccinul antitetanos, dar nu prea stiu ce sa cred despre treaba asta .
Lady, pe cuvint ca meriti bataie. Anemie are aproape toata lumea, inclusiv eu . Si sincer nu pricep de ce esti asa de suparata cu cezariana, eu una , sincer vorbind si sper sa nu te superi pe mine, am rasuflat usurata auzind ca faci cezariana. Sper sa nu ma intelegi gresit, iti admir curajul de a vrea sa treci din nou printr-o nastere naturala, tinind cont prin ce ai trecut, dar scuza-ma , ori sa nasti natural la voi acolo, or sa nasti intr-un grajd de vite, tot aia, fara sa te ajute nimeni cu nimic, sa nu-ti administreze nimeni nimic, mi se pare socant in anul 2011. Eu zic ca tot raul spre bine, din operatie iesi in maxim 30 de min cu tot cu pregatirea dinainte, asa la travaliu stii doar cind incepe , nu cind se termina. Hai capul sus, te rog .
Ana, de ce ai tinut neaparat sa-ti tai verigheta, si pe mine ma strange si nu mai imi iese de pe deget.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

[black]Buna seara mamici si burtici !! nimic nou de raportat.Bun venit noilor burtici , sarcina usoara si bebelusi sanatosi si la termen .
MiguletVorbeati de vaccin , vad ca este la moda recomandarea asta .. mai ales de dr de familie si nu de ginecologi ( sa fie o chestie comerciala ?).. ce nu inteleg este faptul ca toate nastem in maternitati si nu pe camp , unde se presupune ca este curat , steril aseptic .. eu una nu l-as face.
Alina sigur este pe scaderea imunitatii streptococul tau .. nu te necaji o sa treaca , desi dupa antibioticpoate candida sa o ia razna ... hai ca mai avem un pic .. tu cai cezariana sau nasti normal ?sa treaca repede.
Lexi , Puiutza aveti grija de voi
Matza esti simpatica .. cate ai pe cap dar fetele au dreptate , linisteste-te , vin sarbatorile ai sa le faci pe toate incet si cu rabdare
Iaurasi eu tb sa iau burtiera dar cred ca o las ptr dupa nastere ,nici nu stiu ce marime mi-ar trebui si oricum in spital nu ne da voie cu ea. A sa nu uitburtiera se pune si sa da jos stand culcata in pat.
Anessi multumiri ptr linkul cu prajituri
Bulinutaunptr Rares sa se faca repede bine .. poate prinde totusi vreun mos sa ii dea cadourile .
Ana - sanatate si rabdare sa se faca puiutii mari - cred ca ti=-e greu sa stai departe de ai tai dar mai ai un pic si o sa fiti in formatie completa .
Lady- te rog sa te linistesti , inca se mai poate intoarce chiar si saptamana asta , ai incredere ca are sa fie bine , tu esti o femeie puternica ai trecut prin ceva experiente si oricum nimic nu este intamplator .. Cezariana fac si eu si multe alte fete asta daca se va ajunge la solutia asta .. pana la urma facem ce este mai bun ptr puiutii nostrii si ptr noi . nu mai plange ca necajesti si grasunica , dulce sa treaca supararea.
Aerlilian esti fantastica , am ras la faza cu barajul eu nu am luat f mult cam 9 kg ma astept sa pun de acum incolo , dar am impresia ca mi-am facut un fund cat piciorul podului de la Cernavoda.. eu fac numai dus - stiu ca nu sunt indicate baile in cada asa ca nu ma pot pronunta in privinta barajului
[:-)))
Pup mamicicile , pup burticile sa avem o seara placuta si linistita

35 + de

Mergi la inceput