Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
![](plang.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kraluca/kraluca.jpg)
kraluca spune:
citat din mesajul lui aerlilian Lady, ce-i prostia asta cu "mi-e sufletul amar si ma sting pe dinauntru"? N-ai vrea tu sa te scuturi putin si sa-ti revizuiesti atitudinea fata de viata ta si a copiilor tai? Ai un copil zdravan, mare si sanatos in tine, care va veni cu bine pe lume chiar daca vei face cezariana.Daca ai infectie urinara vei lua un antibiotic adecvat si se va rezolva. Anemie cred ca au 80% din gravide.Si eu iau supliment de fier si o gramada de alte gravide iau.Copiii astia iau si ei cate ceva din noi ca sa creasca sanatosi.Cat despre greutate...as prefera sa nici nu discut.Acum 10 minute am iesit din cada (cu greu!!!).Am fundul cat latimea cazii si se strange apa in spatele meu ca la baraj...Asa cum iti spuneam si cu alte ocazii, de la tine care ai mai trecut printr-o nastere (ingrozitor de grea!) ma astept la o atitudine inteleapta, aproape pedagogica.Te rog, aduna-te!Sper sa nu exagerez, dar simt disperare de-a dreptul in randurile tale si nu este cazul!O pun doar pe seama hormonilor.Te imbratisez cu drag si te zgaltai cu forta ca sa-ti revii!!! ![]() ![]() ![]() |
intru totul de acord!!!
lady - daca bebe are acum 2700g, oare cat va avea la termen? cel putin 4500g!!! si tu vrei sa nasti natural??? dupa toate prin cate ai trecut??? stiu ca frica ta este de anestezie generala, insa starea asta te depaseste! vine perioada craciunului, moment de bucurii si optimism, moment in care trebuie sa fim calzi si iubitori! hai sa ne detasam de totul si sa luam lucrurile ca atare... hai sa nu mai facem griji inutile si sa zambim... e atat de greu???
![](gravida.gif)
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, elevit, femibion 2, cetebe, magne B6
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Lady - Sunt zile si zile! iar ploaia nu tine niciodata o vesnicie.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria 37+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
![](gravida.gif)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
aerlilian spune:
Multumesc tare fetelor!Haideti sa o scuturam toate ca sa realizeze cat de multe lucruri are pentru care sa se bucure...
Lady, nu vreau sa devin patetica, dar iti amintesti prin ce ai trecut acum o luna cu accidentul ala? Daca lucrurile ar fi stat altfel? Te-ai uitat la copiii aceia pe care i-a vizitat Olga? Uita-te la Rebeca si realizeaza ce minuni face Dumnezeu pentru tine si cei mai importanti oameni din viata ta.Exact cum spunea Alina, toate se intampla cu un anumit motiv.Daca Dumnezeu vrea asa, lasa-te in mainile Lui si roaga-te sa fie bine pana la capat!
bubbles21 spune:
Seara buna .Multumesc tuturor pt vorbele frumoase despre burdihan
Am intrat si noi in 31 de saptamani
Am fost la taiat de porc si la facut carnati si m-am cam obosit plus drumul de o ora cu masina si plus gropi etc si ieri mi-a curs putin sange si azi la fel dar nu exagerat adica stropi ca niste gamalii de ac
asa ca am luat tratamentul ,care mi-a fost dat acum o luna cand am fost internata cu sangerare mare ,asa cum tb.Cand am iesit din spital mi-a dat doc no-spa 3 pe zi si diazepam pt relaxarea uterului 1/2 dimi,1/2 pranz si una seara dar la diazepam mi s-a parut cam mult si nu luam decat 1/2 seara
asa ca ieri si azi le-am luat cum tb ca sa vedem ce se intampla ca daca ma duc la urgenta ma interneaza si tot asta imi da si sa stau numai in pat.Azi am dormit intr-una
Oricum luni mergem la control si sa vedem ce zice doc
Maine facem ultimele cumparaturi si pregatim bagajelul30+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
citat din mesajul lui aerlilian Am fundul cat latimea cazii si se strange apa in spatele meu ca la baraj... ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Iarta-ma scumpa mea, nu m-am putut abtine.
![](radtare.gif)
Alina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
aerlilian spune:
Alina, jur ca nu exagerez...Si am constatat asta de cateva zile dar m-am jenat sa va spun.Acum am prins curaj ca nu stiam ce argumente sa-i mai aduc fetei noastre ca sa se linisteasca.Iti dai seama ca e super deprimant...
bubbles21 spune:
Aerlilian m-ai binedispus complet
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
Supliment de fier iau si eu Tardyferon si iau si Calcivid
![](floare.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
My_Lady0091 spune:
mie mi-a interzis baia in cada pe sarcina, doar dush am voie!
![](gravida.gif)