Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

LEXI vorba lui ALICE la anul luam si globulete din plastic sa nu le sparga micul pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mihaelaradu, si eu am perioade in care patesc la fel. Poate e si bebe prin zona si face mai multa presiune. Incearca sa stai mai mult intinsa, daca se poate.

verigheta: eu am scos-o cand eram gravida cu Rebe si nu am mai pus-o. Nici nu ii simt lipsa, m-am obisnuit fara.

Migulet, stiu ca unii medici de familie recomanda vaccinul. Eu nu l-am facut nici data trecuta si nici acum nu intentionez sa il fac.

anne, asa e! e tare zgomotos expresorul dar e asa buna cafeluta

tebligia. frumos bradut!

alice, ai fost la doctor? parca azi era zi de control, nu?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Multa sanatate lui Rares
Am inteles ca in marile centre comerciale se face reclama/proba la espressoare Tassimo si altele pe baza de pastile. Am sa vad daca gasesc si eu vreo demonstratie, insa ma gandesc si la costuri pt ca noi bem destul de multa cafea. Si mai ai si vreo 4-6 musafiri, adio punga de pastile (parca sunt 16 pastile de cafea intr-o punga)..

29+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Nu stiu voi ce planuri de prajitureli aveti pt sarbatori, dar eu am chef de ceva nou, asa ca ma uit deja dupa retete. ca sa va ajut si pe voi, va dau un link:
http://www.edithskitchen.ro/2008/11/fursecuri-fragede.html
comentariile sunt incurajatoare, asa ca reteta asta e pe lista mea!
tipa mai are pe blog muuuuulte chestii faine
Enjoy

Anne 35+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua burticutefelicitari mamicute pt bradutii superbi,in weekend sper sa il facem si noi.Lady poop lipistoaca frumoasa si dulce.UN SI PT RARES bolnaviorul sa treaca urata de febra si sa se faca puiutul bine.
Transmit toate cele bune tuturor,multi pupicei si sa aveti grija de voi.
Despre noi pot spune ca suntem bine am fost azi la control,gaza e intoarsa corespunzator,colul se prezinta perfect asa ca speram sa stea cuminte gaza la caldurica.Si inca o parte frumoasa e ca neau sosit coletele din tara cu hainute pt fetita si chestii utile abia astept de luni sa ma apuc de spalat si calcat,azi nu imi mai incapeam in piele de fericire cand am vazut asa multe hainute mici si frumoase nevoie mare,,acum am hainute pt 3copii.
Si daca tot miam amintit transmit si eu bun venit noilor burticute,sarcini usoare in continuare si bebei cuminti sa stea la caldurica atat cat trebuie.

+35 de FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Annesi, tare fain blogul, sa vad in ce masura ma apuca harnicia in bucatarie saptamana viitoare, poate-poate prestez si eu ceva bun.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

bun venit izish si donatella

izish si eu urmeaza sa nasc cu dr tutunaru din diverse motive o sa fac cezariana din cate stiu cezariana face numai pt cu fiv sau cu camplicatii ;l-am intrebat de DPN si mi-a spus ca data sigura este cea data de prima zi a ultimului CM am discutat si de tipul de anestezie si mi-a zis ca asta o stabilesc cu anestezistul dar daca vreau rahie trebuie sa im iau trusa de anestezie Braun

adriana felicitari pt eco

bulinuta sanatate lui Rares am discutat aseara cu sotul de numele pt bebe si ne place si Rares

ligiafoarte frumos bradul si cred ca satisfactia este cu atat mai mare cu cat ornamentele sunt facute de tine ce bine ca te pricepi eu sunt antitalent

iaura carutul nostru are rotile pivotante si gonflabile sa nu il zguduie pe bebe astea au fost dorintele sotului

mihaelaradu si eu am dureri cand ma ridic din pat mai ales cand trebuie sa merg la baie sau in zilele cand sunt constipata am discutat de problema aste cu verisoara mea care are 2 fetite si spune ca si ea a patit la fel

mama si-a luat TASSIMO si este foarte incantata de el mie nu mi se pare zgomotos si imi place foarte mult cafeaua pe care o face

34 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor intre tassimo si dolce gusto eu aleg tassimo are super sortimente de coffe si nu face nici un pic de zgomot .

Eu am gustat cate ceva la domo unde ii facea prezentare dar ca si mihaela radu eu una nu as lua ca este prea scumpa caheaua si se termina repede.

In schimb visez la un expresor de 1300 de lei caruia ii adaugi cafea normala apa,lapte din care iti face niste amestecuri ca si cele de la tassimo.

Vroiam sa va mai spun ca am dat comanda de niste cosmetice pt. mine si bebe de pe aldedra si luni primesc coletul iar, la cate am avut de cumparat am salvat 150 de lei .
Dca le luam din sensiblu sau help net sau dona sau catena nu mai economiseam acesti 150 de lei.

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Dragele mele, mi-e tare dor de voi, sa va citesc, sa mai stam de vorba. Eu inca ma zbat pe la birou. Speram ca maine sa fie ultima zi dar nu am avut ocazia asta. O sa stau acasa saptamana viitoare si pana la urma o sa fiu la birou intre Craciun si Revelion. Partea buna e insa ca macar va fi liber, fara sefi si o sa pot sta doar 3-4 ore. I sa-mi fac curat pe birou, o sa-mi pun hartiutele in ordine...pare un vis.
Cu sarcina din ce in ce mai greu. De cele mai multe ori am senzatia de sufocare. Mi-a cald tot timpul de-mi vine sa jupoi pielea de pe mine si-mi lipseste energia cu desavarsire.
Am o lista imensa cu ce mai am de facut si acasa si la birou. Nu am cumparat cadouri, nu am eliberat camera copilului, nu am ajuns sa-mi fac sumarul de urina si mai am vitamine doar pentru maine dimineata.
Sunt foarte obosita, ingrozitor de obosita si nu stiu ce sa fac mai intai. Jucaria tot umflata.
Nu v-am povestit ( sau nu mai tin minte sa o fi facut) dar am fost la epilat inghinal saptamana trecuta si a fost un cosmar. Mi-a plecat si cosmeticiana si aia noua a fost teroare dar e si zona mai sensibila drept urmare pipicica mea e facuta doar pe jumatate Lunea viitoare imi fac curaj in alta parte si pentru cealalta jumatate.
In week-end era planifica odihna dar am de facut curat in casa, de cautat covor si perdele si draperii pentru camera copilului ceea ce va fi horror pentru ca eu si sotul avem gusturi complet diferite si pana la un compromis....

In fine, de luni sper sa ajung la zi. Va pup pe toate, sa aveti grija de voi, sa fiti optimiste si puternice asa cum va stiu si sa nu lasati micile neplaceri ale sarcinii sa va deprima acum in aceasta frumoasa perioada.

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

lexi asa ma gandeam si eu cu privire la rotile fixe...
bulinuta, un la rares sa se faca bine ,poate apuca si serbarea si darurile ,sau nu?

wawww,acum vad la tv o fetita nascuta cu 270 gr. la 24 sapt. ,in SUA bine-nteles,care a supravietuit...

tocmai am vb. cu o prietena care era deodata cu mine ca VG., care a nascut in 4 nov. la 33 de sapt. o fetita de 2 kile iar acum sunt acasa si fetita are 3 kile

eu m-am apucat de bagaj,doar azi...e deja plin trolerul si nu am pus lucrurile bebelusei...mai caut o burtiera ,voi v-ati luat ,cele cu cezariana?

minunea mea 37+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput