Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anahadasa/anahadasa.jpg)
anahadasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaGoji Lady - sunt convinsa ca fetele nu intentioneaza sa te faca sa-ti fie rusine de ce simti. Ele incearca sa-ti arate ca nu esti singura care-si face griji si ca e normala starea ta. Toate trecem prin stari "ciudate", mai ales acum, spre sfarsitul sarcinii. Asa ca stai linistita si varsa-ti oful de cate ori simti ca ai nevoie de un umar! ![]() Anda - sunt intr-o dispozitie mai ne-vorbareata (asta a propos de ce am scris mai sus pt Lady) ![]() Azi fac 38 saptamani. Deschid casa de pariuri - 2011 vs 2012. ![]() Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria ![]() "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
Cristina, ce emotii m-au luat citind mesajul tau! 38 de sapt, wow!
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Sara iti doresc si eu LA MULTI ANI!, multa sanatate, o nastere usaora si un copilas sanatos, mancacios si cuminte!
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
Ana, mami de doi strengari si
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
https://picasaweb.google.com/home
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Cum ma simt? Tot ca-n gara in continuare Bagajul - am inceput sa-l fac. Am pus in geanta pijama, camasa de noapte, chiloti si prosoape.
Dar cel putin mi-am facut lista, asa ca si daca nu mi-i gata, i=-o predau la sot sa-mi mai puna el una-alta.
Tu cum esti, Ana? Vin des copilasii pe la tine? Vorba lui Lady - mi-i si rusine sa ma vaiet cand ma gandesc la tine.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria 37+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
mrg spune:
Buna,fetele!
Azi am fost cu sotul la cumparaturi prin piata si prin targul de produse romanesti de la Academia militara de unde am luat niste cozonaci suceveni imensi plini de cacao,nuca si rahat extrem de buni,branza,zacusca super de la o d-na din Buzau,prune uscate...aaaa! si sa nu uit au aparut niste icre de stiuca super bune si fara conservanti din tulcea...
Acum am cam obosit si cred ca ma culc putin....
Cristina bafta la "construit"bagajul!
Elena,nu te ingrijora!O sa vezi ca totul va fi bine pana la urma!BAfta multa!
Altesa esti f harnica ai facut ceva bunatati!Eu cred ca de sarbatorile acestea nu o sa fac mare lucru ca o sa ne faca soacra,iar unele le iau gata facute si f bune!
Bubles pana luni stai mai mult in pat si no spa forte ca si eu am patit asa la 20 saptamani si a fost ok.
Multa sanatate tuturor burticilor!
+29 saptamani
bubbles21 spune:
citat din mesajul lui mrg Buna,fetele! Azi am fost cu sotul la cumparaturi prin piata si prin targul de produse romanesti de la Academia militara de unde am luat niste cozonaci suceveni imensi plini de cacao,nuca si rahat extrem de buni,branza,zacusca super de la o d-na din Buzau,prune uscate...aaaa! si sa nu uit au aparut niste icre de stiuca super bune si fara conservanti din tulcea... Acum am cam obosit si cred ca ma culc putin.... Cristina bafta la "construit"bagajul! Elena,nu te ingrijora!O sa vezi ca totul va fi bine pana la urma!BAfta multa! Altesa esti f harnica ai facut ceva bunatati!Eu cred ca de sarbatorile acestea nu o sa fac mare lucru ca o sa ne faca soacra,iar unele le iau gata facute si f bune! Bubles pana luni stai mai mult in pat si no spa forte ca si eu am patit asa la 20 saptamani si a fost ok. Multa sanatate tuturor burticilor! +29 saptamani |
Mrg eu de cand am fost la 26 sap internata am ramas si pt acasa cu tratament diazepam 1/2 dimi,1/2pranz si una seara si 3 ori no-spa pe zi dar diazepam nu am luat decat seara 1/2 pastila si doar daca simteam ca se contracta burtica
![](plang.gif)
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
Azi am frecat aragazul bine si mi-am facut jumari
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anahadasa/anahadasa.jpg)
anahadasa spune:
citat din mesajul lui CristinaGoji Cum ma simt? Tot ca-n gara in continuare ![]() ![]() ![]() Tu cum esti, Ana? Vin des copilasii pe la tine? Vorba lui Lady - mi-i si rusine sa ma vaiet cand ma gandesc la tine. Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria ![]() "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
Cristina, sunt chiar neasteptat de bine!
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
Ana, mami de doi strengari si
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
https://picasaweb.google.com/home
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tebligia/tebligia.jpg)
tebligia spune:
fetelor eu acum am venit de la dalles am mai luat niste ornamente de bradutz
si la H&M sunt reduceri de 50 la suta la hainute , am luat fff multe pt bebe , au niste camasi pt baietei o nebunie ..... va recomand sa va duceti
fetele cu probleme cat mai mult in pat si nospa si somn
bubbles21 spune:
citat din mesajul lui tebligia fetelor eu acum am venit de la dalles am mai luat niste ornamente de bradutz si la H&M sunt reduceri de 50 la suta la hainute , am luat fff multe pt bebe , au niste camasi pt baietei o nebunie ..... va recomand sa va duceti fetele cu probleme cat mai mult in pat si nospa si somn |
Nu stii daca cumva se pot cumpara hainute si online de la ei
![](floare.gif)
Va arat si voua ce mi-a recomandat o prietena www.plafar.net/produse/Natracare-absorbante-pentru-lehuzie-10buc-pachet-natracare-bodywis-i7782.html" target="_blank">http://www.plafar.net/produse/Natracare-absorbante-pentru-lehuzie-10buc-pachet-natracare-bodywis-i7782.html in loc de vata sau si cu vata
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danezza/danezza.jpg)
danezza spune:
Buna fetele,
am intrat si eu sa va salut.
Desi nu scriu des, nu ratez nimic din ce postati voi si sunt alaturi de voi.
De la noi nicio noutate, azi am facut 32 de saptamani, marti avem morfo de trim 3 si .. cam atat.
Ieri am primit un sac (nu exagerez) de hainute pt printesa de la colega mea .. multe dintre ele cu eticheta ca a crescut copilul si nu a avut cand sa le mai poarte. Uite asa am avut activitate la spalat (si mai am inca) .. Doamne ce mici mi se par .. si asa dragalase
Va doresc in continuare un week frumos, sa va odihnti si sa aveti grija de voi.
Ana - ma bucur ca ai o stare psihica buna .. asta se transmite si bebeilor care vor fi mari si frumosi.
Azi ma cam doare burta .. impropriu zis burta, partea superioara a abdomenului de sub sani .. ma simt de parca as avea febra musculara. Cred ca bebeita s-a tot foit si mi-a impins toate alea pe acolo
Ce sa facem .. suportam cu drag! in 32+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Buna seara fetelor!
elenii
Ileana, fac tratamentul si miercuri cand merg la control o sa vb cu dr sa vad daca imi fac din nou analiza..
Noi ne-am plimbat azi prin mall, am mers cam mult si mi se ocntracta cam des burtica, dar acum sunt ok..
Doamne, nu-mi vine sa cred ce putin mai avem pana cand ne vom tine puii in brate. Zilele astea am fost foarte sensibila, am plans (de emotie, de bucurie) si parca am devenit nerabdatoare sa imi vad printisorul
Va pup!
sanatate, aveti grija de voi!!
Alina 35+cu
Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)