Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lali, ma intrebai zilele trecute: de data asta incerc sa nasc natural, dar vom vedea..

Ana, iar m-am topit cand am vazut poza de la avatar. Puiutzii tai din burtica stau in placente diferite sau o impart pe aceeasi?

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

altesa, verifica acum tb sa ai pm

multumesc lexi, ana, ligia si tuturor mamicilor, la fel va doresc si eu voua

alina, si eu sunt nerabdatoare sa-mi cunosc fetita, dar prefer sa mai astept putin
iaura, dr mea mi-a propus sa nasc pe 27 ca s-a hotarat sa plece intre Craciun si rev, dar prefer sa nu ma grabesc, nu raman eu descoperita ca am dr de rezerva pt nastere. Astept sa-mi spui cum a fost la eco
ana nici nu observasem ca e o data speciala, iar voi veti avea si 2 minuni. Iti trimit de incurajare

cu baietel mare si 36+ cu zburdalnica
AMR 2 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

sara tu la ce doc. esti?

eu sunt la ediz huseynoglu si mi-a spus ca vine oricand la orice ora ca nici nu si-a luat concediu ca are prea multe gravide si ii este rusine sa ne lase balta.

tu de ce nu nasti natural ca nu mai stiu?

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Bun gasit

La multi ani Sara
Am frunzarit din urma ce ati scris. Eu am facut vaccinul antitetanos la 28 de sapt., asa e procedura aici, se face la toate gravidele. Banuiesc ca il puteam refuza dar nu am vazut rostul.
Lady nu iti vad pufoasa
Cristina eu pun pe 2011 daca acum ai 38+ ai toate sansele
O sa pun o poza facuta azi pe FB ca imi vine mai usor acolo, sa va mirati si voi de burta mica. Ma duc luni la moasa sa vedem ea ce zice ca data trecuta cand am fost i s-a parut si ei ca nu prea creste burtica. Zicea ca m-ar trimite inainte la eco. Programare am pe 30 dec

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 31+

Mergi la inceput

Si mi-a iesit si streptococul b pozitiv si nu pot opta pentru cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, iti tin pumnii sa fie bine!
Bianca, ce legatura este intre cezariana si streptococul b pozitiv?Habar nu am, poate imi explici si mie...
Si pe mine m-a tarat al meu sot la plimbare in parc astazi si...era sa fac pe mine.Am mers mult pe jos si nu am luat in calcul ca va trebui sa fac pipi iar eu in toalete ecologice in parc nu intru nici sa ma bati.Si a venit momentul de pipi si nu am avut unde...nu e comod deloc...Pe de alta parte, vad ca parca m-am ingreunat dintr-o data.Ma misc mult mai greu, ma apasa un pic si pe sciatic...Cu ani in urma am avut probleme cu o lombosciatica si atunci medicul mi-a spus ca s-ar putea ca in eventualitatea unei sarcini sa am din nou probleme.Si uite ca nu vor sa ma ocoleasca.Dar nu mai este mult, indur orice.Marti merg si eu sa vad cat a mai crescut puiul meu.Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Lali, ma intrebai zilele trecute: de data asta incerc sa nasc natural, dar vom vedea..

Ana, iar m-am topit cand am vazut poza de la avatar. Puiutzii tai din burtica stau in placente diferite sau o impart pe aceeasi?

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Multumesc Alina!
Mdicul banuieste ca sunt in placente diferite, doar ca pe la 20 de sapt s-au unit... si n-a putut sa se pronunte foarte clar...mai vedem la nastere, oricum, fiind diferiti ca sex si eu inclin sa cred ca sunt in placente diferite. Si in doi saci, fiecare cu casuta lui...
Poza am descoperit-o azi pe net si mi-a placut tare mult si mie!

Ana, mami de doi strengari si 35+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

AAERLILIAN cica nu este bine sa nasti natural dak ai streptococul B k s-ar transmite la bebe si se opteaza pt cezariana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Alina, iti tin pumnii sa fie bine!
Bianca, ce legatura este intre cezariana si streptococul b pozitiv?Habar nu am, poate imi explici si mie...
Si pe mine m-a tarat al meu sot la plimbare in parc astazi si...era sa fac pe mine.Am mers mult pe jos si nu am luat in calcul ca va trebui sa fac pipi iar eu in toalete ecologice in parc nu intru nici sa ma bati.Si a venit momentul de pipi si nu am avut unde...nu e comod deloc...Pe de alta parte, vad ca parca m-am ingreunat dintr-o data.Ma misc mult mai greu, ma apasa un pic si pe sciatic...Cu ani in urma am avut probleme cu o lombosciatica si atunci medicul mi-a spus ca s-ar putea ca in eventualitatea unei sarcini sa am din nou probleme.Si uite ca nu vor sa ma ocoleasca.Dar nu mai este mult, indur orice.Marti merg si eu sa vad cat a mai crescut puiul meu.Abia astept!

Exista posibilitatea de a se transmite la bebe in cazul nasterii naturale. De aceea mi se va administra antibiotic pe toata durata travaliului. Temerea mea este cazul unui travaliu scurt (la prima nastere am avut un travaliu de 2 ore). Locuim la 20 km de spital, ma gandesc la fel de fel de variante: daca nu e sotul acasa, daca nu ajung la timp. Am inteles ca ar trebui sa mearga antibioticul 4 ore ca sa se sterilizeze streptococul. Sper totusi sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alice, eu stiu ca maine este ziua ta si nu mai am rabdare pana maine, vreau sa-ti fac acum toate urarile, pentru ca-mi esti tare draga...Asa ca, mamica frumoasa,iti doresc ca in anul ce-l adaugi...
...sa te bucuri, sa te joci, sa razi alaturi de copiii tai...
...sa alini, sa daruiesti, sa mangai...
...sa primesti, sa te implinesti...
...sa fii sanatoasa, sa ierti, sa fii buna...
Sa iubesti si sa fii iubita, nesfarsit!
La multi ani, draga mea!!!

Mergi la inceput