Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (98)
Raspunsuri - Pagina 9

viss spune:
-neata' ailed.da, oricand o gura de coladesi acum beau ciocolata calda
pe vreme mai friguroasa prefer o cana cu lapte, cacao si miere , ciocolata calda sau ceai de zahar ars cu rom

madutza_bra spune:
Neata fetele!
Multumesc de cafea si de urari
Eu sunt bine de acum vre-o jumatate de ora , toata noaptea m-a durut capul, la fel si dimineata. Am luat la trezire un Nurofen forte, m-am dat jos din pat cu tot cu durere..ca ma durea si stand in pat si in picioare, am mancat, am baut o cafea sia cum sunt bine.
Aveti dreptate si cu oboseala, si cu ochii(port ochelari d ela 5 ani) si cu regimul..cred ca s-au adunat toate si am cedat...de luni m-a tot durut si ficatul...am slabit o jum de kg zilele astea..daca mai mult am dormit, nici timp sau chef de mancat nu am avut... Trebuie sa am mai multa grija de mine
yasmi, m-am uitat la caruciorul pus de tine, si am vazut ca scria ca e bun pt max 13kg?!..sau nu am citit eu bine. Felicitari pentru achizitiile facute ieri Cand preconizati ca va mutati?
lalely, eu am dozator de apa plata si pt lapte pun apa de acolo, asa am facut de la inceput. Nu stau sa o fierb si apoi sa o racesc. In concedii punem apa in termos si ii fac de acolo. Cred ca poti sa faci si tu tot asa. Noi folosim Nan.
delia, roxy, daca nu am prea mancat zilele astea, am un abdomen de zici ca am facut 1 sapt abdomene
pisuc, te asteptam mereu pe la noi, oricat de putin ai tu timp.
viss, ti-am urmat sfatul si acum Catalina papa aproape singura lapticul din biberon . Doar la sfarsit il mai ridic eu putin, in rest il tine singurica
, la fel si pe cel de apa in timpul zilei.
Vai ce bine e sa nu te doara capul...parca si lumina e altfel

alehiam spune:
Neatza!
Nici o veste de la Nana?
Roxy cu laptele praf, ar fi bine sa incerce mama ta sa-i dea deja biberonul. Ca e posibil ca de la tine oricum sa nu vrea biberon, ca stie ca ai lapticul la purtator . Si asa se invata ca bunica are lapte la sticluta.
Si apa plata incalzita, nu fiarta ca se concentreaza mineralele pe care le are apa prin evaporare. Si e buna pentru bb o apa mai saraca in sodiu. Eu luam Izvorul alb, dar apoi am vazut ca si herculane e ok. Eu nu stiu daca nu le mai placea laptele decongelat sau de fapt nu le mai placea laptele dat cu biberonul. Luiza intre 5 si 7 luni mai manca cate un biberon de lapte praf seara. Dupa ce i s-a umflat gingia sus, nici nu a mai vrut sa auda de lapte in biberon. Cel mai misto a fost cand a crezut ca-i dau apa in biberon si a descoperit ca e lapte. Ziceai ca i-am dat cine stie ce
LalelyPoti sa-i dai lapte praf sa vezi daca trezirile erau de foame. Da, poti sa incalzesti apa si sa o tii in termos. Poti sa pregatesti in niste borcanase, sau chiar in biberon si numarul de doze de lapte necesare. Apoi sa masori exact cata apa ai, torni, pui laptele masurat, agiti si gata.
Si nu mai schimba laptele daca il accepta pe Nan.
Dar vezi tu... se poate sa nu se trezeasca de foame, ci de alint, de dorul tau, de faptul ca langa san ii trec din disconforturi. Am avut un specimen exact la fel. Nici dupa intarcat nu am scapat de trezit noaptea . Apoi, a urmat trezirile ca facea pipi noaptea sau de cosmaruri si cand a inceput sa doarma si el a venit Luiza
.
La mai multe lunite puiului tau drag.
Lavi i-am vazut si eu pe copii tai. Ce dulce si ce fetisoara de baietel are Lulu tau. Si Yasmi e o domnisoara frumoasa. Bravo pentru achizitii si nu cred ca plictisesti pentru ca vorbesti si de altceva in afara de copii.
Trimit si continui in urmatorul

madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota da mada, parca de abia tte-ai fi nascut, nu? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
da

ailed_dota spune:
fetele, au de la babylove , la dm,(pup dinora) o chestie cu 3 cutite care se insurubeaza una in fundul alteia si deasupra au un capac ca o palnie cu capacel ,capacul se insurubeaza si el... si pui exact cat lapte ai nevoie in cutiutza...incap pana la 7 cupe in ea... mie mi-a fost de mare ajutor!

ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota fetele, au de la babylove , la dm,(pup dinora) o chestie cu 3 cutiute care se insurubeaza una in fundul alteia si deasupra au un capac ca o palnie cu capacel ,capacul se insurubeaza si el... si pui exact cat lapte ai nevoie in cutiutza...incap pana la 7 cupe in ea... mie mi-a fost de mare ajutor! |

Monas spune:
Buna dimineata mamici,
Eu le dau lapte praf de la Humana cu apa fiarta si racita (de la chiuveta ) De cateva ori le-am dat si apa plata, insa numai ocazional cand plecam pe undeva si nu aveam cum sa iau apa fiarta dupa mine. Cat despre tinutul apei caldute, am de la inceput un incalzitor pt biberoane in care tin apa intr-o sticla de sticla la temperatura la care vreau eu sa le prepar laptele. Insa acum iarna cred ca poate fi tinuta apa si pe calorifer gata dozata in biberon si apoi doar le pui laptele.
Puii mei nu mai vor decat sa-i las pe jos prin casa. Nu va spun cum vor sa se ridice in picioare si aoi iau cate o tranta si urla...Imi vine sa le pun casca pe cap, ca asa-mi fac griji ...
Cu greutatile stam zic eu multumitor (Eva are acum la 9 luni vreo 8.2 kg iar fabi vreo 9.3) pt cat au avut ei la nastere, insa cand vad la voi cat de mari sunt unii bebici,,,parca imi lasa gura apa:).
Ne pregatim sa plecam pt Carciun la sora mea si avem de facut un drum de aporximativ 5 ore cu masina. Cred ca o s afie cam greu pt ei ca-s tare neastamparati. Voi ati plecat cu ei ana acum la drum asa de lung?