Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

LA MULTI ANI SI DE LA NOI pt toti sarbatoritii de astazi!!!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely iertare!!!! nu stiu cum am sarit peste davidutu la felicitat!! off ce ametita sunt

david la multi ani puiutz mic si frumos!!!!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Roxy,Mandreac zicea de Lactana de la Tofer.Stiu ca este cel mai aproape de laptele de mama.Eu insa daca mi-a acceptat altceva nu ii dau Lactana.Este foarte scump la noi in farmacii.Asa cum zicea si Andreea doar in Bucuresti la farmacia Tei este mai ieftin..

Lavi..felicitari pt casuta si tot ce ati achizitionat pt ea.Din tot ce ai povestit tu cred ca va iesi...Pt copilasi va fi extraordinar,spatiu..joaca in aer liber...Felicitari..si sa fie gata cat mai repede!!!

Viss..ce iti mai fac bebelusii??Hai da o raita si pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am gasit un alt carucior , mai de firma :hauck care mi se pare ok. seamana bine cu ce am avut eu, doar ca acum cumpar doar partea sport. acesta este: http://www.wonderbaby.ro/carucior-copii-set-capri-hauck.html

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Lavi..stai linistita.Eu nu stiu cum faci tu ,ca de fiecare data feliciti pe toata lumea...asta este de apreciat.Eu nu sunt in stare decat sa dau un reply la lista pusa de altcineva..

Mergi la inceput

Nu stiu de ce s-a latit pagina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

lalely, eu zic sa incepi incet , incet... cu lp, si nu stiu dc nu cred ca se va mai trezi de n ori pe noapte.. sti bibenu are acelasi farmec cu si cred ca o sa-i tina si mai mult de foame la baiat...
cami, se poate de la post, sa am arsuri/?cred ca am mancat si putin( niste dovleac copt si 2 fel de paine cu pate vegetal dimi, doua seara cu pate si o lingura de fasole batuta cu castarveti si la pranz o punga de pufuleti mica 30g si o banana
yasmy, ma duc sa vad poze

Mergi la inceput

lalely, multumim de tort..sa-ti traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dimineata!
-lalely- ptr David-La multi ani! sa fii sanatos baietel dragalas,si sa-i umpli mereu inima mamei de bucurie
- nenumarati de la Sonia si Sergiu

Mergi la inceput

neatza viss, vrei o cola, in loc de cafea? chiar mi-am luat o cola acum 2 zile si ma gandeam la tine cum povesteai ca i poftit la cola

Mergi la inceput