Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (98)
Raspunsuri - Pagina 15

mandreeac spune:
Felicitari pentru realizari puiutilor Anastasia si Lucas
Noi suntem bine, am fost puturosi si ne-am trezit la 10, acum printul meu doarme si eu pe aici.
Delia multa sanatate mami,offff ai grija cu stomacul.
maduta , ma bucur ca esti mai bine.
Miki felicitari lui Vlad pentru faptul ca a numarat in engleza. Bravo!
Simo cum a fost noaptea trecuta? Tot la fel au tusit?
Ally voi pe unde umblati?
Nana sa stii ca ne gandim la voi si asteptam vesti, cand vei putea sa ni le dai. Multe imbratisari.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011

alehiam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lparpala
Humus facem des, ne place foarte mult ca toata bucataria libaneza. Nu mi-a mers insa link-ul cu cartofii. ![]() ![]() ![]() Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) Cine?Cu cine?Ce? Diana cea grabita Poze |
Era un punct in plus

alehiam spune:
strumph sunt 8 incisivi (4 mediani si 4 laterali), 4 canini si apoi 8 premolari. Si parca dupa incisivi apar niste premolari si apoi canini... nu-s foarte sigura daca asta e regula, dar asa au iesit la R. si sa-ti treaca spatele.

bb_yasmi spune:
linkul acesta vroiam sa il pun pt strumf dar uitasem asta sa nu mai caute ea pe google
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/galerii-foto/primii-dinti-la-copii-sau-eruptia-dentara_572
mamica implinita cu 2 comori !!

madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alehiam strumph sunt 8 incisivi (4 mediani si 4 laterali), 4 canini si apoi 8 premolari. Si parca dupa incisivi apar niste premolari si apoi canini... nu-s foarte sigura daca asta e regula, dar asa au iesit la R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da, asa e, in teorie caninii apar la final, dar la cristi au aparur dupa incisivi.

persi spune:
Salutar mamici!!!
Revin si eu dupa muuult timp de absenta.
De data asta nu sunt nici la zi cu cititul..
Nu-mi mai ajunge timpul absolut deloc...nu stiu cum reusiti voi..eu sunt varza cu timpul liber..
Acum mi-a intarziat un copil la prega, l-am trimis si pe Raducu afara, la plimbare cu soacra si uite asa am si eu timp de forum.
Sa va spun una,alta despre noi...Raducu e un scump,ma face din zi in zi mai si mai fericita
Are si el 4 dintoci deja,mananca orice fara nazuri,are 9.600 si 78 cm(acum 3 sapt)
Ma incanta in fiecare zi cu sunete noi(daa-daaa,ta-ta,ma-ma,ahaaa)
Iar,de traznai nu mai spun.
Fiindca am mai citit printre randuri ...incerc sa vad daca-mi mai si aduc aminte ceva..
Incep cu Strumph,careia ii multumesc mult pt faptul ca e tot timpul atenta si nu ma sare de la catalog.
Roxy,felicitari pt decizia de a cumpara masina de spalat vase,nu stii cat e de buna decat atunci cand o ai in casa..
Ally,Miki,m-ati innnebunit cu cozonacul acela caramelizat.
Lavi,sa fie in ceas bun achizitiile pentru casuta,abia astept sa vad produsul final..din cate spui cred ca va iesi superb totul.
Aaaa,felicitari puiului pentru primii pasi
,felicitari si printesei de Deea
Lalely,la muulti ani puiului tau David,sa creasca mare si sanatos!!
Happy,sanatate multa puiului tau sa il aveti pe Dumnezeu alaturi si sa fie totul bine!
Madutza,sanatate ca-i mai buna decat toate!
A venit masina de spalat vase?
Ai bagat-o in functiune?
Na ca nu mai vine deloc baiatul azi..
Asa mai amsi eu timp de barfa...

miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alehiam lparpala Poti sa faci niste cartofi din astia: http://retete-vegane.blogspot.com/2010/02/cartofi-cu-mustar.html. Eu ii fac in loc de cartofi prajiti. Sau din naut hummus: http://floridecires7.blogspot.com/2009/01/hummus.html ![]() Sau guacamole din avocado: http://floridecires7.blogspot.com/2011/02/guacamole.html Mai este salata de cruditati (morcov, telina, mar cu un pic de maioneza de post) Acum tu stii cat de pretentios este si cat de dornic sa incerce gusturi noi. ![]() Eu am scris jumatate dintr-un mesaj, am plecat afara ca Lu nu avea chef de somn in casa si cand am venit, mesajul ioc.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da, si noi facem humus mereu..e delicios..si salata de linte cu rosii, ardei, morcov, ceapa, patrunjel

ailed_dota spune:
fetele sunt dusa!rau!
au venit si rusii, asa ca nu stiam ce burta ma doare mai rau, am luat si un no-spa ca merge pe burtica peste tot , m-a calmat un pic stomacul si m-am apucat sa termin hota de frecat si cuptorul.. si am terminat si mobila pe dianuntru... mi-a mai ramas frigiderul... pe care as vrea sa-l si dezghet pe luni... sa vedem...
..
asa ca eram funny cred asezata pe scaun si frecand la mobila, nu credeti
roxy, mada, andreea multumesc!
oricum vad ca tb sa pap putin si des ca altfel ma doare rau...
pup
s-a trezit pitica

alehiam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
da, si noi facem humus mereu..e delicios..si salata de linte cu rosii, ardei, morcov, ceapa, patrunjel ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
Daaa, si lintea e faina