Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Am fost aseara la serbare si per total totul a fost frumos. La inceput Ramona nu a vrut sa spuna poezia,(asta cred ca si datorita faptului ca a lipsit in ultimele 2 saptamani) dar s-a rezolvat totul pana la urma. A spus-o chiar de doua ori, ultima data in brate la mos Craciun. Mi-au curs lacrimile instant pe obraji.
O sa pun si poze imediat ce le descarcam din aparat.

Am intrat in vacanta, iar eu am o mici vacanta intre Craciun si Anul Nou. Asa ca pe 3 sunt pe baricade.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ce frumooooos! serbare

am uitat sa va zic. a venit mosul la Bucuresti, la mine la serviciu. pai Carol nici n-a vrut sa se apropie de el. in schimb in Careefour la Cluj s-a intalnit iar cu Mosu si i-a zis si cum il cheama si cati ani are

in sfarsit am reusit sa cumpar si eu brad! dar nu am... suport! diseara sau maine sper sa-l impodobesc si eu ca sa vina mosul cu cadouri multe. deja i-am decorat geamurile, urmeaza bradul si apoi... asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ioana nici nu stiu cum va reactiona Mihai daca il vede pe Mos Craciun...mai sigur plange si nu sta. Sunt sigura.

Sopr la treaba la impodobit bradul!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
laura, ce frumos trebuie sa fi fost, abia astept sa traiesc asa emotii
Ioana, iti trimit eu suport, vrei? Ca noi pana la urma am pus bradul in ghiveci, poate nu "moare".
Nici Loris nu coopereaza cu Mosul, nu a vrut sa faca nici o poza cu el la un targ de Craciun
Azi l-am tinut 2 ore pe Loris in brate, la supermarket si m-a apucat lombosciatica .
Seara placuta!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ne-am adunat si noi pe la casele noastre! am cumparat cadouri, alte chestii pentru masa de craciun si... suport Kem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI! SA FIE GENEROS CU TOATA LUMEA, SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetelor,

Sa aveti sarbatori fericite si sa va aduca mosul tot ce va doriti.

Pupici fiecarei mamici si fiecarui copilas in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
Va doresc si eu

Sarbatori fericite si masa cat mai imbelsugata, inconjurata de cei dragi, armonie si liniste sufleteasca!!

Sa ne auzim cu bine!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Sarbatori fericite va uram ! si
Un an nou imbelsugat si fara griji!

Pupam pe toata lumea

daci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Am intrat sa va urez sa aveti un Craciun fericit,spor in toate,bucurii nemasurate!!!

Eu am venit cu colinda:

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput