Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Dana La multi ani fericiti inainte. Sanatate multa tie si copilasilor tai minunati.

Mady, la multi ani feciorului frumos.

Laura roag-o pe Ramona sa se roage la Doamne Doamne sa vina vara ca zapada a venit .

Lali, ati reprogramat botezul? Da-mi un bip cand mai bagi cartela de vodafone sa te sun.

Va pup dragelor. Sper sa sunteti sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!

Monica nu cred ca o conving, ca de cand a venit iarna ea a fost racita si inca nu s-a bucurat de zapada. Poate in week-end.
Ma bucur sa te aud. Chiar imi era dor de tine. Poate vb in we la telefon.

Ioana voi ce mai ziceti?
Lali? fetele in general?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!!!

Azi fac cinste cu ce va pofteste inimioara,sotiorul meu iubit implineste 27 de anisori !

Monica am cartela bagata in telefon mai tot timpul acum .O sa te pelez mai pe dupa amiaza .

Laura la pici.
Pup pe toata lumea,sunt in criza de timp.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Hello gagici!!!

Azi fac cinste cu ce va pofteste inimioara,sotiorul meu iubit implineste 27 de anisori !

Monica am cartela bagata in telefon mai tot timpul acum .O sa te pelez mai pe dupa amiaza .

Laura la pici.
Pup pe toata lumea,sunt in criza de timp.

Sa-ti traiasca ! LA multi ani!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!
LAura merci pentru urari !

Eu incep sa-mi pierd calmul cu Paul . Se trezeste din ce in ce mai des plangand,idiferent ca e vorba de somnul de noapte sau de cel de pranz , nu il doare nimic doar e prost dispus si ma indispune si pe mine ,de il las singur in camera si plec in alta,ca altfel tip la el. Nu stiu de la ce ar putea fi, dinti si masele nu ii mai ies,are dantura completa,nu il doare in gat,nu il doare la pipi,nu ii e teama ca se scapa pe el ca imi cere sa il duc la baie dupa vre-o jumatate de ora dupa trezire. Nu pleaca nici direct la jucarii sa creada ca nu le mai are,nici nu cere mancare imediat,deci nici de foame nu face asa. Si are numai un plans de ala asa ca si cum i s-ar ineca toate corabiile, ca si cum l-ai fi trezit dintr-un vis frumos si ar fi vrut sa fie realitate,nu stiu daca m-am facut inteleasa. Dupa ceva timp de la trezire ii trece brusc,incepe sa rada,sa se joace... Cum sa il fac sa nu mai planga cand se trezeste?

Revin,ma apuc de curatenie ....

Mergi la inceput

'neata!

Cred ca ma paste o raceala.ta ca tot le-a trecut celor mici. Dar ma pun eu pe picioare.

Va urez un we excelent.

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Buna dimineata!
LAura merci pentru urari !

Eu incep sa-mi pierd calmul cu Paul . Se trezeste din ce in ce mai des plangand,idiferent ca e vorba de somnul de noapte sau de cel de pranz , nu il doare nimic doar e prost dispus si ma indispune si pe mine ,de il las singur in camera si plec in alta,ca altfel tip la el. Nu stiu de la ce ar putea fi, dinti si masele nu ii mai ies,are dantura completa,nu il doare in gat,nu il doare la pipi,nu ii e teama ca se scapa pe el ca imi cere sa il duc la baie dupa vre-o jumatate de ora dupa trezire. Nu pleaca nici direct la jucarii sa creada ca nu le mai are,nici nu cere mancare imediat,deci nici de foame nu face asa. Si are numai un plans de ala asa ca si cum i s-ar ineca toate corabiile, ca si cum l-ai fi trezit dintr-un vis frumos si ar fi vrut sa fie realitate,nu stiu daca m-am facut inteleasa. Dupa ceva timp de la trezire ii trece brusc,incepe sa rada,sa se joace... Cum sa il fac sa nu mai planga cand se trezeste?

Revin,ma apuc de curatenie ....

Lali si ai mei au avut o astfel de perioada. Sincer nu stiu de la ce. A trecut de la sine.Spor la treaba!

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Lali, ei viseaza noaptea ce li se intampla ziua. Si Rares se trezeste uneori si imi spune: machina lui tati s-a stricat, sau cheia de la machina lui e jos, faze din astea...
Cheia este rabdarea, eventual sa il intrebi ce ai patit, il mangai usor pe cap... nu stiu daca e o solutie sa il lasi singurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata!

va pup, fetelor!

Lali, si noi am trecut, si inca trecem, prin episoade de plansete fara motiv, urlete, crize de isterie fara motiv, batut din picior, aruncat jucatii etc. eu mi-am pierdut rabdarea de atatea ori, am si tipat la el, am incercat si cu mersul in alta camera (vine dupa mine si urla langa piciorul meu), l-am si pedepsit sa stea la colt fara jucarii... asa ca am decis sa inghit in sec si sa incerc sa am rabdare. aseara se pare ca a functionat si nu ne-am mai certat.

azi este o luna de cand e la gradinita si deja a stat la colt, a primit o bulina neagra, mi l-a reclamat educatoarea ca este extrem de energic si il struneste foarte greu, ca nu o asculta, ca arunca cu jucarii pe jos sau in copii, ca... ca... ca... deocamdata n-a spart nici un geam si nu a batut nici un copil. dar nu e timpul pierdut

ii multumesc ui Dumnezeu ca este un copil sanatos! dar asa de tare imi doresc sa fac o baie in liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dovlecimia spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170339&nm=Dovleceii-de-septoct-2009-vor-fulgi-de-zapada19

Capitolul nou!Nu am timp e stat de vorba acum,dar revin.Lali sunt,multam de sfaturi,acum bag la cap.

Mergi la inceput