Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)
Raspunsuri - Pagina 19
laura78nico spune:
'Neata!
V-ati facut provizii ca vine codul rosu
Noi suntem la fel ca ieri. Tusim (Ramona), nu stim sa tusim ( Mihai) si suntem cam maraiti.
Un week-end calduros va urez!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
N-am mai scris de 1000 de ani...de citit am mai citit de pe tableta...dar de scris mi-a fost cam greu...munca...treburi...
Azi lucrez de acasa caci Alexandra mi-e bolnavioara. N-am mai stat doar eu cu ea din septembrie...e asa bine..:)
In rest vorbeste din ce in ce mai bine, in propozitii, suntem in era lui "asta ce e"? si face multe nazdravanii. La gradi ii merge bine iar racita sa stea acasa n-a mai fost din septembrie cred. In rest tot timpul cu tuse...mucisori...dar nimic iesit din comun.
Olita si wc-ul sunt niste obiecte nefolositoare...face doar la pampers ca o fetita mare ce este:)))
Si ia tzitzi in continuare ...si nu stiu cum vom face sa o despartim de tzitzi...asa, macar la 3 ani :))
In rest toate bune si ne luptam si noi ca toata lumea cu ale frigului si zapezilor.
Va pup dulce!
laura78nico spune:
Buna fetele!
Noi suntem mai binisor. Ramona va mai sta si saptamana asta acasa.
Va urez o saptamana usoara!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
monikus spune:
Buna fetelor,
Vin si eu in vizita pe la voi dupa multa vreme. Din pacate nu mai reusesc sa intru pe forum. La munca sunt super incarcata si acasa Rares e mai mult marait pt ca nu mai scapam de raceli. Termina Rares un pic, o iau eu, o ia sotul si apoi o luam de la capat. De la Craciun numai asa o tinem. Rares saracul e mai mult infundat si atunci nu prea se odihneste si nu ne lasa nici pe noi.
In rest... toate bune.
Inca nu vorbim dar incepem sa scoatem si consoane. La Dr nu am ajuns inca pt ca nu mai apucam.
Va doresc multa sanatate si sa vina repede vara ca sa scapam de frig si de raceli.
Va pup pe fiecare in parte si sper sa mai pot intra pe aici ca tare imi e dor sa stau la taclale cu voi.
O saptamana calduroasa tuturor in ciuda gerului de afara.
laura78nico spune:
Buna fetele!
Tare frig afara!brrrr!
Va pup si va urez o zi excelenta!
povestea noastra
Roxxy80 spune:
Buna!
Ce vreme urata!!!
Noi suntem bine. Maria se apropie si ea cu pasi rapizi de inceperea gradinitei. Din vara va merge la o gradi privata. Simt ca este pregatita sa faca acest pas. Vorbeste din ce in ce mai bine: fraze complexe, intrebari nenumarate. De vreo saptamana ne innebuneste cu cititul. Citesc cate 2 povesti pe seara din colectia de la Adevarul (care sunt luuuungi). A facut fixatie pe Frumoasa Adormita si Alba ca Zapada. O fascineaza reginele rele si vrajitoarele . Imi simte foarte tare lipsa si seara (in putinele seri cand nu sunt cu Matei la cursuri) sta lipita de mine, nu ma lasa sa fac nimic. Vine cu un teanc de carti si mi-l pune in brate sa-i citesc.
O alta pasiune a ei sunt puzzelurile. Aici a contribuit f mult Matei. L-a inceput facea puzzle imitandu-l pe el, acum e innebunita. Face deja puzzle din 24 de piese (mai are nevoie de putin ajutor).
Relatia dintre ei este in continuare proasta (sau sa zicem o idee mai buna fata de acum cateva luni). Noaptea se trezeste in continuare de 2-3 ori. Se reglase cu somnul, dar am scos suzeta si iar am dat-o peste cap.
Cam atat despre noi...
laura78nico spune:
Buna fetele!
La multi ani DANANGIE! La multi ani Alex de Madyrizi!
Va asteptam pe la noi.
Noi suntem mai bine. Vom vedea de luni ce mai facem.
Va pup.
povestea noastra