Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)
Raspunsuri - Pagina 11
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 buna fetelor, va doresc o zi deosebita si nu va zic ca a inceput sa ninga iarasi timid, timid Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
trimite-ne si noua te rugam
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laura78nico
trimite-ne si noua te rugam Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
uite, suflu... fffffffffffuuuuuuuuuuuuuuu
laura78nico spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ioanna81
uite, suflu... fffffffffffuuuuuuuuuuuuuuu Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
katteryna spune:
Ioanna sufla si-nspre noi! Vrem si noi fulgi, mai aveti?
Ne gandim la voi si ne rugam sa nu mai planga deloc Carol si zilele sa va fie senine, tie la serviciu si lui la gradi!
Nu stiu cat o sa mai dureze asteptarea asta a mea, de fapt nu stiu de unde am atata rabdare caci de fel sunt o fire mai repezita. De un an de zile asteptam sa ajungem la o clinica sa facem transplantul cu celule stem. Cand am reusit sa strangem, cu ajutorul vostru, cei 9000 de euro pentru transplantul din Germania, s-a inchis clinica si inchisa a ramas de atunci. Am purtat discutii cu o clinica din America, ce folosea un supliment nutritiv pre transplant, pe care l-am cumparat si urma sa il ia Raisa timp de 6 luni apoi sa faca transplantul. si surpriza, s-a inchis si clinica asta. Parca imi vine si sa rad de ce ni se intampla, zau! Am mai discutat cu alte 2 clinici din Mexic care nu ne-au inspirat deloc incredere cu atat mai mult cu cat ne cereau avans tot costul transplantului 15.000 dolari inainte cu 2 saptamani... Acum sunt in discutii cu alta clinica din Mexic, cea mai veche in bransa(sper sa nu se inchida) si asteptam sa ne faca o programare. Doamne sper sa reusim sa ajungem la asta pentru ca am acel sentiment de incredere, ca gata, asta e! Transplantul costa 18.000 dolari la ei , bani pe care multumim lui Dumnezeu, ii avem mai trebuie sa strangem bani pentru biletele de avion, dar trebuie sa reusim!
Gata, am descarcat sacul cu naduf!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...
Ioanna81 spune:
oooofff, mai, Cati! ce ghinion
poate ca asta este THE ONE si de aia s-au inchis celelalte, ca sa ajungeti la asta...
laura78nico spune:
Doamne Cati, dar vorba Ioanei poate asta este ceea ce va trebuie. Ne rugam sa fie bine.
povestea noastra
laura78nico spune:
Buna dimineata!
Pe unde sunteti?
Noi bine, de luni, incepe Ramona gradi.
Va urez un we linistit si cu multa zapada!
povestea noastra
Roxxy80 spune:
Gata! Am revenit. Am avut niste nopti infioratoare. I-am scos definitiv suzeta Mariei (am scris eu un subiect la parintii intreaba, parintii raspund) si a reactionat dramatic, mult, mult mai rau decat ma asteptam. Ideea e ca 4 nopti nu a dormit mai deloc (maxim 2-3 ore pe noapte portionate). Daca imi spunea cineva in perioada eruptiei dentare ca poate fi mai rau, nu as fi crezut. Cate urlete, agitatie am indurat eu in ultimele nopti, nu va pot povesti. Azi-noapte a dormit toata noaptea. A acceptat in sfarsit ideea ca e fetita mare si ca doar bebelusii au suzeta.
Vina este a mea. Nu a fost normal sa aman scoaterea suzetei dupa varsta de doi ani. Dar bine ca a trecut.
A renuntat definitiv si la pampersul de noapte de acum 3 saptamani. Se trezeste in miezul noptii si cere la pipi.
Biberonul il voi scoate la 3 ani (nu ma grabesc pentru ca stiu ca o data cu scoterea biberonului cam scade dramatic cantitatea de laptic baut).Sunt fericita ca a aparut Nestle pentru 3-5 ani, deci clar va bea lapte praf pana la 5 ani.
Cam atat despre noi. Inca ma simt sfarsita, dar sper sa-mi revin cat mai rapid.
x_ggg spune:
Salutare, girls!
Sunt asa amarata, am fost sa ii recolteze lui Rares sange si asa de greu a fost: a plans, s-a zbatut, i-au spart vena, l-au intepat de cateva ori ca primul sange nu a fost bun...
Nush ce mi-a trebuit, ma intreba si asistenta aia, daca e grav bolnav de ii fac analize...ca sa mai zic ca eu a trebuit sa il tin, sa asist la treaba asta
I-am luat ieri un exudat nazal, ca nu ii mai trec mucii astia si mi-a zis pediatra ca e cam palid, si cum nu ii mai facusem analize de multisor am zis ca hai. FFF greu. Inainte sa adoarma de pranz imi tot spunea: mami, nu duce a tanti face tiki(mami, nu ma du la tanti sa imi faca injectie). Nici nu vreau sa imi inchipui ca i-ar putea iesi ceva ce nu se rezolva prin siropele, ca eu injectabil in el nu stiu cum bag.
Ioanna81 spune:
oooooooofff, mai fetelor! Hai ca-i tot raul spre bine, zic eu!
Fruntea sus. maine e we si sunt si taticii acasa asa ca va puteti odihni mai bine.
despre noi ce sa va zic? Carol a fost deosebit de suparat azi, a plans intr-una. ori ii ies maselele ori nu stiu ce e. De miercuri nu a mai fost la gradinita pentru ca e bolnavior. culmea e ca nu gradinita la imbolnavit. sambata trecuta a batut vantul destul de tare dar am iesit totusi la biserica sa-l impartasim. a facut o criza de nervi pe drum, l-a batut vantul si asta a fost. sa curat nasul nu vrea, sa pun pupf-puf nu vrea... in fine. mi-a dat si mie raceala, ma doare gatul de vise rele.
nu i-am dat nici un fel de medicament si suntem pe drumul cel bun. ba mint, i-am dat 5ml de ibuprofen ca facuse 39 febra. cam atat din Ardeal.