Despre vrajitoare si vraji
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
b.nica, desigur ca de ce au facut ce au facut, numai ei stiu. Insa, asta nu inseamna ca baietii nu au fost abuzati in nenumarate randuri. Au fost martori inclusiv la proces care au declarat ca au fost acolo cand baietii au fost abuzati, si au existat si alte probe ale abuzului (sincer, nu-mi amintesc exact detaliile, scuze). Eu sincer nu cred ca a fost doar 'scuza' apararii, ci cred cu tarie ca abuzurile au existat si ca intr-un final, baietii au rabufnit! Ma rog,cel mare a rabufnit si l-a tras pe cel mic in planul lui de razbunare. Ca la fina, asta a fost, razbunare fata de parinti. Pe undeva, parca-i intelegi (eu, cel putin). Baietii erau ingroziti de tatal lor, le era o frica enorma de el si frica 'strica' sufletul. Ei asa au crescut si desi ajunsi la maturitate, frica se refacea simtita. Ah, mi-am amintit: fratele tatalui lor a declarat la proces, a fost martorul apararii, la fel si nu stiu ce asociat de-al tatalui! Deci, oameni apropiati familiei, au declarat; parca (imi cer scuze daca nu-mi amintesc corect) asociatul declarase ca Mendez era un mare bully, inclusiv cu angajatii lui.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Eu zic sa ne bucuram ca nu traim acum 500 de ani, cand simplul fapt ca nu crezi in vrajitoare era considerat blasfemie si erai ars pe rug... conform Malleus Maleficarum.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)