Piersicute de iulie-august 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatza piersicutze! ce faceti?
eu nu ma simt fabulos azi :( m-a cam durut burtik aseara si azi dimi putin...nu e o durere constanta, insa imi da asa un disconfort am luat no-spa si sper sa ma mai lase. plus ca vad ca acum de dimi mi-au revenit si greturile...ma chinui sa mananc un iaurt...sper sa si reusesc...
de ingrasat nu m-am ingrasat inca...parca se vede putin mai pronuntata burtica in partea de jos, insa la cantar sunt la fel nici eu nu prea mai suport toti pantalonii pe burtik, parca tot asa mi se pare ca ma jeneaza...la dresuri am cea mai mare problema pt ca gasesc f greu unele care sa fie mai lejere in partea de sus. aaa, si stiti ce ma mai chinuie teribil - acneea m-am umplut de cosuri in zona mandibulara nu mai scap de ele...si sunt din alea nashpa gen galme...si se formeaza intr-una...banuiesc ca de la hormoni si de la blestemata mea endometrioza
hainutze de gravi nu mi-am luat inca pt ca incap lejer in ale mele...probabil ca peste vreo luna asa o sa fac o vizita pe la kiabi k e langa mine
va pup si sa aveti o zi minunata!

Roxy
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxypuy
...la dresuri am cea mai mare problema pt ca gasesc f greu unele care sa fie mai lejere in partea de sus.
Roxy
7+

hahaha .... eu le-am taiat pe mij;oc, exact pe cusatura ca si pe mine ma scoteau din minti

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 11 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Am uitat sa spun : exista dresuri speciale pentru gravide in unele magazine ...inca nu mi-a picat niciunul in mana pentru ca cel putin in Brasov le gasesc doar in cateva locuri si sunt taman in celalalt capat al orasului si inca nu am avut drumuri pe acolo .... sau le mai gasiti pe net !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 11 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, salutare! am fost la doctor asa cum va spuneam, are 7 sapt. si 3 zile si ii bate si inma. M-a chemat din nou la inceputul lunii ianuarie sa-l mai vedem odata ca este destul de mic si doamne fereste cum sunt riscuri la toate sarcinile de oprire din evolutie în perioada asta mai bine sa vin. In rest mi-a zis clar, cat ii bate inima e ok.Asa ca, tot stau cu morcovul bagat undeva. Inseamna ca toata sarcina o sa fiu stresata. In fine.. Despre nastere cum intreba Laura nici nu vreau sa ma gandesc, la ce teama-mi este. Natural nu am avut curajul nici prima data, asa ca la mine e clar cezariana. Problema e ca nu stiu cu ce anestezie, dar la cat mai e pana atunci nu vreau sa ma mai gandesc la nimic. L-am intrebat si de scurgerile alea, mi-a spus ca-s normale si pana nu vad rosu sa nu ma panichez. Cam atat fetelor. O sa ma duc sa ma si vopsesc maine sa-mi ridic starea ca am niste radacini de trebuie sa fac numai improvizatii. Mealex tie ce ti-a spus?Eu am iesit la 10 de la el si mi s-a parut ca la usa erau numai burtici mari sau asa am vazut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Adarev, ma bucur ca e bebe ok , sa dea domnul sa fie in continuare. Deci si tu esti fricoasa cu nasterea. Nu sunt singura:). E bine! :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna burtici si mamici cu burtici!
azi dimineata am fost la recoltare de sange pt bi-test si saptamana viitoare am bi-testul. abia astept

voi ce faceti? cum va simtiti azi?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Si mie imi e la fel de frica de nastere, toata viata am zis ca o sa nasc prin cezariana ( impulsionata si de mama mea , care m-a avut doar pe mine si a nascut fff greu, dupa 24h de travaliu, un copil cu scor Apgar 5, ca abia respiram ). Eu ma gandesc sa nasc la privat, la Medlife.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

Buna fetelor
Ma alatur si eu grupului vostru.
Sunt insarcinata in 9 saptamani,UM 17.10.2011,data cand ar trebui sa vina BB ar fi 23.07.2012.Am reusit sa raman insarcinata in urma unei FIV dupa ani de incercari si asteptari.Speram sa decurga totul ok pt toata lumea.
Sarcini usoare la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita33

Buna fetelor
Ma alatur si eu grupului vostru.
Sunt insarcinata in 9 saptamani,UM 17.10.2011,data cand ar trebui sa vina BB ar fi 23.07.2012.Am reusit sa raman insarcinata in urma unei FIV dupa ani de incercari si asteptari.Speram sa decurga totul ok pt toata lumea.
Sarcini usoare la toata lumea

Bine ai venit luminita33 si sper sa ia o sarcina usoara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

ARUBA, si eu tot asa la privat ma gandesc sa nasc:), tot din cauza fricii:)). Si pe mine mama m-a nascut cam greu. Nici de cezariana nu sunt prea incantata dar cumva va trebui sa nasc:)). Eu vreau natural dar la privat si e nasol ca noi nu avem in oras clinica privata.Sa fie bine pana la capat la toate piersicutele!
Luminita, bine ai venit sa ai sarcina fara probleme! Si eu am incercat 3 ani si dupa o laparoscopie am reusit, am avut probl cu trompele, imi era si mie teama ca o sa ajung la FIV.

Mergi la inceput