Piersicute de iulie-august 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

Laura,Carmina-multumesc mult.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

sa va spun pe scurt ce am facut;
la eco de cofirmare s-au vazut 2-dar doar unuia i-au vazut activitatea cardiaca.au spus ca posibilsa fie si al 2-;ea activ,dar inca e prea mic.
mai merg pe 28 sa vedem daca si al 2-lea este activ.
am fost si la fundeni...trebuie sa trimit d-nei dr mail cu toate cele scanate ca este in canada.sa vedem daca mai trebuie sa fac vreo analiza ceva.
mi-au scos aspenterul-am avut ca niste mucisoari maro pe tampon...nu multi,dar disperata cum sunt...am dat 1000 d etelefoane.
nu am nici un simptom-si nici nu stiu ce sa trec la semnatura,pt ca gestational am 6 saptamani,dar bebicii au dimensiuni pt 5 saptamani...
emotii in continuare.
doctorita de la promed mi-a spus ca o sa scap de emotii la nastere.m-a consolat.
ma duc sa pun de-un piure

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+5 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Luminita, bine ai venit. Doamne ajut#259; Valy sa fie cum iti doresti tu. Eu sunt inca la serviciu, mai am si eu putin.Valy asa m-am trezit si eu pe tampon. Eu am zis ca de la utrogestan. Rotaru mi-a zis clar cat nu e rosu nu intru in panica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Bune fetele, cum va mai simtiti?
Eu sunt varza de obosita, cel mic ma dispera noaptea, se trezeste din ora in ora, ii ies maselutele si este foarte agitat.
Cred ca in curand o sa adorm la munca cu capul pe birou.
Eu pana in prezent vad ca nu am greturi, sper sa ma ocoleasca.
Va pup si va doresc o zi placuta.

mami de robert 20.10.2010 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

Multumesc adarev.Doamne ajuta.
Valy nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme.Eu in sapt 7 am fost la eco si i-am auzit inimioara,iar bb avea 10,4mm.CU o sapt mai micut decat normal,dar medicul a zis ca totul e ok,sa nu-mi fac griji.
Iau Gestagyn DHA plus,Cariban-pt ca mor de greturi,progeffik 400mg/zi.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Valy, hai ca o sa fie bine. Bebelusilor tai le place mult la tine in burtica:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Bine ai venit Luminita, sa ai parte de o sarcina usoara si de o piersicuta sanatoasa si la termen! Va admir mult fetelor care ati luptat sa ramaneti insarcinate! Eu am lasat anii sa treaca si imi ziceam daca nu e sa fie, nu e, dar Dumnezeu s-a indurat si mi-a daruit o minune in burtica, atunci cand aproape nu mai speram.

Eu as vrea sa nasc natural daca se va putea, mi se pare un miracol al naturii nasterea naturala, ma repet dar intelegeti voi ideea. Daca nu va fi sa fie asa, asta e, voi face cezariana. Aici merg pe principiul nastere naturala din cate stiu, cu exceptia cazurilor evidente de risc. Nu stiu inca daca e cazul la mine, desi sunt destui factori (varsta, tensiune, etc....)Deocamdata bucuria depaseste frica, dar atunci cand va fi sarcina avansata, cine stie... Cred ca e devreme sa ne ingrijoram de asta. Sa ne ingrijim cat mai bine de noi ca sa ajungem sanatoase, si noi si BB, la termen.

Valy felicitari pentru eco, sa dea Dumnezeu sa evolueze amandoi bine. Mi se pare o minune sa ai gemeni!

In rest eu imi omor timpul la servici, ma simt in continuare bine, fara greturi, fara simptome. Astept momentul potrivit sa anunt sarcina, azi vine boss-ul si cred ca le voi spune la cei 2 sefi. Stie doar o colega dar pastreaza secretul. Ca fapt divers suntem doar 4 femei la firma, din care pana acum doar una are copii (mari), eu sunt prima graviduta pe aici.

11 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaela11 spune:

Va multumesc frumos pentru sugestiile legate de hainute, sincer nici eu nu am inca nevoie de haine de gravida, dar cum ziceam o sa incerc sa ma imbrac mai larg de-acum ca sa-mi induc in eroare colegii...

Mai ridic o problema: maioneza din comert o putem manca? Daca cititi ce contine va speriati (o groaza de denumiri chimice si de E-uri), dar nu contine oua crude...eu sunt moarta dupa salata boeuf si vine Craciunul, or Craciun fara salata boeuf, mai greu..ma gandeam sa inlocuiesc maioneza facuta de mama cu maioneza cumparata din comert, doar pt o portie mica pt mine...

Eu nu prea am avut timp sa vorbesc cu doctorita despre ce am voie sa mananc si ce nu, dar citesc deja multe carti despre sarcina si am cam inteles ca in principiu orice este crud sau neprelucrat termic nu este bun..dar sper sa gasesc inlocuitori...
Voi ce planuri aveti cu mancarea de Craciun?

Va pup, o sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Bellaella, si eu am dilema maionezei....am mai mancat salata de ton facuta cu mayo din comert, pe cea pe care o am eu scrie in compozitie:
liquid eggs, deci... cam are si ou crud, dar cu cate conservante pun ei am impresia ca e destul de aseptizata. Nu am avut niciodata probl. cu maioneza din comert, dar acum parca mi-e si mie frica.
Poate improvizam ceva cu iaurt, galbenus fiert si mustar, in loc de maioneza clasica... poate au fetele vreo retea?

In alta ordine de idei, mi-am actualizat semnatura, facem azi exact 11 sapt. Doamne-ajuta!

Va pup, fug in pauza de pranz ca am de vazut un apartament.

11 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce buna e salata de boeuf. Eu sunt o mare pofticioasa, chiar daca sunt slaba rupta. Fetelor, ce pot sa iau?Am mancat salata de sfecla rosie goala si cred ca mi-am dat stomacul peste cap, si ma saturai de drumuri la baie. Poate aveti vreo idee voi, daca ati mai patit asa. Mai, fetelor eu cred ca o iau razna .Oare de ce m-a chemat al meu doctor din nou dupa sarbatori.L-am intrebat daca e ceva si mi-a zis ca atata timp cat ii bate inima e ok. Spunea ceva de genul, ca ne mai intalnim odata, mi-a dat niste analize si abia apoi incepem planul de urmarire a sarcinii.Eu sunt in 7 saptamani si 3 zile. O fi fost prea devreme.

Mergi la inceput