Piersicute de iulie-august 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Biribu spune:
buna fetele, cum fu uikendu?
ce bine e acasa, sa stai... si sa tot stai. eu inca nu realizez ca vine Craciunul intr-o saptamina, sunt prea relaxata. nici meniul nu l-am facut
macar am pus is noi bradul ieri, fara sa-l decoram inca.
Carmina f bine ca te-ai linistit, si f bine ca iei tratamentul. cu chlamidia nu e de glumit.
Ali cu joaca, n-ai ce face, daca e numia unul. eu de-aia i-am si facut pe ai mei unul dupa altul sa aiba cu cine se juca acuma au treaba lor si nu ne solicita pe noi prea tare. poate-i gasesti vreun prieten prin vecini. in general insa eu ii am prin preajma si depinzind de ce fac eu le dau si lor cite o treaba si toata lumea e multumita, adik daca gatesc sunt si ei si mesteresc prin bucatarie, ma "ajuta", cu curatenia la fel, mai invata cite ceva etc
Fleur am sa-ti dau niste linkuri, sunt f bune si ai destula informatie despre ce poti minca. junk food, clar nu cel mai important e ca trebuie sa pleci intotdeauna pregatita de acasa, sa nu ai surprize ca nu gasesti ce-ti trebuie, chestii sanatoase.
aici: www.mayoclinic.com/health/diabetes-diet/DA00027
http://www.diabetes.org/mfa-recipes/log-in/recipes-for-healthy-living.html?loc=ContentPage-diabetesmealplans
http://diabetes.webmd.com/diabetes-your-menu-6/eating-right
sper sa-ti foloseasca
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
laura_Rts spune:
Carmina, eu mi-am facut acum doua luni clamidia si ureaplasma ca mi le-a dar dr inainte de laparoscopie. Si mie mi-au iesit ambele pozitive. am luat tratament 14 zile si apoi mi-am refacut analizele si au fost ok. Mie dr mi-a zis dupa cele 14 zile de tratam sa mai astept inca 14 zile si apoi sa le fac dar nu l-am ascultat. Sotul a luat si el tratament dar nu si-a facut analize. Daca el le-o mai fi avut si dupa s-au luat iar la mine. O sa mi le fac dupa primul eco. Se rezolva, sunt multe mamici care le au.
adarev spune:
Buna fetelor!Eu am facut prostii sambata asta.Am fost la o petrecere si am venit dimineata acasa.Noroc ca nu beau, dar m-am dantuit,asa ca azi am stat numai in pat si maine din nou la treaba.Acum pe seara am fost sa cumparam niste cadouri si pe urma din nou la leneveala.Carmina, ma bucur ca esti, ok. Va pup pe toate fetelor, ma retrag la somn ca-s rupta.
IIuli spune:
buna dimineata la toate viitoarele mamici
eu sunt iulia, am 32 de ani si sunt la prima sarcina; azi am 5 saptamani si 2 zile mi-am facut doar test, abia joi merg la doctor sa imi confirme. am simptome - sani mariti si durerosi, dureri de burta, insomnii (doar scriu pe forum la 2 noaptea:) si greata mi-a fost de vreo 2 ori. doamne ajuta sa fie bine ochisorii, sunt ffffff emotionata
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IIuli buna dimineata la toate viitoarele mamici eu sunt iulia, am 32 de ani si sunt la prima sarcina; azi am 5 saptamani si 2 zile mi-am facut doar test, abia joi merg la doctor sa imi confirme. am simptome - sani mariti si durerosi, dureri de burta, insomnii (doar scriu pe forum la 2 noaptea:) si greata mi-a fost de vreo 2 ori. doamne ajuta sa fie bine ochisorii, sunt ffffff emotionata |
Buna dimineata burtici si mamici cu burtici!
bine ai venit iulia si sper sa ai o sarcina usoara. pt un timp te sfatuiesc sa te obisnuiesti cu insomniile
Cum v-a fost Weekendul? cum va simtiti astazi?
va pup
10+
adarev spune:
Buna dimineata fetele! Eu ma simt bine, in afara de nodul din gat, in rest nu am nimic.Bine ai venit Iulia si sarcina usoara! Fetelor v-a#539;i ingrasat pana acum?Intreb si eu asa de curiozitate. Mi-a cazut aseara un reportaj in mana despre Elena Gheorghe si spunea ca in sase luni de sarcina nu a luat decat 3kg, ma rog ce-o mai fi luat dupa.Nu asta conteaza, important e sa fie copilul sanatos.
Pusi spune:
Dragelor,
Nu am mai scris de cateva zile, insa vad ca aici e activitate serioasa, nu gluma. V-am citit din urma .
Noi azi intram in sapt. a-8-a, totul bine pana in prezent. In continuare aceleasi stari de greata, insomnii in timpul noptii, pofta mareeee de fast food-uri (in ultima saptamana am exagerat cu shaorma). Cafeaua de dimineata, la mine ramane o amintire frumoasa. Daca inainte beam 2-3/zi, acum mi-e greata doar daca-i simt mirosul. Totusi, dimineata beau o cana de lapte cu nesquik.
Fetelor, stiti cumva la cate saptamani se poate vedea sex-ul bebelusului?
Pupici dragi.
8+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
mywish1 spune:
Buna dimineata,
Pusi, la eco pentru dublu test e posibil sa se vada sexul bebelusului dar depinde si de noroc.
Pe voi v-a programat pentru dublu test?
Eu in dimineata aceasta am avut recoltarea sangelui - e un dublu test mai ciudat -se face recoltarea in saptamana 9 si in saptamana 12 se face eco.
Sper sa fie bine
O zi buna va doresc
---------------------------------------------------------
8+
tratament sustinere sarcina:1femibion/zi, 1aspenter/zi, 1arefam/zi
sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mywish1 Buna dimineata, Pusi, la eco pentru dublu test e posibil sa se vada sexul bebelusului dar depinde si de noroc. Pe voi v-a programat pentru dublu test? Eu in dimineata aceasta am avut recoltarea sangelui - e un dublu test mai ciudat -se face recoltarea in saptamana 9 si in saptamana 12 se face eco. Sper sa fie bine O zi buna va doresc |
eu am recoltarea miercuri pe 21 si bi-testul pe 28
11+
laura_Rts spune:
Buna dimineata burtici mici:). Eu m-am trezit la fel ca zilele trecute, adica fara simptome. Parca nu mai suport blugii stramti, stau la birou descheiata la nasturi;). Nu stiu cat de mult dauneaza la bebe mersul cu masina 300 de km. Voi aveti de gand sa plecati la o asa distanta de craciun?