Prietene la bine si la greu - 151
Raspunsuri - Pagina 11
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tinavreau un aparat de spalat cu aburi.E bun?Are careva?de care?Vreau sa spele gresie,faianta,cada,geamurile si sa ma scape de grasime.Oare se poate?[/i][/blue] |
smaranditza spune:
Inainte sa ma apuc de studiat din urma, vreau sa-ti spun Tina, ca arati tare bine! Parca esti sora mai mare a lui Geo. Asa ca, spor la bebe 2, mamica tinerica ce esti.
Edit: apropo de bebe 2, RamoX, nu a venit inca Moshu' la tine? Sa fii cumintica si sigur apare el.
gabitza, nu mai tin minte daca ti-am spus: mi se pare ca, contrar teoriilor (baietii seamana cu mamele, fetele cu tatii), Eva iti seamana foarte mult, iar Dragos lui tati. Super frumosi copii ai!
shtephy, vazut poze si cu strumfii tai scumpi. Cea mai tare e cea in care se chinuie si Iustin sa se strambe ca si cei mari.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
laurairina13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Am eu, sunt mega incantata de el, insa are si dezavantaje, de exemplu nu l-am putut folosi toata vara ca iti face sauna. Insa, curata foarte bine, fara chimicale, il folosesc la haine, geamuri, gresie, faianta, cuptor, aragaz si mobila si la dezinfectat plusuri si alte minuni. |
detaliaza, te rog, si marca si un pret..asa mura in gura ca nu se stie niciodata cand il trec si eu pe lista de cumparaturi
shtephy spune:
citat din mesajul lui many_bani Ancutzule ptr.poze mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Care ? Care ?
Ancutza_Bro spune:
Licu lasa bre poza cu "atele" ca poate iti aduce mosul si o sa ai ce croseta cum sta Amalia cu vorbitul? ai mai zis si am omis eu? Sabina are de invatat o poezie pt serbare dar ea nu zice decat 1 max 2 silabe din cateva cuvinte, cum sa invete pe de rost o poezie daca nici macar nu leaga doua cuvinte intre ele?
Stephy pupa motanelul ala mic, asteptam poze de la serbare , Stefita sigur are ea o perioada mai ciudata, o sa-si revina, e un copil tare bun...hugs and kissez
Ionela zi-ne si noua ce face jucaria aia cu CD-uri a lui Geo , sunteti tare frumosi
Ramonik hai ca o sa fie bine, ce-a fost a fost, nu are rost sa te gandesti "daca..." pt ca mai rau iti faci...asta e, mergi inainte, o sa-ti gasesti altceva, sau pui repede de bebe2 si intri in somaj ca sa nu pierzi indemnizatia si gata
Monis daca imi zice "Fundatia Mereu Aproape impreuna cu Orange iti multumeste pentru ajutorul in campania Vreau sa Ajut" e ok? s-au dus banii pt Bibi?
acu' sa ma plang, minunata de fii'mea nu vrea sa faca la olita, nu vrea si pace, la cresa face doar la olita, nu sta cu pampers pe ea si nu am gasit-o niciodata uda, acasa nu vrea...i-am cumparat 2 olite...nu si nu...face pipi pe ea cu olita langa picioare
a avut o perioada cand spunea ca face si o intrebam: vrei pampers? si ea zicea "da", ii puneam, facea si si-l scotea singura...acum nici asa nu mai vrea
ce sa fac? cu reductor nu vrea, cu pampers nu vrea, la olita nu...si face mereu pe ea...cum sa procedez? help me!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui many_bani Ancutzule ptr.poze mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
sunt puse din vara, doar ca m-am gandit eu asa sa te taguiesc acum ...imi era dor de voi
monis5 spune:
eu sunt cam amarata ca ne-au anuntat de la gradinita in seara asta ca au un caz de scarlatina si maine dimineata mergem cu catel cu purcel la exudat .
citat din mesajul lui Andrecluj Cand aveti vreme fetele de placintele alea? |
La placintele de pe forum banuiesc ca te referi, ca eu doar de alea am timp, ca prin bucatarie nu trec . SI timp am avut azi ca am descoperit la firma o eroare de 12.000 euro, asa ca dupa aia am stat paralizata incercand sa-mi dau seama cum as putea-o drege. SI din cauza paraliziei, am reusit doar sa ma dau pe net
Floricik cand vedem si noi ceva filmulete cu Zburlita?
Mihamora de voi ce ne povestesti?
Shtephy si noi abia asteptam pozele
citat din mesajul lui shtephy Monis dar oare n-ai chef sa ne povestesti despre niste retete meseriase de Craciun ? |
Pt asta ii iei un inteviu maica-mii
am reusit si am vazut poze si cu gemenii si cu Geo, pupam copiii frumosi. Tina spor la fratiorul lui Geo
si explicatii, desi nu prea-mi place sa dau, dar ca sa nu existe confuzii:
1. Rgagapie a scris un mesaj despre cazurile umanitare, pe care l-a sters ulterior, in care a spus in esenta ca a) ea nu participa cu donatii, b) ca uneori banii donati nu ajung la cazul cu pricina, ci iau alte cai 'necurate' si c) ca in unele cazuri mai bine nu te implici sa ajuti pentru ca poti cauza prelungirea suferintei unui copil/om deja foarte bolnav... Cam pe acolo, sa ma corecteze cine a citit daca am retinut ceva gresit.
2. scuze pt mesajul meu de mai devreme, de ce sunt suparata eu personal pe Lavinia ma priveste, nu era subiectul acestui topic.
nu stiu daca ati citit blogul Magdei astazi si nici pe cel al mamei lui Bibi, ca sa vedeti la ce folosesc cei 2 euro donati.
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)