Prietene la bine si la greu - 151
Raspunsuri - Pagina 10
Andrecluj spune:
Mami frumoasa tare tare cu doi copii superbi , sa-ti fie viata lina, ca de primit ai primit, sa-ti traiasca baietii o vesnicie in sanatate! (ti-as ura si o fetita, ca la cat de frumosi sunt astia micii, tare te vad si cu niste ochi albastri si codite) Gabitza Multumesc Cand aveti vreme fetele de placintele alea?
floricik spune:
Salutare. Of course Ema face nani, mami pe net
Licu si eu cred ca-i scumpa Maya asta. Nu as fi dat 2 mil pe ea sub nici-o forma. Eu de Craciun i-am luat-o pe Ioana, care "vorbeste" cu un glas asa cald si canta cantecele pe care Ema le stie. Si am dat 90 lei. Mult mai rezonabil.
Livia, e tare scumpa Meli.
Gabitza foarte tare poza in care Eva se juca cu o masina iar Dragos trebaluia la bucatarie.
Ramonika, imi pare tare rau sa aud asa veste proasta legata de job.
Shtephy, mi-am ridicat marti seara premiul. E tare faina camera video. Ne prinde bine ca nu aveam. Filmam cu aparatul foto, dar nu se compara. Stefita sa fie de gasca. Sigur e o perioada mai nasoala dar trece.
Monis
Ce tare faza cu David si buricul...
mihamora spune:
Shtephy - ce super povestesti de micutul motanel, a fost tare cu "nu ajunge pisica" :* Si noi suntem fani "Cars dos"
Ionela - foarte frumosi baietii tai :*
La multi ani Dana!!!
Raluci - superb Remus in fotografiile cu Mos Craciun.
Ramonika - imi pare rau de vestile proaste de la serviciu.Tin pumnii sa fie bine.
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
laurairina13 spune:
Monis, mai bine nu intrebam, dar deh...ica curioasa..
Stephy, ai dreptate cu o postare stearsa, cat mi-am stors creierii sa inteleg ce se intampla.. Imi pare rau ca Stefita a ales sa nu mai doarma la pranz, imi dau seama ca de la oboseala reactioneaza urat.
ionelamaria spune:
Buei... eu sunt pe alaturi cu totul vad... nu inteleg nici ce postare stearsa... nici cum de a ajuns mama zen atat de suparata pe cineva ( ideea de baza la asta am prins-o.... dar nu ma prind cum a ajuns Monis in situatia asta... imi pare rau...)
despre gradinite... n-am o treaba....
despre cadouri la profi... eu pot spune doar ca anunt solemn ca asa ceva nu primesc ( la inceput de an) si le si precizez ca apreciez daca evitam situatiile jenante... Am primit cel mult flori... pe alea nu le pot refuza si martisoare si felicitari de sarbatori si atat....
Multumesc mult tuturor pentru aprecierile formulate in urma vizionarii pozicilor.
La ziua Mariucai noi am fost in trupa completa .... nu asa planuisem dar Tudor a fost neprietenos si nu am avut curaj sa raman singura cu 2... Petrecerea a fost super, gazda un exemplu.... nu mai spun ca toata papa era facuta in casa.... de mi s-a facut rusine uitandu-ma la cate erau acolo ca eu sunt o lenesa si nu fac nimic. Monica de la Iasi e cea mai tare
Si tot vreau sa va povestesc ce frumos a fost la botez si acasa si ce nasei faini si atenti are Tudor... dar zau ca nu reusesc... poate atunci cand intru in posesia pozelor si le facem publice apuc si sa povestesc ceva
Ce-o mai fi de spus???
smaranditza spune:
Mai, se vede treaba ca eu sunt pe baza de iaurt. Nu ma prind - nici ce postare a fost stearsa nici de ce sunt suparate monis si gabitza pe lavinia (lavinia blaga de la noi de pe forum? sau aberez eu... )?
Ma duc sa culc pruncii si ma apuc de sapaturi, poate ma luminez nitzel.
Dana draga, sa traiesti multi ani fericiti alaturi de cei dragi ai tai, sa ai parte de multa sanatate si tot ce-i mai bun si mai frumos in viata! Te iubim si ca tine nu gasim!
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
shtephy spune:
Gata serbarea !
A fost superb si emotionant! Au interpretat o sceneta ,Nasterea Domnului ,au avut 3 dansuri ,iar apoi a venit Mosul cu daruri . Toti copiii au fost frumosi si s-au descurcat foarte bine . Astept pozele
shtephy spune:
Ramonika te-am inteles inca din primul mesaj ,dar ma gandeam ca ai 1% sanse sa ramai pe post . Te cred ca nu te-ai muta in alt oras pt postul asta .Oricum ar fi iti tin pumnii sa fie bine .
Dana nu doar David umbla prin buric .Asa face si Iustin in timp ce suge ,nici nu poate sa stea la tzitzi fara sa bage degetele in buric .
Gabitza sunt tareeee dulci gemenasii tai iar torturile au aratat bine de tot .
Monis dar oare n-ai chef sa ne povestesti despre niste retete meseriase de Craciun ?
Smaranditza hai ca esti super tare ,zici ca esti pe baza de iaurt .
De la pagina 3 s-a sters o postare ,nici eu nu am apucat sa vad ,dar se intelege esentialul din postarile urmatoare .
grigore_tina spune:
Buna seara,
Dana multi ani fericiti alaturi de baietii tai.
Raluci m-am mobilizat.Incarc acum pozele de luna asta si sper ca maine si pe cele de la 2 ani.
la noi la firma maine e petrecere.sefii pleaca in concediu asa ca serbam maine Craciunul cu ei.
Eu voi lucra de pe 27 pana pe 30 inclusiv catre 3 ore pe zi dar ma vor plati 4 zile intregi.
Asta pentru ca ai nostri clienti nu au acceptat concediul de o saptamana si vor livrari.
Fetele mele dragi,mamici de 2 baieti ma tentati sa mai fac un strumf si vreau tot baiat.Vom vedea ce zice Mosul.
Geo e un dulce si un cuminte.Azi am fost la cumparaturi si la vazut pe Tigrila.Imi tot cerea sa il iau si i l-am luat .Era redus de la 89 la 32 ron in Carrefour (are 43 de cm).
Toatsa seara s-a jucat cu el.
I-am luat si o mica Kitty ca o tot vcerea pe mau-mau.
De sambata incepem pregatirile de Craciun.
vreau un aparat de spalat cu aburi.E bun?Are careva?de care?
Vreau sa spele gresie,faianta,cada,geamurile si sa ma scape de grasime.Oare se poate?