Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

asta e cu "fiecare cu ce-l doare" :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola la ceas de seara

Am absentat azi dar motivat!

Mi-a sosit tepetul si m-am dus sa-l ridic dar, pentru ca primisem un sms ca un magazin drag mie a primit marfa, m-am abatut de la calea cea dreapta si m-am dus sa-mi cumpar ceva si...i-am luat cadou la Jambo si-am scapat de-o grija; cumva, sint mindra de mine

Dupa amiaza, am avut treburi cu Ian si, dupa 6, am fost sa comandam perdele si sa mai luam una, alta.

Una peste alta, ziua a decurs bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ne-am scaldat "en gros" -eu si ficioru' meu- si nu mi-am dat seama ca a trecut vremea ca am spalat o tona de jucarii
Merg sa-l culc si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Mai monn, tu ASTA ai inteles?????? Ca te luam peste picior, PE TINE????

Eu am crezut ca e clar pt toti ca ne amuzam de cuvant [pt mine nou], si mai ales de discrepanta dintre cum suna si ce inseamna...

E ca si cum zic eu ca nu mi se compileaza lista de pacate "religioase" si Floric ar zice: mai, dar complet ciudat suna compilarea asta... Eu nu as deduce deloc ca ma ia cineva peste picior, din contra, m-as amuza. Dar, mai stii, o fi de la zodia scrisa de ilinca , parca fix pentru mine .

Hai lasa supararea, poate esti tu necajita din alte motive si vezi totul prea in gri... Nu e gri, e doar... ramificat in doua sensuri:

1.
2.

gata, noapte buna!

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Monnvas, eu chiar n-am simtit vreo ironie pe undeva, dar, daca te-am suparat cu glumele noastre, iarta-ne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Monnvas, eu chiar n-am simtit vreo ironie pe undeva, dar, daca te-am suparat cu glumele noastre, iarta-ne.

Ironia era la mine, DAAAAAAAAAr nu apucasem inca sa o spun/scriu. Si nici nu era pt Monn. Nu este vb despre dihonomie, ci despre tetracapilotomie longitudinala.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

E prea devreme pentru bu-hu-hu? Unde sunteti????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

am admirat cornuletul cadorisit (nu stiu mami cum se simte dar mie imi creste inima cand vad ca adelakele drag s-a mai infiripat putin)
iar de gazele londoneze, ce sa spun - toata ziua le-as pupaci si smotoci

Si noua ni se pare ca s-a mai "indreptat"... dar la cantar nu trage deloc... tot 11,3kg...

Admirat pozele cu gazele londoneze, Moshu corporatist si Ana Bia'ca, doar pozele Olgai nu am reusit sa le vad...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Multumesc celor care s-au interesat de sanatatea Anei. Desi stiti ca nu imi sta in caracter sa carcotesc si sa ma simt lezata, acum ma asteptam la un pic mai multa empatie, la mai multe raspunsuri privitoare la Ana, dar e in regula, pot sa traiesc cu asta

MADA. Vazut poze, placut poze, parca am mai vazut la cineva zambetul asta cu toti dintii

Daaaaaaaa... stiu si eu de unde l-a luat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Eu ieri am avut un atac de panica foarte serios, care a venit total pe neasteptate si m-a...panicat . Pt cateva sec am fost convinsa ca mor, si inca nu reusesc sa-mi scot din minte gandul ca se poate intampla, caz in care Luca ar ramane inchis aici, singur si speriat, pt Dumnezeu stie cat timp... Habar nu aveam ca am asa probleme , e drept ca nu m-am putut opri din plans ore intregi cu o seara inainte, dar credeam ca e de vina Red Dog (film). In fine, acuma stiu si ma tratez .

Mergi la inceput