Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bu-hu-hu?Careva pe fir? Nu am soooomn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata la pranz!

Noi am avut serbarea la gradi. A primit domnul meu cadou de la MOsu'.
Cred ca a fost bine. O sa vad pozele si filmarea

Parintii nu au asistat pentru ca nu ar mai fi stat copiii cuminti. Mie chiar mi-a convenit pentru ca am avut timp sa stau la barfa cu o prietena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bianca-Asteptam pozele

Ana-Maria - Uitasem ca nu te mai duci la M si nu intelegeam ce-i cu mesajul tau...

Pe la noi a iesit soarele dupa 2 zile furtunoase, asa ca ...iesim. Ne-a incurcat Alex cu flautul lui, ca altfel plecam si mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Salutare tufete!

Nu sint vesti de la moieciu inca? :)

Andiaroro, simpatic fiu-tau cu dansul si rugbi, e bine ca macar asa are liste cu colegii si nu il trateaza de fatalau.

Am primit caietele fie-mii cu desene si alte "munci manuale", e simpatic. Nu e noatata (inca ). Ori nu scrie un caiet?

Noi avem musafiri deseara, iar eu sint tot ametita de la sinuzita asta Ieri trebuia sa mergem la un concert de muzica simfonica si nu am fost in stare Au inceput sa ma doara si dintii, sper sa nu coboare infectia ci sa fie doar o nevralgie...
Sper sa ma ameliorez curind, ca saptamina ce vina am fost anuntata ca lucrez de noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Noi asteptam sa se trezeasca toti picii caci trebuie sa vina Mosul Este foarte frumos aici, doar ca nu este zapada...

Va pupam de la Moieciu

Olga, mamica lui David iepurasul si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Coffee anyone?

Sau sunteti toate cu mainile in sarmale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Coffee anyone?Sau sunteti toate cu mainile in sarmale?
/eu in papanasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ia s-aruncati in mine cu ele (sarmalele), sa vedem daca ma nimeriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou - s-avem loc pentru poze si impresii de calatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata Fetelor!!

Mai da nu ma asteptam sa fie chiar asa de liniste daca au plecat fetele. Ma simt ca un copil care a ramas acasa cand toti colegii lui au plecat in tabara. Urat sentiment sa fie liniste pe forum.

Ca sa mai ridicam moralul sa va povestesc ce-am facut noi. Ieri am luat brad si l-am impodobit. Acum simtim si noi ma bine sarbatorile. Azi mergem la Mosul corporatist si am o strangere de inima ca nu stiu cum va arata. Deja Gazulina a vazut 2 Mosi care din fericire aratau realistic si asemanator dar mi-e teama ca s-ar putea prinde ca ceva nu e in regula daca asta din urma va fi mai tinerel si nu foarte bine mascat. Are o intuitie foarte buna si imediat se prinde cand o duci de nas, n-ai zice ca are doar doi ani si n-as vrea sa puna sub semnul intrebarii toata magia si povestea pe care am tesut-o in jurul Mosului. Stiu ca poate e exagerat sa ma gandesc la asta dar nu vreau sa-si piarda elanul pe ultima suta de metri.

Sarmalele le lasam pe mai incolo, am o lene de zile mari, nici curatenia n-am terminat-o. Si nu ma refer la curatenie din aia de smotru ci macar asa de improspatare a casei. M-a apucat cheful de cumparaturi, de cadouri , de dulciuri mancate langa brad, curatenia si gatitul sunt puternic subminate.

Va pup fug sa ne pregatim de petrecere.

PS Bianca, cum adica n-au avut voie parintii la serbare? Asta mi se pare un pic aiurea, serbarea e tocmai pentru bucuria comuna a parintilor si copiilor.
Simpli am uitat sa-ti raspund, mersi de sfatul cu gradinita greceasca, din pacate de noi e ff departe, ne ia aprox 45min -1 h drumul dus pana acolo. Asa ca iese din discutie. Mai cautam.

Si intrebare: ce colinde au mai invatat piticii vostrii? ca as vrea sa-i mai cant Gazei cate unul dar nu-mi vine in minte nici unul mai usurel ca sa-l invete ea si sa-i fie placut. Imi sta in cap doar ala cu iepurasul "Domn Domn sa inaltam" care desi e usor mi se pare sinistru.

pupici

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput