Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***
Raspunsuri - Pagina 22
anamariame spune:
Ce frumoasa e lista tot mai rosie! Fetelor, da' e secret ce ati primit? Ca vad ca nimeni nu a spus, nici la final nu dezvaluim continutul? Novus, ma bucur ca aveti unda verde, sigur weekendul nu ar mai fi fost la fel fara voi!
dyana27 spune:
pupici fetele!!! si distractie maximaaaaaaaaa la munte!!!!
eu azi m-am enervat tare rau... si am fost si dezamagita. cred ca v-ati dat seama ca sunt credincioasa de felul meu, chiar foarte apropiata de Dumnezeu in ultima vreme. dar nu ma impac deloc cu biserica.
de astazi sunt in concediu asa ca am chemat bona si azi ca sa am eu timp sa ma duc la biserica si sa ma spovedesc. Am cautat o ora o biserica deschisa... sau care sa aiba si preot in ea. m-am oprit in final la o biserica foarte mare, am gasit si loc de parcare, am ajuns exact inainte sa inceapa molifta.... si zic: hai ca am noroc!!! pai nene cand a inceput molifta au aparut 200 de babe din toate ungherele bisericii.... bai nenica m-am speriat nu alta. ei, aia era acuma, imi asteptam si eu randul. dupa molifta... cica hai s ane asezam organizat si distribuit la cei 2 preoti plini de toti nervii din lumea asta... si incepe balamucul... care ce numar are!!???!!! HAAAAAAAA??? cum adica ce numar??? exaaaaaact... trebuia sa am bon de ordine ca sa ajung la preot la spovedit. si au ijceput babele sa vocifereze "preventiv" ca sa se ia in ordinea numerelor, ca ele au venit de la 6 sa-si ia numar.... Nu va zic ca m-am sictirit instant si am iesit spurcand de mama focului asemenea nesimtire si.... nu stiu cum sa-i zic da' numai de credinta nu tinea ce era acolo; am ajuns pana la masina cand am zis: hai ma, stau si eu cuminte, imi iau si bon de ordine... ca pana la urma nu are legatura asta cu scopul meu acolo. Ma intorc in biserica... si din nou era o zumzaiala si un murmur general... si "pazitorii de osti" in garda... sa nu se treaca numarul..... si dusa am fost!!!!!!!!!
ma bucur din suflet ca am tinut postul tot, ca m-am curatat eu asa cum am stiut... dar ceea ce se intampla cu bisericile noastre nu are nicio treaba cu credinta, cu iubirea.. cu ceea ca ar trebui sa reprezinte spoveditul si impartasania!!!!!!!
Bianca2503 spune:
Dyana, io raman la parerea mea: credinta nu are legatura cu biserica/ preotii.
cum e cu demisia? noul job?
dyana27 spune:
Bianca
Asa e, ai dreptate cu biserica... mie numai dezamagire mi-a adus 'comercializarea" asta a credintei.
Demisia e la locul ei, ieri a fost ultima zi de servici.... inca nu-mi vine sa cred ca am facut-o... dar e tare bine. La noul servici ma duc din 9 ianuarie... si abia astept. Am numai sperante de bine. Recunosc ca am si ceva emotii... ca na'.. oameni noi, loc nou, atributii noi... sefi noi... dar chiar am speranta ca m-am rupt de "epoca comunista" in care am trait la vechiul job.
E doar un pas inainte, o iesire din ceea ce am crezut ca pot sa fac, o depasire a multor limite si frici (pe care tu le-ai sesizat de multe ori foarte bine).... si sper eu ca atitudinea asta si curajul de a ma arunca atunci cand simt ca e bine... sa ma tina!!!
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 Bianca Asa e, ai dreptate cu biserica... mie numai dezamagire mi-a adus 'comercializarea" asta a credintei. Demisia e la locul ei, ieri a fost ultima zi de servici.... inca nu-mi vine sa cred ca am facut-o... dar e tare bine. La noul servici ma duc din 9 ianuarie... si abia astept. Am numai sperante de bine. Recunosc ca am si ceva emotii... ca na'.. oameni noi, loc nou, atributii noi... sefi noi... dar chiar am speranta ca m-am rupt de "epoca comunista" in care am trait la vechiul job. E doar un pas inainte, o iesire din ceea ce am crezut ca pot sa fac, o depasire a multor limite si frici (pe care tu le-ai sesizat de multe ori foarte bine).... si sper eu ca atitudinea asta si curajul de a ma arunca atunci cand simt ca e bine... sa ma tina!!! Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 APRILIE 2011 |
sa-ti fie de bine concediul atunci. sa iti incarci bateriile ca sa poti sa incepi in forta:)
andiaroro spune:
Diana- Normal, ca te-ai enervat la faza cu numerele. In teorie, nu-si aveau locul acolo. Poate ca numai o organizare de genul asta le impiedica pe babe sa se calce in picioare si sa se ia la bataie in cautarea "mantuirii".(cine stie ce busculade or fi fost pe acolo anii trecuti)
Eu nu vad neaparat vina bisericii, in situatiile de genul. Are un rol educativ in societate, dar nu se ocupa ei de tot. Si scoala, si armata se pot adauga in ceiasi categorie.....Iar rezultatul, se vede. Se fac bonuri si vocifereaza lumea peste tot.Nu poti acuza preotii sau "biserica" de incivilitatea bebei sarite de pe fix...
Cel mai bine e sa ocolesti bisericile mari, unde se inchesuie tot poporul si unde sansele de a da peste persoane de genul asta sunt f mari, ca doar se dau butelii.
Bafta multa!
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Cel mai bine e sa ocolesti bisericile mari, unde se inchesuie tot poporul si unde sansele de a da peste persoane de genul asta sunt f mari, ca doar se dau butelii. |
cam asta am si incercat... si am bantuit o ora cu masina prin sectoarele 5 +6 sa gasesc o biserica mica deschisa si cu preot in ea.... esec totaaaaal!!!
Bianca2503 spune:
Cam pauza pe aici!
Probabil s-a facut jonctiuneala Moeciu si acum e ora de pupat.
Astept pozele cu interes.
Floric spune:
Diana, intr-adevar urata faza asta cu inghesuiala la biserici, i preajma sarbatorilor. Dar, tu nu ai un duhovnic, unul singur? Intelegi ce spun? Cel putin stiu ca asa este indicat si atunci fiecare isi stie randuiala. Se paote face o planificare. Acum, ce ssa spun fiind un oras cum e Bucurestiul cred ca si o prealabila planificare, tot cuprinde lume multa si coada mare. Cumva...asta cu numerele de ordine cred ca tot oamenii au scornit+o ca sa nu mai stea mult la rand. Cred ca e o idee buna. Te duci de dimineata iti iei bon de ordine (ha, ce fel suna...bon de ordine la DUmnezeu)...si asta e.
Nu iti strica sufletul acu, la sfarsit...bucura-te de sarbatori.
Asa cum au zis si fetele, gasesti o biserica mica, de cartier si ataseaza-te de ea, ca la anul sa fii si tu prima.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
simplyana_m spune:
Salut!
Sanatate multa bolnaviorilor si distractie maxima excursionistilor veseli!
Am dat de asta http://www.avent.ro/bioclin/multi-mam/multi-mam-baby-wash-aa-ml , laudat aici: http://networkedblogs.com/rDQ4U , si mi-am amintit de piticii cu scalp sensibil, ca Amalia si Chiti. Sa fie cu folos!
http://www.lucamic.blogspot.com/