Buburuz -LA MULTI ANI EDU si CARMEN! ! (116)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Zumzu, eu vreau sa stiu cum sa fac ca un singur obiect sa fie color si restul alb negru. pup

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare. Gabriel Garcia Marquez

pff..nu stiu sa-ti zic asa. e ceva de lucru. o sa fac eu si-mi notez pasii si iti zic

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Deci, Tunde, un pic si luai bataitacum sa nu dau nik de ziua mea??!! ai noroc! Si despre bona, parerea mea: cred ca iti citeste postarile de pe forum!

Simis, superb baiat!

Andutz, "ezact" cum ai spus se face mancarea...si se face multa la noi ca e famelie mare, frati, cumnati, veri, surori, nepoti...de sarbatori ne intalnim ca in rest muncim zi lumina.

Sanatate multa multa la bebei bolnaviori ( aca si ai Patriciei-bebelusi)si la mamici...Intariti-va organismul, mamici, cu vitamine, ceai de echinaceea si maces cu lamaie si miere, mancare usoara.

De_ea, ce face Medeea??? mai da o veste, ceva...

Simo, felicitari ptr flacau mare...deci merge singur, face piruete...eheee...pana a fi si a mea asa, mai este. Poate ca s-au combinat dintii cu un puseu de crestere de e asa noaptea...trece, sa-ti dea DD putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Gabi, Luiza, aveti PM

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Simis;am vazut bebe mumos de Folinel

Monika;mai stii?....poate ma citeste si acum!

-saracul animal..mai cand ma uit la emisiuni de "animal resque" imi vine sa-mi dau palmi..mai ales dupa cele intamplate astazi..

Fierb sarmalutze acre facute de buni..facut un butoi de ciorba..am ce manca 3 zile..maine merg la Ciuc sa ma tund!!!!!!!am un par de jale..lung..si fara sens..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Mayane, ai aparut!
Mai zi-ne ce face Pufletzel!

Poze Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Mersi fetelor, creste ranza in mine!
V-am pupat, ma duc sa ma pregatesc ca maine e taierea porcului, nici un chef n-am, dar tre sa o ajut pe baba mea si suntem numai noi doua la facut di tati. Deja mi greata

Poze Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

create new fill or adjustment layer de tip "hue saturation"
saturation pe minim (poza devine alb negru)
ctrl I (poza ar tb sa devina color)
cu un brush dai peste poza peste tot unde vrei sa fie alb negru(dai cu culoarea alba)

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simis ochiosul cu privire de intelept! Parca ascunde acolo toate sensurile lumii!!
Cand dai de la poza 28 la poza 29 next, chiar ca afli despre sensurile si minunile lumii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

pentru Irina, cu scuzele de rigoare pt intarziere ...un MARE, MARE LA MULTI ANI pentru Patrick, multi pupici, sa creasca mare si frumos, sa fie sanatos si sa va bucurati de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

SIMIS - of ce m-a impresionat pozele din maternitate, cu toate firele alea legate! Dar a crescut mare si voinic!

LUIZA- de ce spui ca era blegut din cauza ca ai nascut natural? A intrat in suferinta fetala?
La noi se monitorizeaza mereu, de cum intri in sala de nasteri.
Eu citesc experientele voastre de prin maternitati (unele) si ma crucesc, cum pot fi asistentele alea asa de lipsite de inima. Eu cred ca au una din cele mai frumoase meserii, sa aduci pe lume viata, si sa fii atat de rece si insensibil, nu inteleg cum vine. In fine, nu ma mai lansez in critici ca nu mai termin.

ALINUSH - felicitari pentru cei 85% de gogoasa, hehe, ai sa vezi tu cat e de avantajos - nu mai dai bani pe haine, pe jucarii, le poti culca in acelasi pat cand cresc si tot asa.

CATALINA - voiam sa-ti zic ca da, si la noi Patrickul e un barometru al starilor noastre, daca suntem tristi, nervosi, ne simte imediat si reactioneaza in consecinta. Chiar daca incerc sa ascund, ma miroase imediat.

Ce s-a intamplat acuma 2 luni, s-au aliniat planetele? Ca si-al meu a inceput sa se trezeasca extrem de des acum vreo 2 luni. NU stiu daca am avut 2 ore legate de somn in lunile astea. Si abia i-a aparut un dintoc mic, deci nu stiu daca e de la asta. Acum il si trezesc eu cu tusea sau tuseste si el...

Eu iar m-am trezit bolnava, sincer mi-am pierdut speranta sa-mi mai revin pana la primavara.

Mergi la inceput