Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Ce frumos ai spus mmamita. Mama ta un erou!. Chiar daca nu putem spune toate asta, suntem datori sa-i ingrijim si sa le acceptam cicalelile chiar si doar pentru faptul ca ne-au purtat in burtica si ne-au dat viata.

Referitor la vreme , la noi a plouat cu galeata toata ziua

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Elena_gd, cand afli daca e sigur baietel? Pisica ta seamana foarte mult cu motanul meu, parca ma uit la poza lui :))

Legat de parinti, ai mei m-au facut pe la 20 de ani, nu stiau ei prea multe si mai mult m-au crescut bunicii (norocul lor ca stateau impreuna in aceeasi casa). Si se vede asta in comportamentul mamei, nu a stat nicio zi cu fimea, cred ca ii este frica cumva. Dar ii iubesc foarte mult, sunt parintii mei :)

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 15s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Andra negrul meu e motan si il cheama Lucas
De la 12 sapt s-a vazut pe eco ca e baietel, doctorita a spus ca e 80% sigura, peste 3 ore vedem daca se mentine opinia. Important e sa fie sanatos si norocos. Doamne ajuta!

Elena 15+ poate cu

Mergi la inceput

Hehe, al meu e Tomita :)
Bafta multa la eco, abia astept sa intri sa ne spui ce este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Buna seara,fetelor!
MIHA81,felicitari pt Bianca!sa ne tii la curent cu evolutia ei de model!
MAMITA ,ce frumos ca puteti respecta traditia si sa faceti bradul chiar in seara de ajun...noi nu rezistam niciodata tentatiei...cel putin fata...De asta la voi ninge si la noi,nu
ANDRA C bun venit,sarcina usoara si bebic sanatos!
In ceea ce priveste MAMA si mai ales relatia cu ea...as putea vorbi zile in sir...foarte complex...un lucru e cert:o iubesc si ma iubeste foarte mult.Dar asta nu ne-a impiedicam sa ne ranim reciproc(cu vorbe si discutii inutile) de-a lungul timpului.De 9 ani pot sa vad problema si din pdv al fiicei dar si al mamei...si tot ne-a luat o gramada de timp sa ajungem la o intelegere.Si stiu ca am insistat amandoua in directia asta(spre conciliere),ea de frica de a nu-si pierde investitia de o viata,eu incercand sa-i ofer fetei radacinile corespunzatoare si in acelasi timp un exemplu bun.
Mama a fost casnica in marea majoritate a timpului,preferand sa se dedice ingrijirii mele,a tatalui meu si a caminului.A suferit foarte mult in momentul in care am decis sa ma marit(desi a participat intens la grabirea procesului..).si eu eram insarcinata,studenta,casatorita civil..dar cum zicea Andreea,gura lumii trebuia inchisa neaparat.am facut si nunta in viteza,am pierdut si sarcina si s-au mai rupt si alte lucruri in acea perioada,ai mei au divortat dupa 25 de ani de casnicie lungita prea mult,apoi s-a produs si dezastrul in relatia mea cu mama.Pur si simplu nu a putut accepta ca a ramas fara ”obiectul muncii”(eu) si l=a invinuit mereu pe sotul meu pt ca m-a ”rapit ”din bratele ei.Eu independenta din fire si nemaritata,cu atat mai greu suportam ”injectiile” pe care mi le administra la fiecare schimb de cuvinte si mi-am facut frumos bagajelul si m-am mutat....la soacra-mea(nu stiam pe atunci ca pic din lac in put si nici ca adanceam si mai rau prapastia dintre mine si mama cu comportamentul meu rece si radical).N-am mentionat ca sotul meu este un om fantastic de bun,protector,iubitor de familie si mai ales un om cu un bun simt fantastic si de aceea nu intelegeam niciodata aversiunea mamei fata de el(mereu imi reprosa ca a ramas fara fata(singurul copil) din cauza lui.Ulterior a plecat din tara si din punctul meu de vedere lucrurile s-au racit definitiv.Atunci eu m-am mutat din nou in casa parinteasca(din care tata mi-a lasat jumatate in urma divortului,dar doar verbal,in acte a ramas tot mama proprietar,iar daca o intrebi nu-si aduce aminte nici o intelegere in sensul asta).La fiecare venire a ei in tara se produceau adevarate furtuni.Desi nu mi-a dat si nu mi-a cerut nimic niciodata discutiile despre casa si bani nu mai luau sfarsit niciodata,iar dupa venirea pe lume a Ioanei continua sa ma acuze de diverse lucruri printre care ca nu o invat pe fata sa o iubeasca(dar copilul pur si simplu nu intelegea de ce tre sa sara in brate unei necunosute pe care o vedea de cel mult 2 ori pe an.Apoi Ioana a mai cresut si a inteles cine e bunica,eu am devenit mai toleranta desi in sufletul meu ma simteam dezamagita si neimpacata in ce privea relatia cu mama.Inca lucrez cu mine si incerc sa-i inteleg furiile ,frustrarile,...a trecut prin multe chestii negative in viata(la cele mai multe am luat si eu parte copil nevinovat fiind) dar nu am inteles niciodata de ce lucrurile acelea ne separau in loc sa ne uneasca.
Dar vorba uneia dintre voi,sunt multumita ca e sanatoasa acolo unde e(chiar daca mi-as fi dorit sa vina acasa si poate daca nu sa ma ajute cu copiii,macar sa ne fie mai aproape in aceste momente delicate si speciale).Offf,nu se poate nici cu ele,nici fara ele...sangele apa nu se face.
Scopul meu nu e sa va intristez ..ci doar sa subliniez ca lucrurile uneori devin mai complicate decat ar trebui(iar noi participam din plin la a le incurca)...si ca putina vointa si toleranta de ambele parti pot face o relatie mai armonioasa si crea o atmosfera mai relaxata,mai ales pt cei mici care vin sa-si cunoasca radacinile(si care au nevoie de aceste radacini pt o dezvoltare psihica armonioasa)
Ma duc ,ça daca mai stau mult la filosofat se inchide supermarketu...va pup!

Virginia 19+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, am fost si noi azi la o ecografie, sa stau linistita in perioada sarbatorilor si se pare ca bebe este baietel. Deci inca un fotbalist pe lista, please, Elishor?
Eu sunt foarte foarte ocupata, va citesc cat pot de des dar nu pot tine pasul, recunosc. Eu/noi suntem bine, ceea ce va dorim si voua! Multi pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Lucrez la lista de aniversari si apasai din greseala "Trimite"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Buna Seara Burticilor,
Ma primiti si pe mine in club? Eu de abia astazi v-am descoperit pentru ca niciodata nu mi-a trecut prin cap sa caut si in paginile 2,3...
Cam tarziu .. dar sper sa incep sa va cunosc usor usor pe toate pentru ca sunteti tare multe!
Tinuta78, tu esti singura pe care te cunosc de la aspirante si tare m-am emotionat si bucurat cand ti-am citit povestea , iar acum descopar ca avem acelasi DPN - 25 mai 2012 .. doar ca la mine pare a fi baietel
O seara minunata va doresc tuturor si multi multi dulci

17 weeks +

Mergi la inceput

Eva

Mergi la inceput

Ylari, felicitari pentru baietel!!!